3mk Twist automatický držiak do auta

Nové
CENA S DPH
12,99 €
9,79
Kód produktu: 452498

POPIS: 3mk Twist automatický držiak do auta

O produkte:

  • Stabilný a jemný
    Hlavným účelom držiaka do auta je pevné a stabilné uchopenie. Klip dokonale prispôsobí šírke telefónu. To zaisťuje, že váš telefón z držiaka nevykĺzne ani pri jazde po nerovných cestách alebo pri ostrých zákrutách. Inteligentné modré klipsové prvky reagujú na pohyb jemným, ale pevným utiahnutím tela telefónu. Vďaka držiaku do auta Twist Automatic™ si môžete byť istí, že váš telefón je na ceste v bezpečí.
  • Jednoduchá inštalácia
    Chcete upraviť polohu upnutia? Žiaden problém. Vďaka technológii Clean&Use™ je možné držiak namontovať a odstrániť viackrát bez straty priľnavosti. Prísavka vždy pevne priľne k povrchu, čo zaručuje plný komfort pri používaní navigácie v telefóne. Dôležité je, že presúvanie držiaka nezaberie doslova žiadny čas. Prísavku môžete uvoľniť a pripevniť pomocou praktického tlačidla ventilu. Jedno kliknutie a máte hotovo. S Twist Automatic™ je váš telefón vždy tam, kde ho chcete mať.
  • Nabíjanie počas jazdy
    Dlhé cesty autom môžu byť vyčerpávajúce, najmä pre batériu v telefóne. Aplikácie v telefóne tak môžete používať bez obmedzení aj na veľké vzdialenosti. Praktický výrez v držiaku umožňuje zapojiť nabíjací kábel počas jazdy. Pohodlné a bezpečné. Hľadáte spoľahlivého spoločníka na cesty? Vyberte si držiak do auta Spider Gravity™!

Obsah predajného balenia:

  • 3mk držiak do auta

Recenzia na 3mk Twist automatický držiak do auta

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky