Haylou W1 bezdrôtové slúchadlá TWS, modrá

Tento týždeň zakúpil 1 zákazník
Nové
CENA S DPH
49,99 €
34,99
Kód produktu: 432552

POPIS: Haylou W1 bezdrôtové slúchadlá TWS, modrá

Bezdrôtové slúchadlá patria už dlhšiu dobu k obľúbeným gadgetom. Obzvlášť vtedy, ak sa v nich kombinuje kvalita s nízkou cenou. Xiaomi prináša pod značkou Haylou ďalší nový model v podobe Haylou W1. Tie prinášajú radu vylepšení a medzi najdôležitejšie z nich patria práve nový čip Qualcomm 3040, Bluetooth 5.2, podpora aptX adaptive a ďalšie vylepšenia od firmy Knowles.

O produkte

  • Stabilné spojenie vďaka Qualcomm
    Haylou W1 sú poháňané čipom Qualcomm QCC3040 a Bluetooth verziou 5.2. Tento čip podporuje dvojkanálovú komunikačnú technológiu, plynulé prepínanie medzi mono a stereo režimom.
  • Knowles balanced armature driver
    Haylou v spolupráci s firmou Knowles pripravili meniče, ktoré si zachovávajú bohaté detaily vysokých tónov pre hlavnú melódiu a prinášajú tak pohlcujúci hudobný zážitok. Celkovo sú vylepšené všetky aspekty vrátane nižšieho skreslenia, rýchlejšieho prenosu zvuku, bohatších detailov a v neposlednom rade pokrývajú širšie spektrum zvuku. Meniče sú vyrobené z kovovej kompozitnej membrány a tak udržujú jemné basy a stredné tóny presne tak, ako majú znieť.
  • AptX Adaptive kodek
    Adaptívny kodek aptX dokáže automaticky upraviť výkon podľa rôznych scén, čím prináša živšiu hudbu a plynulejšie hranie.
  • Dlhá výdrž
    Slúchadlá máju batérie s kapacitou 32 mAh a nabíjací box má akumulátor s kapacitou 310 mAh. Výrobca udáva kombinovanú výdrž na jedno nabitie až 20 hodín prehrávania hudby. Nabíjací USB-C kábel je súčasťou balenia.
  • Automatické spojenie
    Vytiahnutím slúchadiel z púzdra prichádza k automatickému spojeniu s telefónom, takže sa nemusíte trápiť s manuálnym pripojením zakaždým, keď budete chcieť počúvať hudbu či volať. Po ich opätovnom odložení do púzdra, sa slúchadlá automaticky dobijú zo zabudovaného akumulátora dokovacej krabičky.
  • Jednoduché ovládanie
    Na bočnej strane oboch slúchadiel sú multifunkčné dotykové plochy. Rôzne metódy ovládajú konkrétne funkcie. Napríklad trojité poklepanie na slúchadlo vyvolá funkciu hlasového asistenta. Medzi podporované patrí Google asistent, Siri od Applu, či XiaoAI od Xiaomi. Tlačidlami je možné pozastaviť alebo spustiť skladbu, prijať alebo odmietnuť hovor a výhodou je aj možnosť prepínania pesničiek.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: SBC/AAC/aptX/aprX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Mikrofón: 4x s podporou cVc 8.0 a ENC
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: neuvedené
Výdrž batérie: do 20 hodín hudby/hovorov
do 200 hodín v režime Standby
Kapacita batérie: 32 mAh každé slúchadlo
310 mAh nabíjací dock
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • špunty do uší
  • nabíjacia kolíska
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Haylou W1 bezdrôtové slúchadlá TWS, modrá

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky