do detskej izby

Detská izba

je miestnosť, v ktorej jedno svetlo určite nestačí. V detskej izbe jedno stropné svetlo rozhodne nebude postačovať, a tak by tu určite nemal chýbať silný a dostatočný zdroj svetla. Deti sa zvyknú hrať na zemi. Tam, kde je priestor a tam, kde je dosť svetla, jednoducho zložia svoje hračky.

Odporúčame

pri výbere stropného svetla určiť pohlavie a vek Vášho dieťaťa, pre ktoré plánujete takéto osvetlenie zabezpečiť. Je pochopiteľné, že malé batoľa nepotrebuje toľko svetla na hranie ako školák pri skladaní stavebnice alebo študent pri čítaní kníh a študovaní. Pri voľbe žiarovky odporúčame farbu svetla tepla biela.

Ak máte doma väčšieho školáka, je potrebné zabezpečiť mu dostatočné osvetlenie pracovného stola. Pri učení, písaní úloh alebo čítaní sú vhodné na učenie žiarovky v neutrálnych či studenších odtieňoch bielej, keďže sa pri nich lepšie sústreďuje.

Strach detí z tmy je prirodzený. Pri svojej posteli by preto mali mať možnosť rozsvietiť si svetlo aj počas noci. Osvetlenie na nočnom stolíku má byť tlmené a hlavne upokojujúce. V tomto prípade odporúčame slabšiu LED žiarovku s teplým bielym svetlom.
 
 
 
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky