DJI Air 2S Fly More Combo (DJI Smart Controller)

Nové
CENA S DPH
1 749
Cena bez DPH: 1 457,50
Kód produktu: 438231

POPIS: DJI Air 2S Fly More Combo (DJI Smart Controller)

Dron DJI Air 2S predstavuje špičku vo svojej cenovej kategórii. Ide o moderný prístroj obohatený o množstvo moderných funkcií, ktoré mu zaistia vysokú kvalitu videa, dlhú prenosovú vzdialenosť, mimoriadnu výdrž batérie a jednoduché ovládanie. Dron je vybavený 1" CMOS snímačom, ktorý mu umožní natáčať video až v neuveriteľnej kvalite 5,4 K. S ovládačom Smart Controller zostáva v spojení až do vzdialenosti 12 km, pričom na displeji ovládača uvidíte urobené zábery vo Full HD kvalite. Dron vie detekovať prekážky v štyroch smeroch, takže nehrozí, že by pri lete narazil a došlo k jeho poškodeniu. Výkonná batéria mu zaistí mimoriadnu výdrž až 31 minút, aby ste s ním zvládli natočiť zábery zo všetkých potrebných uhlov pohľadu.

Kľúčové vlastnosti DJI Air 2S Fly More Combo (DJI Smart Controller):

  • Dron s kamerou s dosahom prenosu 12 km
  • Natáčanie v špičkovej kvalite až 5,4K
  • Pokročilé funkcie pre dychberúce zábery (MasterShots, FocusTrack)
  • Inteligentný systém bráni stretu s prekážkami
  • Možnosť zdieľania náhľadu obrazu na sociálnych sieťach s funkciou SkyTalk
  • 1-palcový CMOS senzor
  • 8 km 1080p video prenos
  • Vnímanie prekážok v štyroch smeroch

Prečo kúpiť DJI Air 2S Fly More Combo (DJI Smart Controller)?

  • Hyperlapse a panoráma
    Zrýchlite čas stlačením jediného tlačidla. Okrem natáčania klasických videí vie dron vytvárať aj hyperlapse – rýchly sled snímok, ktoré prináša dojem zrýchleného pohybu scény. Pre úžasné širokouhlé zábery si zvoľte funkciu natáčania v panoramatickom režime.
  • MasterShots a ďalšie autonómné funkcie
    Dron ponúka bohatý výber autonómnych funkcií, ktoré zaisťujú nádherné zábery pre každú príležitosť. Bezpilotná funkcia MasterShots nadväzuje na šikovný režim QuickShots. Zameria sa na vami zvolený objekt a vykoná desať manévrov bez toho, aby objekt spustil z hľadáčika. Z natočených záberov potom automaticky vytvorí krátku filmovú sekvenciu. Ďalšou funkciou je Spotlight 2.0, kedy kamera sleduje cieľ a dron letí do špirály alebo natáča zblízka. Funkcia ActiveTrack 4.0 sleduje subjekt, dron letí a vyhýba sa prekážkam. Pre let v kružnici a neustále sledovanie objektu aktivujte funkciu Point of Interest 3.0.
  • Prenos s OcuSync 3.0
    Na prenos obrazu medzi kamerou dronu a šikovným ovládačom sa používa funkcia OcuSync 3.0. Vďaka nej vie dron prenášať obraz vo vysokej Full HD kvalite v rekordnej vzdialenosti až 12 km. Na to používa duálnu frekvenciu a štyri antény.
  • Funkcia SkyTalk
    Interakcia s priateľmi alebo divákmi na streame nikdy nebola lepšia. S funkciou SkyTalk môžete zobraziť náhľad obrazu z kamery priamo na sociálnych sieťach, napr. Facebooku či Instagrame. Ostatní uvidia vaše videá a budú na ne môcť ihneď reagovať.
  • Veľký svet, veľký senzor
    Vybavený 1-palcovým obrazovým senzorom a veľkými 2.4µm pixelmi, DJI Air 2S je schopný natáčať 5.4K video pri 30fps a 4K video pri 60fps. Zachyťte akýkoľvek moment s prirodzenou jasnosťou a autentickými farebnými tónmi, ktoré sú potrebné pre výsledky, ktoré ohromia.
  • Rozsvieťte tmu
    Zachyťte krásu sveta, aj keď sa zotmie. Vďaka vysokému dynamickému rozsahu, vysokému rozlíšeniu a presnej reprodukcii farieb sú aj nočné scény ostré a plné farieb.
  • Jedna miliarda farieb
    Plne sa ponorte do všetkých odtieňov okolo Vás. 10-bitový Dlog-M farebný profil zvládne nahrávať až 1 miliardu farieb a pri tom zanechá všetky male detaily, vďaka ktorým zábery vynikajú.
  • Foťte RAW
    Fotografie vo formáte RAW s vysokým dynamickým rozsahom až 12.6 stôp zachytia viac vizuálnych informácií v každej scéne, aj keď sú svetelné podmienky zlé alebo príliš zložité. To poskytuje viac možností v post-procese, čo dodáva tvorcom viac možností ako získať presne taký vzhľad, ktorý si želajú.
  • Inteligentné HDR
    Technológia inteligentnej HDR automaticky zlúči niekoľko fotografií, čím zvýši dynamický rozsah bez nutnosti úprav v post-procese. To znamená, že jemné detaily v tieňoch aj vo svetlých miestach zostanú a vytvoria bohatší obraz s väčšou hĺbkou.
  • Funkcia FocusTrack
    FocusTrack ponúka Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 a Point of Interest 3.0, vďaka čomu zvládne DJI Air 2S sledovať alebo obletieť váš subjekt ľavou zadnou.
  • Spotlight 2.0
    Kamera zostáva vycentrovaná na subjekt, zatiaľ čo letíte do špirály a / alebo zachytávajú zábery zblízka. Funkcia Zoom tiež dovoľuje urobiť čisté zábery z bezpečnej vzdialenosti.
  • ActiveTrack 4.0
    Hladko sledujte svoj subjekt, zatiaľ čo sa dron sám vyhýba prekážkam. Aj keď subjekt na chvíľku stratíte, môžete rýchlo pokračovať v sledovaní počas letu.
  • Point of Interest 3.0
    Jednoducho vytvorte videa lietaním v perfektnom kruhu, zatiaľ čo je váš subjekt držaný uprostred záberov.
  • Snímanie okolitého prostredia
    DJI Air 2S je schopný vnímať prostredie okolo seba v štyroch smeroch: hore, dolu, dopredu a dozadu. Algoritmy pre pokročilý systém asistencie pilota (APAS 4.0) boli ešte zdokonalené, čo znamená, že sa DJI Air 2S v pokoji vyhne prekážkam aj v zložitejších scenároch a vyšších rýchlostiach.
  • OcuSync 3.0 prenos
    DJI Air 2S disponuje najpokročilejšou technológiou prenosu obrazu, ktorú DJI kedy predstavilo. O3 (OcuSync 3.0) dokáže prenášať ultra čistý a spoľahlivý obraz zakaždým keď vzlietnete, a to ešte ďalej ako kedykoľvek predtým.
  • Bezpečnejšie alebo s ADS-B
    DJI Air 2S poskytuje dodatočnú vrstvu vzdušnej bezpečnosti vďaka bezpečnostným systémom AirSense. Tie poskytujú ADS-B letové súradnice z lietadiel a vrtuľníkov vo vašom okolí, zobrazujú tieto stroje na mape a poskytujú zvukové a vizuálne upozornenie cez aplikáciu DJI Fly, aby ste mohli udržať svojho dron v dostatočnej vzdialenosti od nich.

Recenzia na DJI Air 2S Fly More Combo (DJI Smart Controller)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky