Zobrazujem 1 do 5 (z 5 recenzií)
počet stránok:   1  
X-mini MAX 1.1, prenosný reproduktor - 3.5 mm jack lukas obert 5 z 5tich hviezdičiek!07.01.2014
uz som daval poslat do predajne v bratislave tovar 2x.stale nic...jedna sa o x mini MAX ...bude tam?ci budem muset zaplatit postovne aby sa ku mne dostal...dakujem za odpoved:)
 
X-mini MAX 1.1, prenosný reproduktor - 3.5 mm jack David Marko 0 z 5tich hviezdičiek!01.05.2011
CHcel by som sa opýtať že ktoré reproduktory sú lepšie ..... X - mini MAX alebo X - mini II ? ( Ktoré by bolo výhodnejšie kúpiť )
 
X-mini MAX 1.1, prenosný reproduktor - 3.5 mm jack Lubos - www.mp3.sk 4 z 5tich hviezdičiek!06.01.2010
u X-Mini MAX repracikoch su v baleni dva kusy
 
X-mini MAX 1.1, prenosný reproduktor - 3.5 mm jack filip Kázik 0 z 5tich hviezdičiek!30.12.2009
Chcel by som sa spýtať že či su w balení dva alebo len jeden reproduktor...........X-mini MAX
 
X-mini MAX 1.1, prenosný reproduktor - 3.5 mm jack Ondrej Popik 5 z 5tich hviezdičiek!13.08.2009
Malicka vec za ktorou sa otoci kazdy, zvuk prekvapivo silny , vydobije si svoje miesto aj von, nosievam ich v taske v zazipsovanom vrecku a i tak ich nemam na maxime aby to nebol prilis ruch, vychutnavat si takto hudbu bez otravnych sluchadiel kdekolvek, pri prechadzkach na plazi , dava hudbe novy rozmer, citite sa ako vo filme :) . Su hlasne, ale celkovy vykon zalezi aj od kvaliti vasho mp3 prehravaca, z mini notebooku boli zatial asi najsilnejsie . Vydrz baterii je velmi dobra vydrzia i cely den, dlhsie nez moj mp3 prehravac, a pritom s anabijaju kratsie :) . Nabijat sa daju len cez usb ktore je pripevnene na kabli spajajucom repraky s dvoma mini usb jackmi a klasickom 3,5 audio jackom. Cize mozu kludne prehravat aj pocas nabijania, i ked to kusok susti. Vizorovo hlavne ked su roztvorene a spojene dokopi vizeraju cool :) . Bola to na zaciatku trefa na slepo ale vyplatila sa, z dostupnych x mini a mini 2 urcite odporucam max, maju lepsi vykon a hlavne stereo. V baleni su 2repraky , spominany kabel + jeden kratky mini usb jack kabel sluziaci bud na zapojenie len jedneho repraku alebo moznost prepojenia do radu so starsim typom, nieosm si isty :) Vrelo odporucam.
Zobrazujem 1 do 5 (z 5 recenzií)
počet stránok:   1  
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky