JBL Tune Beam, fialové

tento produkt si práve pozerá 7 zákazníkov
Nové
CENA S DPH
99
Cena bez DPH: 82,50
Kód produktu: 462524

POPIS: JBL Tune Beam, fialové

Pocíťte hudbu bez rušenia.

Užívajte si jednu skladbu za druhou. JBL Tune Beam sú skutočné bezdrôtové slúchadlá, ktoré vám poskytnú až 48 hodín výnimočného zvuku JBL Pure Bass. Celodenné počúvanie nie je problém vďaka ergonomickému dizajnu a vďaka vodeodolnosti ich môžete zobrať do akéhokoľvek počasia. Ovládanie dotykom je jednoduché a umožní vám prijímať hovory či ovládať funkcie Active Noise Cancelling a Smart Ambient - je len na vás, či sa chcete od okolia odizolovať alebo ho vpustiť dnu. Stiahnite si k tomu bezplatnú aplikáciu JBL Headphones a prispôsobte si svoj zážitok z počúvania.

O produkte

  • JBL Pure Bass Sound
    Šikovne navrhnuté 6,0 mm meniče vylepšené o bodový faktor dodávajú čistý basový zvuk JBL, takže budete cítiť každý pulzujúci úder.

  • Bluetooth 5.3 s podporou zvuku LE
    Počúvajte vo vysokej kvalite pri nízkej spotrebe energie s Bluetooth 5.3 s podporou LE. JBL Tune Beam tiež umožňujú použitie slúchadiel spolu aj solo, a taktiež streamovanie viacerým poslucháčom.

  • Aktívne potlačenie hluku s funkciou Smart Ambient
    Počúvajte viac toho čo chcete a menej toho čo nechcete. Technológia aktívneho potlačenia hluku s 2 mikrofónmi vám umožní minimalizovať rušenie zvuku. S funkciou Ambient Aware sa môžete kedykoľvek naladiť na svoje okolie, aby ste sa cítili bezpečnejšie, keď ste mimo domova, zatiaľ čo funkcia TalkThru vám umožní zastaviť sa na krátkom rozhovore bez toho, aby ste si museli slúchadlá zložiť.

  • 4 mikrofóny pre perfektné hovory
    Užite si bezproblémové a hands-free telefonické hovory v stereo zvuku - 4 mikrofóny prenášajú zvuk s dokonalou čistotou. Funkcia VoiceAware naviac umožní nielen počuť vlastný hlas, ale taktiež nastaviť úroveň jeho hlasitosti vo vašich ušiach.

  • Výdrž batérie až 48 hodín
    Nikdy nepremeškajte silu zvuku so 48 (12+36) hodinovou výdržou batérie alebo 10 plus 30 hodinami v prípade, keď je aktivované potlačenie hluku. Samozrejmosťou je dnes tiež rýchlonabíjanie - pripojte slúchadlá na 15 minút a získajte ďalšie 4 hodiny prehrávania.

  • Odolné voči vode a potu
    Vezmite slúchadlá kamkoľvek - do dažďa či na intenzívny tréning, so stupňom krytia IP54 to nie je žiadny problém.

  • Celodenné počúvanie v pohodlí
    Bodový dizajn presne a spoľahlivo utesňuje váš zvukovod a poskytuje hlbší basový výkon, izoláciu od okolitého hluku a pohodlie, takže môžete počúvať naozaj celý deň.

  • Aplikácia JBL Headphones
    Bezplatná aplikácia JBL Headphones vám umožní vychutnať si hudbu podľa seba. Môžete si prispôsobiť svoj zážitok z počúvania, zistiť, čo vám najlepšie vyhovuje, nájsť si svoje slúchadlá a dokonca vytvoriť tichú bublinu pre maximálny pokoj.

  • Farby, ktoré zapadnú do vášho štýlu
    Čierna pre rockerov, biela pre minimalistov, fialová pre ARMY. Vyberte si tento model vo svojej obľúbenej farbe - celá ponuka je TU.

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL Tune Beam
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel typu USB-C
  • 3 veľkosti náušníkov
  • Dokumentácia

Technická špecifikácia
Veľkosť meniča: 6 mm dynamický menič
Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz
Citlivosť: 97 dB SPL
Impedancia: 16 Ohm
Verzia Bluetooth: 5.3
Bluetooth frekvencia: 2,4 - 2,4835 GHz
Bluetooth profily: A2DP v1.3.2, AVRCP v1.6.2, HFP v1.8
Typ batérie: Polymérová li-ion batéria (3,7 V / 750 mAh - puzdro + 3,85 V / 70 mAh každé slúchadlo)
Čas dobíjania batérie: 2 hodiny
Čas prehrávania hudby so zapnutou funkciou BT: 12 + 36 hodín (vypnuté ANC)
10 + 30 hodín (zapnuté ANC)
Stupeň krytia: IP54
Hmotnosť: 5 g každé slúchadlo + 50 g puzdro

Produktové video

Recenzia na JBL Tune Beam, fialové

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky