Autonabíjačka Belkin BoostUp 2.4A + kábel s lightning konektorom

Nové
CENA S DPH
35,99
Kód produktu: 377253

POPIS: Autonabíjačka Belkin BoostUp 2.4A + kábel s lightning konektorom

S najrýchlejšími nabíjacími schopnosťami na trhu sú mobilné nabíjačky Belkin BOOST^UP ™ tým pravým doplnkom do Vášho auta.

Prečo kúpiť autonabíjačku Belkin BoostUp ?

  • Fastest Charging Available Anywhere
    Nabíjajte svoje zariadenia až o 40% rýchlejšie ako u bežných 5W autonabíjačiek.
  • Sleek, Compact Design
    Belkin BoostUp je nielen rýchla ale aj kompaktná autonabíjačka. S hmotnosťou iba 18 gramov sa jedná skutočne o nenápadné zariadenie.
  • Passenger Friendly
    Použite ultra rýchlu nabíjačku do auta Belkin s vlastným káblom na nabíjanie a synchronizáciu telefónu alebo tabletu vďaka dodatočnému USB portu. Nabíjajte tak až 2 zariadenia naraz.
  • Universal Compatibility
    Vďaka unierzálnímu Ti chipsetu je autonabíjačka kompatibilná s takmer akýmkoľvek zariadením, ktoré možno nabíjať cez USB kábel (predáva sa samostatne). Chipset automaticky rozpozná zariadenie, akonáhle je pripojené a nie je teda potrebné nič nastavovať.
  • Reliable Charging
    Belkin nabíjačky sú starostlivo navrhnuté tak, aby chránili váš prístroj počas nabíjania. Inteligentné obvody automaticky upravujú výkon a zaistia tak, že vaše zariadenie zostane v bezpečí v prípade neočakávaného prepätia.

Technická špecifikácia

Nabíjačka
Vstup: 12-24 V
Výstup 1: 2.4A
Výstup 2: 2.4A
Výkon: 24W
Dĺžka kábla: 1.2 m
Certifikácia pre Apple: Áno

Obsah predajného balenia:

  • Autonabíjačka Belkin BoostUp
iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 12.9-inch (2nd Generation), iPad Pro 12.9-inch (1st Generation), iPad Pro 9.7-inch, iPad, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4th generation), iPod touch 6th Generation, iPod touch 5th Generation, iPod nano 7th Generation

Recenzia na Autonabíjačka Belkin BoostUp 2.4A + kábel s lightning konektorom

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky