LAMAX Fast Charge, powerbank 15 000 mAh

Nové
CENA S DPH
49,99 €
27,99
Kód produktu: 402288

POPIS: LAMAX Fast Charge, powerbank 15 000 mAh

Koniec chvíľam bez šťavy

Powerbanka LAMAX ti kryje chrbát, kdekoľvek tvojej elektronike dochádza energia. Naraz dokáže nabíjať až 3 zariadenia – napríklad telefón, tablet a ďalšie. Náš reproduktor LAMAX MusiCan1 vráti k životu hneď 12×. Rozumie si aj najnovšími kúskami, ktoré už prešli na USB-C port. Vďaka technológii FastCharge nabije tvoj iPhone na 50% behom polhodiny – jednoducho nutnosť na ďalší trip.
PowerBank Lamax Quick Charge

Prečo kúpiť PowerBank Lamax Quick Charge - 15 000 mAh

  • Nestresuj sa nízkou batériou - Skoro vybité a zásuvka nikde? Nielen pri výstupoch v horách je fajn mať u seba záložný zdroj. LAMAX FastCharge s kapacitou 15 000mAh dokáže tvoje hračky zachrániť pred vypnutím hneď niekoľko krát. Či už ide o telefón, inteligentné hodinky, reproduktor alebo čokoľvek iné. Nízka hmotnosť aj malé rozmery zaručia, že ju môžeš mať neustále pri sebe – na letisku, v autobuse aj uprostred lesa. Odolné kovové telo tak vydrží aj náročné podmienky.
  • Pripravená za pár desiatok minút - Do USB-C konektoru sa s káblom trafíš aj po náročnej noci. Je totiž obojstranný, takže nemôžeš urobiť chybu – naviac naň prechádza stále viac a viac zariadení. Tím ale jeho výhody nekončia. Určite nechceš celý deň čakať pri zásuvke, až sa tvoja power banka nabije – to ťa tiež u LAMAX 15 000mAh FastCharge nečaká. Či už nabíjaš cez USB-C alebo cez klasické microUSB, tvoj záložný zdroj bude ready za pár hodín.
  • Nabíjaj rýchlo a bezpečne hneď niekoľko zariadení - Technológia Fast Charge zrýchľuje prenos energie z power banky do kompatibilného zariadenia. Externá batérie LAMAX si rozumie so všetkými štandardami rýchleho nabíjania. Okrem QC3.0 sú to aj MCP od Huawei, AFC od Samsungu, Powe Delivery, PE od MTK a ďalšie. Do ostatných zariadení potečie prúd o sile 2,4 A. Na maximálne bezpečie neustále dozerajú riadiace čipy. S nimi máš istotu, že aj keď nabíjaš až 3 zariadenia naraz, nikdy nedôjde k prepätiu či prehriatiu.
PowerBank Lamax Quick Charge

Technická špecifikácia

Vstup (input) : microUSB: 5 V / 2 A, 9 V / 2 A a USB-C: 5 V / 3 A, 9 V / 2 A
Výstup (output) : 2× USB (QC3.0): 3.6 ~ 6.5 V / 3 A, 6.5 ~ 9 V / 2 A, 9 ~ 12 V / 1.5 A a USB-C (PD & QC3.0): 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 12 V / 1.5 A
Kapacita 15 000 mAh
Technológia rýchleho nabíjania Fast Charge
2× USB QC3.0 výstup + USB-C konektor pre vstup/výstup (input/output)
Nabíjanie viac zariadení naraz vrátane USB-C zariadenia
LED indikátor stavu nabitia
Ochrana proti prepätiu, prehriatiu a prebitia
Odolné kovové telo
Zaoblené hrany pre pohodlný a istý úchop
Typ batérie: Li-Polymer
Rozmery: 135×70×18 mm
Váha: 330 g
PowerBank Lamax Quick Charge

Obsah predajného balenia:

Powerbanka LAMAX 15 000 mAh Fast Charge
USB / MicroUSB kábel
Návod na použitie

Recenzia na LAMAX Fast Charge, powerbank 15 000 mAh

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky