Zobrazujem 1 do 4 (z 4 recenzií)
počet stránok:   1  
HTC Windows Phone 8S, Grey/Lime - SK distribúcia Zákazník 0 z 5tich hviezdičiek!24.12.2012
Výborný a veľmi pekný telefón, ktorý očarí ako úžasným designom, tak aj skvelým vykonom a výhodnou cenou.
klady produktu display
klady produktu vydrž batérie
klady produktu výkon (idú všetky hry)
klady produktu design
klady produktu spracovanie
klady produktu Windows phone 8
zápory produktu slabý fotoaparát
zápory produktu nízka interná pamäť (iba asi 1,3 gb voľného miesta na aplikácie
 
HTC Windows Phone 8S, Grey/Lime - SK distribúcia Zákazník 5 z 5tich hviezdičiek!18.12.2012
Telefon pouzivam zatial len kratko. Pocity z neho mam celkom dobre. Vazne sa velmi dobre drzi a aj povrch na zadnej strane je taky prijemny na dotyk. Celkovo vyzera, ze telefon je spraveny z dobrych materialov. Vsetko funguje tak a cele je to o tom ze cloveku to akosi sedi(to sa do recenzie tazko popisuje).
Nasli by sa nejake veci co mi chybaju resp. vadia. Ide hlavne o kazdeho vlastne pocity zo systemu, nie kazdemu musi vyhovovat ale mne osobne to sedi.
Prva vec je ze zatial na slovensku nie je aplikacia Data Sense(pocitadlo prenesenych dat) co dost zamrzi. Nokia mala pre WP7.5 telefony svoj Nokia Counter, na HTC som nic podobne nenasiel. Standardne by to mal byt prave Data Sense. Mobilny internet sice je uz neobmedzeny , aj tak by som ale tuto aplikaciu celkom rad videl na telefone. Z toho co som cital tak ho ma zatial exkluzivne v Amerike Verzion. Kedze aplikacia je ale priamo od MS (i ked operatory ju musia podporovat) vseobecna dostupnost sa odhaduje s prvy vacsim updatom - Q1 2013(je to ale len odhad).
UPDATE : Zistil som ze minimalne telekom poskytuje na svojej stranke m.telekom.sk/spotreba prehlad o prenesenych datach. Nie je to sice tak casto aktualizovane ako Data Sense (priblizne raz za 4hod) pre prezeranie spotreby to ale uplne staci.
K diskusii ohladom pamati. Problem to urcite je, ale nie pre kazdeho. Po nainstalovani zakladnych aplikacii (battery status, connectivity shortcuts, pdf reader, mapy slovenska, skype, vlastne vyzvanacie tony pre budik a normalne vyzvananie) + nejake zakladne hry (poker(4MB), sudoku a nejake auta) mam volnych cez 990MB. Ak tam zapocitam este nejaky priestor na Data Sense(snad pride cim skor) + o do roka ma prist aj windows blue update(velky update celeho systemu) tak cca to vidim ze mozem pouzivat na aplikacie 700MB. Nakolko sa ja nehravam a aplikacia typu skype ma napr (5MB), pravdepodobne mi to bude stacit. Na foto a hudbu je nutne mat externu SDHC kartu(odporucam Class 10 - kvoli rychlosti). Nie je to idealny stav a ludom co si planuju instalovat hry ktore maju okolo 1GB asi doslo ze toto s tym telefonom moc pohodlne nepojde(poker ma asi 4MB, Sims 3 (113MB), Assasin Creed (139MB) Angry Birds (20MB) - s takymito hrami nebude urcite problem ani s touto pamatou. Tu bude dost zalezat ako sa zachova MS. Mozno ze v niektorom z updatov pride moznost davat aplikacie na karty, ale dovtedy je to pre niekoho dost velka nevyhoda.
Bateria vydrzi na smartphone celkom dlho - okolo 3 dni. Som vacsinu casu na PC takze veci ako GPS modul a net mam defaultne stale vypnuty. Internet v mobile mam zapnuty asi 6 hodin denne(pri cestach a presunoch) kedy sa normalne synchronizuju maily (mam 3 : gmail, yahoo, hotmail) aj socialne siete (tiez pouzivam tri : facebook, twitter, linkedIn), chat+net vyuzivam aktivne asi 20minut denne, 25min telefonatov denne, SMS len zriedka ).
Dlazdica pre kalendar naozaj nevyuziva svoj potencial. Je tam len jedna udalost a to je malo. Je ale mozne ze pride update a toto opravi, zatial to ale nie je.
Viac menej to cele stoji a pada na vasej preferencii k WP8. To si ale musi kazdy odskusat sam(nie take, ze kamaratov kamarat pocul ze je to nahovno ale sam to nikto nikdy nepouzival). Proste vyskusat a clovek uvidi ze ci radsej nezvazi nieco s Androidom. Mne sa to ale paci a som spokojny.
klady produktu - WP8 (pre mna je to navykovy system a paci sa mi)
klady produktu - velmi dobre sa telefon drzi a ma prijemne spracovanie zadnej casti
klady produktu - cena vzhladom k vybave (nie len HW ale aj celkove prevedenie telefonu)
klady produktu - update priamo od MS (tym ze je system uzavretejsi ako Android a MS zmenil pristup k aktualizaciam je vacsia pravdepodobnost ze dostanete aktualizacie + ich dostanete skorej)
zápory produktu - Data Sense(nahradou je pre telekom m.telekom.sk/spotreba)
zápory produktu - Nokia ma viac svojich vlastnych aplikacii oproti HTC
zápory produktu - pre niekoho mala interna pamat
zápory produktu - dlazdica na kalendar by mohla byt lepsia
 
HTC Windows Phone 8S, Grey/Lime - SK distribúcia Zákazník 4 z 5tich hviezdičiek!21.12.2012
 
HTC Windows Phone 8S, Grey/Lime - SK distribúcia Zákazník 4 z 5tich hviezdičiek!16.01.2013
Veľmi slušný pomer cena/vykon
klady produktu Rychly
klady produktu dostatočne veľký displej
klady produktu Windows phone 8
zápory produktu Menšia 4gb vnutorna pamäť, takže sa do nej zmesti len odhadom 30 aplikacii a 2-3 väčšie hry... väčšine pravdepodobne postaci
Zobrazujem 1 do 4 (z 4 recenzií)
počet stránok:   1  
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky