ADATA V30S micro SDXC 128 GB 100 MBps UHS-I U3 Class 10 s adaptérom

predĺžená záruka na tento produkt je 10 mesiacov
10
Nové
CENA S DPH
15,99
Kód produktu: 456077

POPIS: ADATA V30S micro SDXC 128 GB 100 MBps UHS-I U3 Class 10 s adaptérom

Pamäťové karty Premier Pro microSDXC sú určené pre opakované zápisy / prepisy, ako je denný záznam vo vozidle. Rovnako spĺňajú normu A2 pre rýchlejšie a hladšie vykonávanie APP. Vzhľadom na to, že je V30 (Video Speed Class) kvalifikovaná, môže nahrávať pri minimálnej rýchlosti 30 MB za sekundu. Pre zaistenie konzistentnej vysokej kvality sú pamäťové karty Premier Pro microSDXC UHS-I vodotesné, odolné proti nárazom, rtg žiareniu a extrémnej teplote.

O produkte

  • Voda? Žiadny problém!
    Pretože je táto pamäťová microSD karta odolná voči vode, môžete ju bez obáv používať aj vo vlhkom prostredí. Zariadenie spĺňa normu IPX7, takže vydrží ponorenie do hĺbky 1 metra, a to až po dobu 30 minút.

  • Ideálna na prácu v extrémnych podmienkach
    Popri vodoodolnosti sa pamäťová karta ADATA Premier Pro pýši aj rezistenciou voči nárazom (vr. extrémnych vibrácií, krúteniu či ohýbaniu), extrémnym teplotám (–25 °C do +85 °C) alebo magnetickému poľu (norma EMC IEC61000-4-2) a röntgenovému žiareniu (norma ISO7816-1). Vďaka tomu s ňou o. i. môžete bezpečne prejsť klasickou letiskovou kontrolou.

  • Rýchlejší chod mobilných aplikácií
    Nie ste spokojný s kapacitou úložiska svojho mobilu? Vložte doň pamäťovú kartu ADATA Premier Pro a okrem rozšírenia úložiska sa dočkáte aj zrýchlenia systému. Toto zariadenie totiž spĺňa štandard A2, ktorý zaručuje rýchlejšiu inštaláciu a spúšťanie aplikácií operačného systému Android.

  • Skvelá voľba pre vaše videá
    Táto pamäťová microSD karta sa skvele hodí aj na využitie v autokamerách či iných moderných záznamových zariadeniach. Môže sa totiž pochváliť certifikáciou V30 (Video Speed Class), takže na ňu môžete bez problémov nahrávať aj videá vo vysokom rozlíšení (Full HD, 3D a 4K Ultra HD). Spoľahnúť sa pritom môžete na vždy dostatočnú rýchlosť zápisu (minimálne 30 MB/s).

Technická špecifikácia

Typ pamäťovej karty: MicroSDXC
Rýchlostná trieda: Class 10
Rozhranie: UHS-I, U3
Kapacita: 128 GB
Rýchlosť čítania: 100 MB/s
Rýchlosť zápisu: 80 MB/s
Rozmery: 15 x 11 x 1 mm

Obsah predajného balenia:

  • Adata karta
  • Dokumetnácia

Recenzia na ADATA V30S micro SDXC 128 GB 100 MBps UHS-I U3 Class 10 s adaptérom

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky