JBL Quantum 400

Nové
CENA S DPH
99,90
Cena bez DPH: 83,25
Kód produktu: 410270

POPIS: JBL Quantum 400

Na každom zvuku záleží

Získajte zvukovú výhodu. Slúchadlá JBL Quantum 400 vás posunú o krok vpred s priestorovým zvukom, ktorý vás zapojí do hry a umožní vám predvídať každý pohyb. Navrhnutá pre presnosť a pohltenie, vám funkcia JBL QuantumSOUND Signature pomáha pri zvyšovaní výkonu pre skutočnú výhodu v boji. Slúchadlá JBL Quantum 400 sú taktiež vybavené mikrofónom zameriavajúcim sa na hlas pre jasné interakcie medzi viacerými hráčmi, ovládač vyváženia herného zvuku-chatu, ktorý je certifikovaný pre DISCORD a sú kompatibilné s TeamSpeak a ďalšími službami. Ľahký hlavový pás s náušníkmi z pamäťovej peny vám umožňujú pohodlie pri hraní hier po celé hodiny. Hrajte svoju hru so slúchadlami JBL Quantum 400 a ovládnite svojich protivníkov.

O produkte


  • Vžite sa do hry s funkciou JBL QuantumSURROUND s DTS
    Vychutnajte si najúžasnejší zvukový zážitok z hry vďaka prispôsobenému priestorovému zvuku, ktorý je poháňaný s dodávaným softvérom JBL QuantumENGINE. JBL QuantumSURROUND vás stavia do centra tých najpútavejších zážitkov a umožňuje vám pozdvihnúť vašu hru a zvíťaziť nad protivníkom. Sú taktiež vybavené funkciou DTS headphone: X 2.0.
  • Funkcia JBL QuantumSOUND Signature poskytuje skutočnú zvukovú výhodu
    Od najmenších krokov až po najhlasnejší výbuch, robí funkcia QuantumSOUND Signature každú scénu epickou a každého hráča konkurencieschopnejšieho. Náš charakteristický zvuk poskytuje najrealistickejšiu zvukovú scénu pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke
  • Hrajte sa ešte dlhšie s pohodlnou pamäťovou penou
    Ľahký hlavový pás a náušníky z pamäťovej peny sú navrhnuté pre ešte dlhšie herné sedenia. Odnímateľné náušníky uľahčujú čistenie slúchadiel.
  • Výklopný mikrofón zameriavajúci sa na hlas
    Slúchadlá JBL Quantum 400 vám umožňujú preskupiť jednotky a protivníkov s jasnosťou. Vyklápací mikrofón zameriavajúci sa na hlas je dodávaný s automatickým zapnutím/vypnutím a niekoľkými možnosťami stlmenia.
  • Ovládač vyvážania herného zvuku-chatu pre plynulú komunikáciu
    Slúchadlá JBL Quantum 400 sú vybavené ovládačom vyváženia herného zvuku-chatu certifikovaného DISCORD. Sú taktiež kompatibilné s TeamSpeak a ďalšími komunikačnými platformami.
  • Vyrobené pre vaše obľúbené platformy
    Slúchadlá JBL Quantum 400 vytvorené pre počítačové hry, sú taktiež kompatibilné s Xbox™, PlayStation™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac a VR, vďaka dvom možnostiam pripojenia - cez USB alebo audio kábel (slúchadlá nie je možné pripojiť bezdrôtovo).
  • Používateľsky prívetivý softvérový balík JBL QuantumENGINE
    Jedinečný výkonný počítačový softvér JBL QuantumENGINE od JBL poháňa pohlcujúci priestorový zvuk. Vyberte si preferované nastavenie priestorového zvuku a prispôsobte si herné slúchadlá JBL Quantum 300 z používateľsky príjemného ovládacieho panela, vytvárajte samostatné profily. Môžete tiež nastaviť ekvalizér alebo si vybrať zo 6 predvolieb.

Technická špecifikácia

Veľkosť meniča: 50 mm dynamické meniče
Frekvenčná odozva: 20 Hz – 20 kHz
Maximálny vstupný výkon: 30 mW
Citlivosť: 98 dB SPL @1 kHz/1 mW
Impedancia: 32 ohmov
Frekvenčná odozva mikrofónu: >100 Hz – 10 kHz
Citlivosť mikrofónu: 40 dBV @ 1 kHz/Pa
Vzor snímania mikrofónu: Smerovateľný
Veľkosť mikrofónu: 4 mm x 1,5 mm
Dĺžka kábla: 3,5 mm audio kábel (1,2 m) + kábel typu C-A (3 m)
Hmotnosť: 274 g

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 400
  • Pripájací kábel USB
  • 3,5 mm audio kábel
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Sprievodca rýchlym štartom/Záručné podmienky/Bezpečnostné upozornenia

Recenzia na JBL Quantum 400

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky