Herné slúchadlá Kingston HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset

Nové
Cena s DPH
109.99 €
99,99
Cena bez DPH: 83,33
Kód produktu: 410898

POPIS: Herné slúchadlá Kingston HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset


Premýšľali ste niekedy, aké slúchadlá používajú profi hráči? Čo napríklad nosia na hlave Daigo „The Beast“ Umehara, Gordon Hayward alebo Pokimane? Sú to práve HyperX Cloud Alpha – herné slúchadlá navrhnuté tak, aby ani po hodinách hrania netlačili, aby dokázali odovzdať sliedivé kroky zákerného zabijaka v chrbte aj pohlcujúce explózie. Ako vždy, kúzlo sa ukrýva v detailoch.
V bežných slúchadlách nie je veľa miesta. Kvalitný zvuk ale potrebuje priestor pre rezonanciu. HyperX to u headsetu vyriešil technológiou Dual Chamber. To znamená, že v jednej, mäkko polstrovanej a koženkou obloženej mušli sú dve oddelené ozvučnice. Jedna sa stará o stredy, druhá o basy, výšky potom pokrýva samotný menič. Výhodou je, že sa jednotlivé časti zvukového spektra neprekrývajú. Keď majú slúchadlá dunieť, dunia, ale nemáte pocit, ako by ste počuli aj ozveny. Len čistú, prekreslenú akustiku.
Zvuková stránka je jedna vec, ale aj dizajn slúži svojmu účelu. Cloud Alpha sú príkladne masívne. Penové polstrovanie zaisťuje maximálny komfort, hliníkový most má na starosť odolnosť, ktorú istí aj drobné detaily – napríklad náušníky sú ku konštrukcii pripevnené opleteným káblom, aby sa pri ich posúvaní neničili vodiče vnútri. Sympatickou funkciou je aj odnímateľný mikrofón. Ak chcete používať slúchadlá HyperX na hudbu, kondenzátorový snímač zvuku odpojíte počas sekundy. Cloud Alpha vďaka tomu nájdu uplatnenie aj mimo e-športy.
Prelomová konštrukcia dvojkomorových meničov náhlavnej súpravy HyperX Cloud Alpha zníži skreslenie zvuku, ktorý tak bude výraznejší a jasnejšie. Zdvojením komôr sa oddeľujú basy od stredných a vysokých tónov. To umožňuje zvuk optimálne vyladiť, aby bol jasnejší a prirodzenejši.
Náhlavná súprava Cloud Alpha sa ďalej vyznačuje pohodlím, ktorým je značka HyperX preslávená. Stará sa o ne špičková červená pamäťová pena, rozšírený hlavový pásik a mäkšia a poddajnejšia koženka. Hliníkový rám je postavený tak, aby dlho vydržal. V reakcii na požiadavky hráčov je súprava Cloud Alpha opatrená pevným odpojiteľným oplétaným káblom.
Mikrofón potláčajúci šumy, ktorý má certifikáciu pre Discord a TeamSpeak, je zárukou bezproblémovej komunikácie s tímom. Náhlavná súprava je určená pre rôzne platformy a je kompatibilna so systémami ovládania hlasitosti na kábli, takže skvelý zvuk novej súpravy Cloud Alpha si môžu užívať hráči využívajúci PC, PS4, Xbox One aj ďalšie platformy s 3,5mm portom.
Technické parametre:
Slúchadlá:
  • Dynamické ovládanie vodiča, 50mm s neodymovými magnetmi
  • Typ: uzavreté
  • Frekvenčná odozva: 13 Hz-27 000 Hz
  • Impedancia: 65 Ohmov
  • Hladina akustického tlaku: 98dBSPL / mW pri 1kHz
  • THD: <1%
  • Hmotnosť: 298g
  • Dĺžka kábla: 1,3m + 2m predlžovací kábel
    Mikrofón:
  • Elementový kondenzátorový mikrofon
  • Frekvenčná odozva: 50 Hz-18 000 Hz
  • Citlivosť: -43dBV (0dB = 1V / Pa, 1kHz)
  • Recenzia na Herné slúchadlá Kingston HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset

    Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
    možnosti platby - podporované platobné metódy a banky