HP HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset

Nové
CENA S DPH
336,99
Cena bez DPH: 280,83
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 410948

POPIS: HP HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset

Šikovný gaming headset

HyperX Cloud Orbit vás zavedie do ďalšej dimenzie vysokokvalitného ponorenia zvuku pomocou planárnych magnetických ovládačov Audeze a zvukovej technológie Waves Nx 3D. Vypočujte si zvuky s dychberúcou čistotou a neuveriteľnou presnosťou vďaka super rýchlej frekvenčnej odozve a odolnosti voči skresleniu 100 mm rovinných magnetických budičov. 3D zvuková technológia vytvára trojrozmerný zvukový priestor, ktorý umožňuje cloudovej orbite poskytovať realistickejší zvukový zážitok s ultrakrátkou lokalizáciou a umiestnením zvuku. Headset obsahuje tri možnosti odnímateľného kábla, aby ste mohli dokončiť svoje vysnívané nastavenie s pohlcujúcim 3D zvukom, či už hraním na počítači PC, Xbox One, PS4 alebo mobile. Technológia sledovania hlavy, ktorá je k dispozícii iba na serveri Cloud Orbit S, sleduje najmenšie pohyby hlavy takmer 1 000-krát za sekundu, aby poskytla úplné ponorenie, pretože stabilizuje herné zvukové prostredia a poskytuje presnú lokalizáciu zvuku.
Vďaka ultratenkým membránam reproduktorov a výkonným magnetom superrýchla frekvenčná odozva minimalizuje skreslenie a posúva ponor a čistotu zvuku na inú úroveň.
Karta na digitálne spracovanie zvuku bude emulovať tri dimenzie lokalizácie zvuku, takže získate presnejšie umiestnenie zvuku.
Cloud Orbit S sleduje najmenšie pohyby hlavy takmer 1 000-krát za sekundu, aby poskytla úplné ponorenie, pretože technológia sledovania hlavy stabilizuje zvukové prostredia v hre a poskytuje presnú lokalizáciu zvuku. To vám umožní počúvať herný zvuk v jeho najrealistickejšej podobe.
Kalibrujte nastavenia 3D zvuku podľa svojich individuálnych meraní, nastavte a vylaďte virtuálnu miestnosť, aby ste dosiahli požadovanú atmosféru, a vyberte si zo vstavaných profilov EQ v ľahko použiteľnom softvéri HyperX Orbit.
Pop filter mikrofónu obmedzuje praskanie zvukov a mikrofón je možné umiestniť tak, ako sa vám páči. Mikrofón môžete ľahko odstrániť, keď sa venujete hrám a chcete počúvať hudbu.
Táto univerzálna náhlavná súprava je dodávaná s káblami USB typu A, USB typu C a 3,5 mm (4-pólovými) káblami pre dokonalý 3D zvukový zážitok, či už pri hraní hier na PC, Xbox One, PS4 alebo mobilných zariadeniach.
Pohodlné ovládacie prvky na ľavom ušnom kryte vám umožňujú rýchlo meniť nastavenia zvuku 3D, profily EQ, upravovať hlasitosť a stíšiť mikrofón.

Kľúčové vlastnosti:

  • Planárne magnetické budiče Audeze
  • Plne pohlcujúci 3D zvuk Waves Nx
  • Technológia sledovania hlavy Waves Nx
  • Pokročilé prispôsobenie zvuku
  • Odnímateľný mikrofón na potlačenie šumu s pop filtrom
  • Tri možnosti odnímateľného kábla
  • Palubné zvukové a mikrofónové ovládače
  • Kompatibilita viacerých zariadení



Technická špecifikácia
Vodičový planárny prevodník: 100 mm
Typ: Circumaural (uzavreté)
Frekvenčná odozva: 10 Hz - 50 000 Hz
Hladina akustického tlaku: > 120 dB
T.H.D. <0,1% (1 kHz, 1 mW)
Režimy: 3D zvuk, 3D zvuk so sledovaním hlavy
Dĺžka kábla: USB typ C na USB typ A: 3 m
USB C na USB C 1,5 m
3,5 mm konektor: 1,2 m
Mikrofón
Typ: Kondenzátorový mikrofón Element Electret
Polárny vzor: jednosmerný

Recenzia na HP HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky