3mk Nabíjačka HyperCharger, 20 W, USB-C a USB-A PD 3.0 QC, biela

Nové
CENA S DPH
14,99 €
11,19
Kód produktu: 452487

POPIS: 3mk Nabíjačka HyperCharger, 20 W, USB-C a USB-A PD 3.0 QC, biela

O produkte:

  • Buďte plne mobilný
    Jedna nabíjačka = viacero zariadení. Ak často používate svoje mobilné zariadenia, najmä na cestách, táto 20W nabíjačka je to, čo potrebujete. Vybavili sme ho najmodernejšou technológiou Power Delivery (PD), takže môžete rýchlo nabiť svoj smartfón a tablet, ako aj svoj veľký notebook. Dôležité je, že sa nevystavujete riziku poškodenia batérie, pretože sila nabíjania sa prispôsobí vášmu zariadeniu. Nabíjačka s PD vám poskytuje úplnú mobilitu, nech ste kdekoľvek.
  • Vybitá batéria? Žiaden problém.
    S 3mk nabíjačkou už nebudete strácať drahocenný čas nabíjaním smartfónu alebo tabletu. Je vybavená inovatívnou technológiou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0, aby sa vaše zariadenia rýchlo nabili. 20W nabíjačka je ideálna pre osoby, ktoré chcú zostať v spojení 24 hodín denne.
  • Nabíjačka, ktorá sa pripája
    Keď cestujete, vezmite si, čo potrebujete – svoj smartfón, notebook, tablet a samozrejme Hyper Charger 20W. Rýchlo nabije až 2 zariadenia súčasne. Skvelé riešenie pre každého, komu záleží na čase. A čo viac, 3mk nabíjačka spája nielen zariadenia, ale aj ľudí – každý do nej môže zapojiť svoje mobilné zariadenie

Technická špecifikácia

Nabíjačka
Výstupné napätie: 5V/9V/12V
Výstupný prúd: max 3A
Výkon: max 20 W

Obsah predajného balenia:

  • 3mk nabíjačka

Recenzia na 3mk Nabíjačka HyperCharger, 20 W, USB-C a USB-A PD 3.0 QC, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky