3mk Hyper silikónový kábel USB-C/Lightning MFI 1m, 20 W, biely

Nové
CENA S DPH
19,99 €
9,09
Kód produktu: 452491

POPIS: 3mk Hyper silikónový kábel USB-C/Lightning MFI 1m, 20 W, biely

O produkte:

  • O 600% výkonnejší
    Kábel – jednoduchá, ale dôležitá vec. Musí byť odolný a spoľahlivý vo všetkých situáciách. Preto sú 3mk káble vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý je až o 600 % odolnejší ako štandardné káble. Môžete si byť istí, že sa kábel nezlomí a nabije vaše zariadenie vždy, keď to budete potrebovať.
  • Maximálne pohodlie
    3mk káble sa úhľadne zrolujú a ľahko sa zmestia do vrecka nohavíc alebo kabelky. Extrémne mäkký, no zároveň vysoko flexibilný materiál, takže kábel môžete rýchlo zrolovať a odložiť, keď ho nepotrebujete. A čo viac, vždy ho môžete uložiť do špeciálneho silikónového organizéra, ktorý dostanete s káblom.
  • Pre extrémne teploty
    Kábel v ľadom pokrytej topánke? Žiadny problém – stačí ho vybrať a zapojiť! Silikónový materiál vysoko odolný voči teplotám, takže svoje zariadenie pripojíte bez ohľadu na teplotu kábla a okolia. Naše káble fungujú pri teplote +200 °C aj -60 °C.
  • Funkčné a bezpečné
    3mk káble sa jednoducho pripájajú k vášmu smartfónu, tabletu a notebooku. Dokonca ani hrubé puzdro nebude prekážať, pretože káble sú vhodné pre puzdro – ľahko sa zmestí do zásuvky zariadenia aj s hrubými puzdrami, ako je Armor Case od 3mk. Dômyselné drážky na hliníkových koncoch uľahčujú pripojenie kábla do zásuvky zariadenia.

Obsah predajného balenia:

  • 3mk silikónový kábel

Recenzia na 3mk Hyper silikónový kábel USB-C/Lightning MFI 1m, 20 W, biely

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky