3mk nabíjačka do auta, 30 W, USB-A a USB-C, strieborná

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
Nové
CENA S DPH
14,99 €
11,19
Kód produktu: 452485

POPIS: 3mk nabíjačka do auta, 30 W, USB-A a USB-C, strieborná

O produkte:

  • Nabite viac ako jeden
    Znamená viac lepšie? V prípade 3mk nabíjačky je to určite tak. Porty USB-A a USB-C umožňujú nabíjanie dvoch telefónov počas jazdy autom. Perfektné riešenie, ak cestujete so spolujazdcom alebo máte viac ako jeden telefón. Vďaka našej nabíjačke si môžete byť istí, že batérie sú vždy nabité, aby ste mohli voľne hovoriť a používať aplikácie na cestách. Chcete maximálny komfort nabíjania na cestách? Vyberte si Hyper Car Charger 30W s dvoma USB portami!
  • Odolné a spoľahlivé
    Nabíjačka je vyrobená z hliníka, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu a umožňuje vám nabíjať telefóny dlhé roky. Neštiepi sa ani neláme a bude elegantným doplnkom interiéru každého auta. Ak hľadáte spoľahlivého spoločníka na cesty, Hyper Car Charger 30W je dokonalým riešením.
  • Nádherný jedinečný dizajn
    Nabíjačka je šikovná, nepresahuje zásuvku zapaľovača a zaujme hliníkovým leskom. Minimalistický dizajn sa hodí do interiéru limuzíny alebo terénneho nákladného auta. Hyper Car Charger 30W je dostatočne všestranná a pohodlná, že ju musíte mať!
  • Nabíjajte bezpečne
    Bezpečnosť počas jazdy je prioritou. Preto má zariadenie prepäťovú ochranu, ktorá zabezpečí, že súčasné nabíjanie telefónu a notebooku je bezpečné. Aplikovaná ochrana eliminuje riziko skratu pri nabíjaní a používanie nabíjačky je plne komfortné. Hľadáte spoľahlivého spoločníka na cesty? Vyberte si Hyper Car Charger s prepäťovou ochranou!

Technická špecifikácia

Nabíjačka
Počet napájaných zariadení: 2
Výstup: USB-C
USB-A
Max. výkon: 30 W

Obsah predajného balenia:

  • 3mk autonabíjačka

Recenzia na 3mk nabíjačka do auta, 30 W, USB-A a USB-C, strieborná

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky