Huawei Watch GT3 Pro 46 mm, titanium

Nové
Cena s DPH
479 €
389
Cena bez DPH: 324,17
Vykúpené
CENA S DPH
od
189,99
Osobitný režim 0% DPH
Kód produktu: 445217
V ponuke aj táto verzia:

Cena s DPH:
189.99 €
Osobitný režim 0% DPH

Zobraziť

POPIS: Huawei Watch GT3 Pro 46 mm, titanium

V hodinkách Huawei Watch GT3 Pro sa moderná technológia spája s klasickým remeselným spracovaním a estetikou. Je nielen osviežujúcim módnym doplnkom, ale zároveň posúva vaše zdravie a kondíciu až na vrchol a dokonca aj do neprebádaných vôd.

O produkte

  • Vyzbrojte sa šarmom
    Bezšvové titánové telo hodiniek je miestom, kde sa šport stretáva s neformálnym biznisom. Jasné línie a kontúry privolávajú nové vnemy a hovoria o vašom zmysle pre štýl. Zafírový ciferník hodiniek je pevný a odolný voči poškriabaniu počas bežného dňa, ale aj mimo komfortnej zóny. Ich nadčasový vzhľad oceníte tak pri športe, ako aj počas spoločenskej udalosti.
  • Titánové koliesko
    Otočné koliesko zahŕňa elegantný vyrezávaný posúvač, čo hodinkám dodáva nádych stereoskopickej elegancie.
  • Integrované senzory
    Zadný kryt z nanokryštalickej keramiky zabezpečuje pohodlie pre pokožku. Zadné zafírové sklíčko ukrýva vysoko presné senzory. Je vysoko priepustné a vďaka tomu robí merania ešte presnejšími. Pre nenápadné a pohodlné nosenie je integrované s keramickými materiálmi.
  • Cez deň aj v noci
    Preskúmajte celý rad ponuky jedinečných ciferníkov dostupných v Huawei Watch Face Store, alebo si vytvorte vlastný dizajn prostredníctvom výberu obrázku z galérie vášho telefónu. Kombinujte, nájdite štýl a rozloženie, ktoré oživí vašu úchvatnú AMLOED obrazovku. O prehľad o aktuálnom čase sa v tme postará farebný fluorescenčný ciferník. Stačí zdvihnúť zápästie a ihneď máte k dispozícii najdôležitejšie informácie s Always On displejom.
  • Skúmajte svet pod hladinou
    HUAWEI WATCH GT 3 Pro prichádzajú so stupňom ochrany IP68 a vodeodolnosťou 5 ATM a vydržali ohromujúcich 200 tlakových cyklov vody, takže podporujú voľné ponory až do hĺbky 30 metrov, čo z nich robí dokonalého spoločníka pre všetky vaše podmorské dobrodružstvá. Zobrazujú tiež údaje o potápaní v reálnom čase vrátane rýchlosti, hĺbky a trvania ponorov. Sú vybavené vzduchotesnými bezpečnostnými nastaveniami, ako napríklad automatickými pripomienkami, ak zostúpite príliš hlboko, alebo ak zostupujete príliš dlho. Tréningový režim Apnea zaznamenáva vašu srdcovú frekvenciu, trvanie zadržania dychu a čas začiatku kontrakcie bránice, aby vám pomohol predľžiť čas, na ktorý dokážete zadržať dych. S nimi budete lepšie pripravení na pokročilé výzvy!
  • Vyše 100 cvičebných režimov
    S viac ako 100 cvičeniami, z ktorých si môžete vybrať – beh, cyklistika, horolezectvo, halové plávanie, lyžovanie a ďalšie – môžete vyraziť na cestu alebo trať jednoduchým ťuknutím na obrazovku! Bežecké metriky založené na údajoch vrátane indexu bežeckých schopností, tréningového tlaku a tréningovej záťaže a tipy vám pomôžu maximalizovať výkon bez preťaženia vášho tela a zdieľané bežecké trasy ukážu vašu zdatnosť naplno!
  • Kráľ švihu
    Obľubujete golf? Hodinky zaznamenávajú profesionálne údaje švihu, ako je rýchlosť, tempo, čas spätného švihu a zostupu/poklesu. Režim Driving range sleduje váš švih do posledného detailu a poskytuje vám praktické ukážky a tipy, ako posunúť vašu golfovú hru na novú úroveň.
  • Sledujte svoju pohodu
    Huawei Watch GT 3 Pro posúvajú správu zdravia a srdca na novú úroveň. Podporujú celý rad inteligentných funkcií vrátane srdcovej frekvencie SpO2, spánku a monitorovania stresu, takže môžete zostať proaktívni a informovaní o svojom zdraví.
  • Monitorovanie s upozornením
    Technológia monitorovania srdcovej frekvencie HUAWEI TruSeen 5.0+ využíva osem fotoelektrických senzorov v kruhovej formácii, aby lepšie zachytila signály. Úplne nový algoritmus filtruje rušenie pre starostlivé sledovanie srdcového tepu. Pomocou upozornení v reálnom čase môžete dokonca monitorovať svoju srdcovú frekvenciu 24 hodín denne, 7 dní v týždni, skrátka vždy, keď sa vaša srdcová frekvencia odchýli od normálneho rozsahu.
  • Starostlivý spoločník
    Algoritmus monitorovania spánku HUAWEI TruSleep 2.0 identifikuje kľúčové stavy spánku pomocou skóre kvality spánku a prispôsobených rád, ako si dopriať čo najlepší nočný odpočinok. Vždy pripravený monitor stresu je po ruke na sledovanie a zvládanie akýchkoľvek každodenných skúšok a trápení s upokojujúcimi dychovými cvičeniami, ktoré vám pomôžu uvoľniť myseľ. Kontrolné úlohy pre zdravý životný štýl urobia z vašej pohody uspokojivý a na cieľ orientovaný proces, od spánku cez pitný režim až po cvičenie – a oveľa viac!
  • Viac zábavných funkcií
    Aktivujte fotoaparát na svojom telefóne pomocou funkcie diaľkovej spúšte a zachyťte nezabudnuteľné momenty niekoľkými jednoduchými ťuknutiami na hodinkách. Vďaka množstvu aplikácií tretích strán dostupných na stiahnutie prostredníctvom Watch AppGallery je všetko, čo potrebujete, prístupné jediným pohybom zápästia. Prijímajte hovory Bluetooth priamo na hodinkách. Prijímajte a odmietajte prichádzajúce hovory, odosielajte vlastné rýchle odpovede a prezerajte si zoznamy hovorov, aby ste si uľahčili život.
  • Počúvajte za jazdy
    Hodinky dokážu synchronizovať zoznamy skladieb z vášho telefónu a počas tréningu môžu samostatne prehrávať vaše obľúbené melódie. Nasaďte si teda Bluetooth slúchadlá a pohybujte sa bez toho, aby vás niečo zaťažovalo.
  • Neuveriteľná výdrž
    Vďaka robustnej výdrži batérie a rýchlemu nabíjaniu budú vaše hodinky pripravené kedykoľvek ich budete potrebovať. Majú o 30 % zvýšenú rýchlosť nabíjania a umožňujú vám nabiť batériu hodininek na 25 % len za 10 minút, alebo na 100 % len za 85 minút. Pri bežnom používaní vydržia celých 14 dní, pri aktívnejšom používaní 8 dní, kým budú potrebovať ďalšie nabitie.
  • Kompatibilita
    Hodinky sa bez problémov spárujú s inteligentnými zariadeniami. Od zariadení Huawei až po telefóny so systémom iOS a Android budú HUAWEI WATCH GT 3 Pro fungovať ruka v ruke z pohodlia vášho zápästia.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1.43"
Rozlíšenie: 466 x 466px @ 356ppi
Technológia: AMOLED
Ochrana: IP68
Telo
Rozmery tela: 46.6 mm x 46.6 mm x 10.9 mm
Hmotnosť tela: 54 g
Materiál tela: Titán + Zafírová šošovka na meranie srdcového tepu
Remienok: neuvedené
Šírka remienka: neuvedená
Dĺžka remienka: 140 - 210 mm
Dáta
Bluetooth: áno
GPS: áno
NFC: áno
Ďalšie senzory: akcelerometer
gyroskop
geomagnetický senzor
optický snímač tepu
teplotný senzor
barometer
Batéria
Výdrž: 14 dní priemerného využívania
8 dní intenzívneho využívania
Kapacita: neuvedená
Bezdrôtové nabíjanie: áno
Napájanie: 5 V/ 2 A
Ostatné
Mikrofón: áno
Reproduktor: áno
Zvýšená odolnosť: 5 ATM
Prevádzková teplota: -20 °C až +45 °C
vlhkosť 5% - 95% (bez kondenzácie)
Kompatibilita: HarmonyOS 2 a vyšší
Android 6.0 a vyšší
iOS 9.0 a vyšší

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací dok vrátane nabíjacieho kábla
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Huawei Watch GT3 Pro 46 mm, titanium

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky