Zobrazujem 1 do 3 (z 3 recenzií)
počet stránok:   1  
Sennheiser HD 201 Adam Bugan 5 z 5tich hviezdičiek!12.11.2014
Tieto slúchadlá som objednával pre otca, po skúsenostiach s HD 25 a HD 220 Originals som na iné značky ani nepozeral a napriek cene ani tieto slúchadlá nesklamali, čistý zvuk, dobré tlmenie, sú ľahké a pohodlné, nie je čo vytknúť.

Odpoveď od MP3.sk:
Dobry den, dakujeme za recenziu a zaroven sme velmi radi, ze ste s tymito sluchadlami spokojny.

S pozdravom tim MP3.SK
 
Sennheiser HD 201 ad bd 1 z 5tich hviezdičiek!05.08.2006
Ja som bol takisto velmi zvedavy ake sluchadla to vlastne su. Uz ked som ich mal objednane, tak som si vravel: dufam ze nebudem lutovat, kedze som kupoval macku vo vreci, pretoze som ich nemal moznost vyskusat. Ked som ich uz mal doma bol som naozaj zvedavy, ze co to vlastne bude. A,,,prislo v celku "necakane" sklamanie. Trebars, kable od sluchadiel su na moj vkus velmi tenucke co ja povazujem za velke minus, dalej tlmenie okolitych zvukov je dost ubohe. V porovnani s koss/ur29, no bieda. A teraz to najhlavnejsie, zvuk! Zakaznik/pouzivatel predomnou pisal, ze bol neskutocne prekvapeny aky krasny zvuk maju tie sluchadla. Ja vsak takyto nazor nemam. Niesom ziaden narocny zakaznik ale posudte sami. Mam 6 rocne sluchadla http://www.epinions.com/Panasonic_RP_HT21_Headphones_Headphones/display_~full_specs a bez prehanania mozem s kludnym svedomim povedat ze maju porovnatelny, ak nie lepsi zvuk ako senny hd201 a pritom ich zozeniete za tretinovu cenu. Zvuk je velmi centralizovany. Rozdiel medzi lavym a pravym kanalom nieje velmi zretelny, ako napriklad u staruckych Sony (oznacenie neviem) jedneho kamarata. Tieto moje stare panasonic-y maju hutnejsie a cistejsie basy.Vysky su asi na rovnakej urovni. Takze moj verdikt je asi taky, ze za takuto cenu sa daju urcite kupit sluchadla v lepsom prevedeni a s podstatne lepsim zvukom. Tu sa vsak jedna o ZNACKU Sennheiser, za kt. sa samozrejme musi platit. Ja som vsadil na znacku a nevyplatilo sa.:( Tot vsjo...
 
Sennheiser HD 201 Tomáš Haládik 5 z 5tich hviezdičiek!15.06.2006
Chcem len poznamenať, že som bol veľmi zvedavý na tieto sluchátka pri ich kúpe,mal som trochu strach z tej ceny a veľa otázok aká bude kvalita, ale skutočnosť mi doslova vyrazila dych. Sú to skutočne vynikajúce sluchátka, nech vás neodradí ich frekvenčný rozsah, zvuk je exelentný a verte mi viem o čom píšem, používam ich k high-end skladačke od Technicsu. I keď sa často hovorí, že čo je lacné nie je dobré, v tomto prípade ide o veľmi svetlú a priaznivú výnimku. Dovolil by som si len poznamenať, že ich cena je až poddimenzovaná.Záverom len toľko, vrelo doporučujem !!!!!
Zobrazujem 1 do 3 (z 3 recenzií)
počet stránok:   1  
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky