JBL Party Box ON-THE-GO

Nové
Cena s DPH
299 €
269,99
Cena bez DPH: 224,99
Kód produktu: 411328

POPIS: JBL Party Box ON-THE-GO

Vezmite si večierok kdekoľvek a všade spievajte

Od plážových večierkov po festivaly vám reproduktor JBL PartyBox On-The-Go umožní vidieť, počuť a cítiť rytmus. Zosilnite to pomocou 100 W výkonného zvuku JBL Pro Sound, synchronizovaného s oslnivou svetelnou show. Pristupujte k svojim obľúbeným melódiám pomocou Bluetooth, USB, AUX a TWS (True Wireless Stereo) pripojenia, zoberte priateľov a spievajte svoje srdcovky pomocou bezdrôtových mikrofónov JBL alebo použite vstup pre nástroje a zahrajte si spolu. S otváračom na fľaše, čalúneným ramenným popruhom, dobíjateľnou batériou a ochranou proti striekajúcej vode triedy IPX4, má reproduktor JBL PartyBox On-The-Go všetko čo budete potrebovať, aby sa večierok mohol začať—a mohli ste si ho vziať so sebou.

O produkte

  • Výkonný zvuk JBL Pro Sound
    Nájdite svoj rytmus so 100 W výkonného, zneujúceho zvuku JBL Pro Sound. Vo vnútri alebo vonku, poskytuje reproduktor JBL PartyBox On-The-Go ostré výšky, čisté stredy a silné basy s funkciou Bass Boost na zachovanie príjemných chvíľ po celú noc.
  • Synchrónna svetelná show
    Osvetlite večierok dynamickým svetelným displejom, ktorý sa synchronizuje s hudbou a oslní vašich hostí. Vyberte si z množstva prednastavených vzorov a nechajte farby dráždiť hudbu, zatiaľ čo sa zameriavate na melódie.
  • Vrátane JBL bezdrôtového mikrofónu
    Spievajte bez obmedzení alebo káblov. Reproduktor JBL PartyBox On-The-Go je dodávaný s bezdrôtovým mikrofónom JBL s dosahom až 10 metrov.
  • Pokročilé nastavenia výkonu na jemné doladenie vokálov
    Streamujte svoje obľúbené melódie cez Bluetooth, potom vezmite mikrofón a nalaďte basy, výšky a ozveny, aby ste získali ten správny vokálny efekt. Duálne mikrofónové vstupy vám umožňujú spievať alebo rapovať s priateľmi.
  • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX4
    ábava na pláži, večierky pri bazéne alebo tanec v daždi. Ochrana proti striekajúcej vode triedy IPX4 udržiava váš reproduktor JBL PartyBox On-The-Go v bezpečí, aj keď je váš večierok trochu vlhký.
  • Pohodlný ramenný popruh, ktorý udržiava večierok v pohybe
    JBL PartyBox On-The-Go má všetko, čo potrebujete, aby ste sa mohli poriadne zabaviť, vrátane otvárača na fľašu pripevneného k ramennému popruhu, aby ste si mohli vychutnať svoje obľúbené nápoje, keď sa budete vlniť nocou.
  • 6 hodín prehrávania
    Vstavaná nabíjateľná batéria až na 6 hodín prehrávania.
  • Zosilnenie pripojením dvoch reproduktorov
    100 W je nahlas - ale môže to byť ešte hlasnejšie. Pripojte až dva kompatibilné reproduktory s Bluetooth pripojením True Wireless Stereo (TWS).
  • Vstup pre mikrofón a hudobné nástroje
    Nielen počúvajte hudbu, cítite ju. Vstavané mikrofónové a gitarové vstupy vám umožňujú zapojiť sa priamo do reproduktora, aby ste spievali alebo brnkali spolu s obľúbenými skladbami alebo si vytvorili svoju vlastnú.
  • Bezproblémové Bluetooth streamovanie
    Od zoznamov skladieb po DJ mixy, prehrávajte viac obľúbených skladieb vždy, keď vás pohltí noc. Reproduktor JBL PartyBox On-The-Go funguje s akýmkoľvek Bluetooth vybaveným zariadením a uľahčuje prístup k obľúbeným hudobným zbierkam a službám online streamovania.
  • Pripojte svoj zoznam prehrávania
    Žiadna Bluetooth hudba? Žiaden problém. Stačí umiestniť svoje najlepšie zoznamy skladieb na USB kľúč a pripojiť ho do vstavaného USB portu, aby ste mohli prehrávať hudbu kdekoľvek, bez chýbajúceho rytmu.

Technická špecifikácia

Prevodník: 133 mm woofery + 2 x 44 mm tweetery
Výstupný výkon: 100 W RMS
Frekvenčná odozva: 50 Hz – 20 KHz (-6 dB)
Spotreba energie v pohotovostnom režime: <2 W s pripojením BT; <0,5W bez pripojenia BT
Verzia Bluetooth: 4.2
Bluetooth dosah: Približne 10 m
USB formát: FAT16, FAT32
Formát USB súboru: mp3, wma, wav
Typ batérie: Lítium-iónová 18 Wh
Čas nabíjania batérie: <3,5 hodiny
Čas prehrávania: <6 hodín
Rozmery (Š x V x H): 489 x 244,5 x 224 mm
Čistá hmotnosť: 7,5 kg

Obsah predajného balenia:

  • JBL PartyBox On-The-Go
  • Bezdrôtový mikrofón
  • Sprievodca rýchlym štartom
  • Napájací kábel
  • Bezpečnostné upozornenia
  • Záručný list

Produktové video

Recenzia na JBL Party Box ON-THE-GO

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky