3MK Drive&Charge držiak do auta s bezdrôtovou nabíjačkou 15 W, čierna

Nové
CENA S DPH
29,99 €
14,69
Kód produktu: 452480

POPIS: 3MK Drive&Charge držiak do auta s bezdrôtovou nabíjačkou 15 W, čierna

O produkte

  • Pre každý smartphone
    Malý, veľký, stredný – na tom nezáleží. Držiak Drive & Charge™ sa hodí pre každý telefón bez ohľadu na jeho veľkosť a značku. Automatické svorky dokonale zodpovedajú rozmerom krytu a zaručujú úplnú bezpečnosť smartfónu počas jazdy. Dôležité je, že držiak pevne drží telefón aj keď vypnete motor. S Drive & Charge™ je váš smartfón v bezpečí v každej situácii!
  • Inteligentné nabíjanie
    Vybitá batéria na ceste? Nikdy, ak máte Drive & Charge™. Držiak disponuje funkciou indukčného nabíjania s výkonom až 15W, aby ste aplikáciu mohli používať v aute bez obmedzení. Dôležité je, že indukčný nabíjací panel má chladiaci systém, aby sa telefón v držiaku nezohrieval a batéria bola neustále plná. Vyberte si Drive & Charge™ - pokročilú ochranu vášho smartfónu počas jazdy! * Nabíjačka nie je súčasťou balenia. Odporúčame použiť 30W nabíjačku 3mk Protection Hyper Car Charger.
  • Optimálna poloha
    Technológia Clean & Use ™ umožňuje rýchlu a viacnásobnú zmenu miesta montáže rukoväte. Materiál, z ktorého je prísavka vyrobená, nestráca svoje priľnavé vlastnosti aj napriek častej zmene polohy držiaka. Pohodlné ventilačné tlačidlo vám umožňuje ľahko odpojiť a znova pripevniť držiak na čelné sklo alebo palubnú dosku. Jedno kliknutie a je to pripravené. S Drive & Charge™ je váš telefón vždy tam, kde sa cítite pohodlne!

Obsah predajného balenia:

  • 3mk Držiak do auta

Recenzia na 3MK Drive&Charge držiak do auta s bezdrôtovou nabíjačkou 15 W, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky