Bezdrôtová myš DELL MS5120W k notebooku, čierna

Nové
CENA S DPH
28,99
Kód produktu: 445528

POPIS: Bezdrôtová myš DELL MS5120W k notebooku, čierna

DELL MS5120W je dizajnovo elegantne navrhnutá bezdrôtová myš, ktorá poskytuje pôsobivú presnosť a pohodlie na nenáročné ovládanie počítača. Táto pohodlne tvarovaná bezdrôtová myš nebude obmedzovať váš pohyb pri práci doma i na cestách.

O produkte

  • Univerzálna kompatibilita
    Bezdrôtová myš Dell MS5120W vďaka svojmu tvaru a veľkosti skvele padne do ruky a rýchlo sa tak stane žiaducim spoločníkom pre prácu v kanceláriách, pri práci z domu či na cestách. Pripojenie v duálnom režime zahŕňa bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz a pripojenie Bluetooth 5.0, takže môžete pomocou preferovaného režimu spárovať a pripojiť sa k takmer akémukoľvek počítaču.

  • Presný optický senzor
    Senzor 1600 DPI zaisťuje, že bezdrôtová myš Dell MS5120W ľahko spracováva obrazovky s vysokým rozlíšením. Jeho optický senzor ponúka presné sledovanie a je ideálny pre väčšiniu povrchov stola.

  • Softvérová podpora
    Správca periférií Dell umožňuje prispôsobiť a spravovať myš Dell MS5120W. Spárujte svoje zariadenia, programujte skratky pre rýchly prístup k preferovaným aplikáciám a funkciám.

  • Kvalitná výdrž batérie
    Pracujte až 36 mesiacov na jednej batérii – to je trikrát dlhšie ako pri modeloch predchádzajúcej generácie. Vďaka tomu môžete hladko pokračovať vo svojich úlohách bez toho, aby ste sa museli zaoberať výmenou batérií.

Technická špecifikácia
Typ bezdrôtová
Technológia optická
Typ napájania batéria typ AA
Citlivosť 1 600 DPI
Počet tlačidiel 7
Podpora softvéru Správca periférii Dell
Kompatibilita Windows, Chrome, Linux, Android
Podsvietenie nie
Hmotnosť len 73,7 g
Farba čierna

Produktové video

Recenzia na Bezdrôtová myš DELL MS5120W k notebooku, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky