Pocketbook 740 InkPad 3, tmavohnedá

Nové
Cena s DPH
249 €
223,99
Cena bez DPH: 186,66
Kód produktu: 381513

POPIS: Pocketbook 740 InkPad 3, tmavohnedá

PocketBook predstavuje novú 7.8-palcovú čítačku elektronických kníh InkPad 3 s displejom E Ink Carta a pokročilou funkciou SmartLight. Oproti predchádzajúcim verziám je čítačka menšia a mimoriadne ľahká.

Prečo kúpiť Pocketbook 740 InkPad 3 ?

  • Skvelý spoločník
    Nová e-čítačka boli vytvorená tak, aby ponúkla pohodlie a komfort pre tých, ktorí radi o veľa čítajú. Väčšia 7,8 palcový displej E Ink Carta ™ s rozlíšením 1404 x 1872 a 300 DPI vytvára realistický vizuálny dojem, ako pri čítaní klasickej papierovej knihy.
  • SmartLight pre pohodlné čítanie
    Technológia SmartLight umožňuje nastaviť nielen úroveň jasu, ale aj teplotu farby podsvietenia. V automatickom režime ponúka SmartLight najvhodnejšiu možnosť intenzity a teploty farby vzhľadom k dennej dobe a ľudskému biorytmu.
  • Praktické funkcie
    Nová E-čítačka podporuje pomocou adaptéra micro-USB formát MP3. Pre užívateľov to znamená nielen pohodlnú príležitosť počúvať hudbu počas čítania, ale tiež počúvať napríklad audioknihy.
  • Výborný výkon
    Výkonný procesor Dual-Core (2 x 1 GHz) a pamäť RAM 1 GB zaručujú rýchle otáčanie stránok, rýchlejšiu odozvu a stabilné prostredie pre prácu s ľubovoľnou aplikáciou. E-čítačka má 8 GB vnútornej pamäte a slot pre pamäťovú kartu micro-SD (až 32 GB).
  • Vylepšený dizajn
    PocketBook InkPad 3 je priekopníkom novej koncepcie dizajnu. Rafinovaný dizajn kombinuje protiklady - hladké zaoblené rohy a ostré hrany, mäkké dotykové časti a lesklé tlačidlá. Všetky tieto prvky tvoria elegantné a harmonický celok. Na prednej strane sú ergonomická tlačidlá pre otáčanie stránok, ktoré môžete zároveň otáčať aj pomocou dotykovej obrazovky. Vďaka vstavanému G-senzoru môžete ľubovoľne meniť držanie čítačky zo zvislej do vodorovnej polohy.

Technická špecifikácia

Veľkosť/Prevedenie
Rozmer195 x 136.5 x 8 mm
Hmotnosť210 g
Displej
Veľkosť7.8''
Rozlíšenie1872 x 1404 px
Hustota px300 ppi
TechnológiaE Ink Carta
Inémultidotykový, podsvietenie SmartLight, sklo
Systém/Procesor
CPU Dual-Core 1 GHz
Pamäť
Vnútorná pamäť8 GB
Operačná pamäť (RAM)1 GB
Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 32 GB)
Zvuk
Reproduktornie
Mikrofónnie
3.5 mm audio jacknie
Zvukáno (cez micro-USB/3.5mm redukciu)
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 b/g/n
Konektorymicro-USB (USB 2.0)
Ostatné
Podpora formátov elektronických kníhEPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
Podpora formátov obrázkovJPEG, BMP, PNG, TIFF
Podpora zvukových formátovMP3
AplikácieReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync, PocketBook Cloud, zvukový prehrávač, predajňa kníh, prehliadač, kalkulačka, kalendár a hodiny, šachy, galéria, Klondike, Notes, RSS News, Scrabble, Sudoku
Batéria
Kapacita1900 mAh
Typ článkovLi-Pol
Prevedenievstavaná
Výdrždo 1 mesiaca

Obsah predajného balenia:

  • čítačka
  • nabíjací/dátový kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Pocketbook 740 InkPad 3, tmavohnedá

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky