JBL Quantum ONE

Nové
CENA S DPH
249
Cena bez DPH: 207,50
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 410276

POPIS: JBL Quantum ONE

Zvuk je prežitie

Spravte si svoju hru epickou. Káblové slúchadlá JBL Quantum ONE vám poskytujú zvuk profesionálnej úrovne s funkciou vylepšeného sledovania hlavy JBL QuantumSPHERE 360™, priestorovým zvukom a aktívnym potlačením hluku ladeným pre hry. Navrhnuté pre presné umiestnenie zvuku, poskytuje funkcia JBL QuantumSOUND Signature pohlcujúcu zvukovú krivku prostredníctvom certifikovaných 50 mm meničov s vysokým rozlíšením. Odnímateľný mikrofón zameriavajúci sa na hlas poskytuje jasné interakcie viacerých hráčov s potlačením hluku, funkciami tlmenia a ovládačom vyváženia herného chatu s certifikáciou DISCORD. Ľahký, ergonomický dizajn vám zaistí pohodlie, zatiaľ čo počítačový softvér JBL QuantumENGINE umožní výkonné možnosti prispôsobenia a používateľské profily. Slúchadlá JBL Quantum ONE predstavujú absolútnu špičku v oblasti zvuku pre dosiahnutie najhlbšej úrovne virtuálneho realizmu na vašom počítači.

O produkte

  • Získajte profesionálnu výhodu vďaka funkcii vylepšeného sledovania hlavy JBL QuantumSPHERE 360™
    Funkcia JBL QuantumSPHERE 360™ vám poskytuje umiestnenie 3D zvuku profesionálnej úrovne na vašom počítači. Vlastná kalibrácia algoritmu JBL s integrovaným snímačom sledovania hlavy a mikrofónom je vytvorená výhradne pre slúchadlá JBL Quantum ONE, ktorá poskytuje počítačovým hráčom presnosť polohy zvuku budúcej generácie a pevné, nezávislé zvukové prostredie, ktoré vylepšuje prirodzené inštinkty. JBL Quantum ONE sú taktiež vybavené DTS Headphone X: v2.0.
  • Buďte v centre hry s certifikovanou funkciou JBL QuantumSOUND Signature
    Od najmenších krokov až po najhlasnejší výbuch, robí funkcia QuantumSOUND Signature každú scénu epickou a každého hráča konkurencieschopnejšieho. Náš charakteristický zvuk poskytuje najrealistickejšiu zvukovú scénu pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke
  • Ergonomický dizajn novej generácie
    Ľahký hlavový pás a vetrané náušníky z pamäťovej peny s prvotriednym koženým poťahom sú navrhnuté pre tie najdlhšie herné sedenia.
  • Aktívne potlačenie hluku vyladené pre hry
    Systém Active Noise Canceling, navrhnutý pre herné prostredie, eliminuje nežiaduce zvuky na pozadí, takže môžete zostať v plnom nasadení v boji bez rozptyľovania.
  • Bezproblémová kompatibilita so všetkými hernými platformami
    Slúchadlá JBL Quantum 800 sú kompatibilné prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia na PC, PS4, Mac a VR. Kompatibilné cez 3,5 mm audio konektor s PC, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac a VR. Pripojiť sa môžete pomocou Bluetooth 5.0 k akémukoľvek zariadeniu vybavenému Bluetooth. JBL QuantumSURROUND je k dispozícii len na počítači. Kompatibilitu skontrolujte v sprievodcovi pre pripojenie.
  • Buďte počuteľný vďaka odnímateľnému mikrofónu zameriavajúcemu sa na hlas
    Technológia potlačenia ozveny zaisťuje, aby ste pri zhromaždení vojakov alebo súperov počuli nahlas a jasne. Mikrofón zo zameraním na hlas je nastaviteľný a odpojiteľný pre hranie na cestách, ale pri používaní periférneho mikrofónu. Stlačením tlačidla tlmenia vstaveného v náušníku automaticky stlmíte zvuk.
  • Certifikovaný ovládač vyváženia DISCORD herného zvuku-chatu
    Certifikovaný ovládač vyváženia DISCORD herného zvuku-chatu vám umožňuje nastaviť úroveň zvuku za pochodu. Samostatné zvukové karty spracovávajú zvuk hry a chatu, čo vám umožňuje nastaviť správnu rovnováhu v slúchadlách bez toho, aby ste museli opustiť hru. Sú taktiež kompatibilné s TeamSpeak, Skype a ďalšími službami.
  • Prispôsobenie výkonného počítačového softvéru JBL QuantumENGINE
    Výkonný počítačový softvér JBL QuantumENGINE, vám umožňuje spravovať a prispôsobovať herné slúchadlá JBL Quantum ONE pomocou používateľsky prívetivého panela a zahrnutého kalibračného mikrofónu. Vytvorte si osobitné používateľské profily, upravte nastavenia mikrofónu a aktivujte RGB efekty alebo si vytvorte vlastné. Môžete taktiež upraviť ekvalizér alebo si vybrať zo 6 predvolieb. JBL QuantumENGINE poháňa pohlcujúci priestorový zvuk JBL QuantumSPHERE 360 iba na vašom PC.
  • Priestorový zvuk
    Zvoľte si nastavenie zvuku a poskytnite svoj priemer a výšku hlavy na prispôsobenie profilu priestorového zvuku tak, aby vyhovoval vašim ušiam. Pomocou kalibračného mikrofónu umožňuje JBL QuantumSPHERE 360 ™ najpresnejší a najpôsobivejší zážitok z priestorového zvuku.
  • Zvukový ekvalizér pre vlastný zvuk
    Vytvorte profily, ktoré vylepšia zvukovú scénu konkrétnych hier, alebo si vyberte z množstva odborne navrhnutých predvolieb.
  • Tuner RGB efektov
    Vytvorte si vlastné svetelné efekty pomocou vstavaného tunera RGB efektov alebo si vyberte z niekoľkých predvolených režimov, ktoré zvýrazňujú možnosti slúchadiel.
  • Nastavenie mikrofónu
    Ani veľmi nahlas, ani príliš ticho. Nastavte úroveň hlasitosti a citlivosť mikrofónu. Bočný ovládač vám umožňuje ovládať, koľko svojho vlastného hlasu budete počuť, keď budete hovoriť.
  • Správa používateľských profilov a nastavení
    Vytvárajte a spravujte rôzne používateľské profily, každý s vlastným jedinečným nastavením.

Technická špecifikácia

Veľkosť meniča: 50 mm dynamické meniče
Frekvenčná odozva: 20 Hz – 40 kHz
Maximálny vstupný výkon: 20 mW
Citlivosť: 95 dB SPL @1 kHz/1 mW
Maximálna SPL: 97 dB
Impedancia: 32 ohmov
Frekvenčná odozva mikrofónu: >100 Hz – 10 kHz
Vzor snímania mikrofónu: Jednosmerný
Veľkosť mikrofónu: 6 mm x 2,7 mm
Hmotnosť: 369 g

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum ONE
  • Kábel typu C na A s otočným ovládačom vyváženia hry/chatu
  • 3,5 mm audio kábel
  • Kalibračný mikrofón
  • Odnímateľný mikrofón
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Sprievodca rýchlym štartom/Záručné podmienky/Bezpečnostné upozornenia

Recenzia na JBL Quantum ONE

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky