GP alkalická batéria ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL

Nové
CENA S DPH
5,92 €
2,79
Kód produktu: 367426

POPIS: GP alkalická batéria ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL

GP Ultra Plus

Najvyššia rada alkalických batérií vyniká dobou prevádzky v energeticky najnáročnejších zariadeniach požadujúcich maximálny výkon. Oproti bežným alkalickým batériám dodajú až o 60 % viac energie. Výkonnosť týchto batérií najlepšie vynikne pri použití v prístrojoch s veľkým a nárazovým odberom prúdu ako napr.: digitálne fotoaparáty, fotografické blesky, MP3/MP4 prehrávače, diaľkovo ovládané hračky. Tieto batérie disponujú skladovateľnosťou až 10 rokov. Ich pracovná teplota je -20 °C do +54 °C.

O produkte

  • Až o 60% viac energie
    Alkalické batérie GP Ultra+ predstavujú naozaj silný hnací motor pre vašu elektroniku - majú až o 60% viac energie ako obyčajné alkalické batérie. Preto udržia pri živote aj tie energeticky najnáročnejšie zariadenia, a oveľa dlhšie, ako ste zvyknutí. Vybavte svoje svietidlo, meteostanicu, zdravotnú pomôcku alebo obľúbenú hračku vášho potomka batériami, na ktoré je spoľahnutie.

  • Šetrite svoju peňaženku
    Za mikrotužkové batérie Ultra+ si síce trošku priplatíte, ale v porovnaní s tým, na ako dlho vás zásobia energiou, na nich jednoznačne zarobíte. Spotrebujete ich oveľa menej ako obyčajných alkalických batérií, čím šetríte svoju peňaženku aj životné prostredie. Napr. detskú hračku oživia na 15 hodín a svietidlo rozžiaria na 16 hodín.

  • Po rokoch stále plné energie
    Jednorazové batérie sa bežne odporúča skladovať najdlhšie 5 rokov. Potom už strácajú svoju výdrž a zvyšuje sa riziko ich vytečeniu. Alkalické batérie GP vám vydržia ako nové o 2 roky dlhšie.

  • Maximálna ochrana proti vytečeniu
    Táto najvyššia rada GP alkalických batérií je opatrená ochranou proti vytečeniu. Tak ich môžete používať, kým majú dostatok energie na napájanie vášho zariadenia, bez toho aby vytiekli a poškodili vašu elektroniku.

  • Od expertov na batérie
    Kvalitné batérie typu AAA nerastú na stromoch. Za ich existenciou stoja roky výskumu, pod taktovkou skúsených vývojárov, a modernej výrobnej linky. Spoločnosť GP sa môže pochváliť obomi. Vďaka tomu vás už desiatky rokov zásobuje batériami prvotriednej kvality.

Kľúčové vlastnosti

  • Až o 60 % viac energie ako obyčajné alkalické batérie
  • Chemické zloženie alkalické
  • Napätie 1,5 V
  • Kategória/rada Ultra Plus Alkaline

Technická špecifikácia
Veľkosť batérie AAA
Napätie batérie 1,5 V
Chemické zloženie Alkalické
Možnosť nabíjania Nie
Prevádzková teplota -20 °C až +54 °C
Kapacita Neuvádza sa
Hmotnosť 12 g
Rozmery 10,5 × 44,5 mm

Obsah balenia:

  • 4 ks, blister
  • Dokumentácia

Recenzia na GP alkalická batéria ULTRA PLUS AAA (LR03) 4BL

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky