LAMAX Storm1, bezdrôtový reproduktor, tyrkysový

Nové
Cena s DPH
139.99 €
74,99
Cena bez DPH: 62,49
Kód produktu: 402061

POPIS: LAMAX Storm1, bezdrôtový reproduktor, tyrkysový

Chceš mať ten najhlasnejší reprák medzi kamošmi ?

Storm1 s výkonom 40 W duní viac než hromy pri búrke. Párty navyše vďaka vodotesnému telu nekončí úderom blesku ani búrkou – pogumovaný povrch vydrží všetky výlety aj hrubšie zaobchádzanie. S nadupanou batériou zvládne hrať až 15 hodín a najnovšie Bluetooth 5.0 sa postará o smooth prenos na vzdialenosť dlhšiu ako 15 metrov. Túto jazdu si musíš užiť!
LAMAX Storm1

Prečo kúpiť LAMAX Storm1

  • Proste BOOOM v 3 dimenziách - Vyber si režim podľa svojej nálady a LAMAX Storm1 sa ti prispôsobí. Došlo na grilovanie s partiou? Zapni Super bass. Chystáš sa ozvučiť celú miestnosť? Vyskúšaj Hall mód. Chceš si užiť chill pri západe slnka? Vyvážený Normal režim ti obľúbené songy pošle bez skreslenia. Nech sa rozhodneš akokoľvek, v každej situácii ti kryjú chrbát dva kvalitný meniče s celkovým výkonom 40 W. S funkciou TWS môžeš navyše pripojiť ďalší kúsok a zvuk zdvojnásobiť.
  • Pripravený na tvoj život - LAMAX Storm1 s tebou zvládne každý trip a svojím výrazným dizajnom pritiahne pozornosť. Aj keď je pevný, do batohu sa ti vojde raz dva a bez problémov ho so sebou kamkoľvek vezmeš. Nebojí sa vody, snehu, ani prachu, takže ti môže robiť parťáka na horách aj v lodi na rieke. Bez zásuvky sa navyše zaobíde až 15 hodín – daj svojim výletom šťavu!
  • Máš ho pod palcom - S najnovším Bluetooth 5.0 môžeš svoj playlist do repráku posielať zo vzdialenosti viac ako 15 metrov. Vysoká prenosová rýchlosť zaistí tú najlepšiu kvalitu, stabilitu a dlhšiu výdrž baterky. S párovaním ti pomôže zabudované NFC, vďaka ktorému sa telefón s reproduktorom prepojí v sekunde. A keď nechceš použiť Bluetooth, stále máš na výber 3,5mm jack alebo Micro SD kartu.
  • Vysoký výkon 40 W - Reproduktor sme vybavili dvoma poriadne hlasnými meničmi s celkovým výkonom 40 W. Veľa hlasnejších kúskov v tejto kategórii nenájdeš.
  • Vodotesnosť IP67 - S certifikátom IP67 máš istotu, že tento reproduktor niečo vydrží. Môže sa až na 30 minút potopiť do hĺbky jedného metra, hodiť do snehu alebo nechať v prašnom prostredí. Pogumovaná konštrukcia prežije skoro všetko.
  • True Wireless Stereo - S funkciou TWS môžeš k svojmu reproduktoru pripojiť ďalší LAMAX Storm1 a navýšiť tak výkon celej zostavy. Hlasitosť bude vyrovnaná a oba repráky ovládaš zároveň.
  • Najnovší Bluetooth 5.0 - Nová verzia Bluetooth zvláda prenášať dvojnásobok dát až na 20 metrov, takže do reproduktoru pošle song v maximálnej kvalite. Zároveň je ešte úspornejší, čo ocení tvoja baterka v telefóne.
  • Široká konektivita - Nech si si svoj playlist priniesol na čomkoľvek, LAMAX Storm1 ti ho prehrá. Okrem Bluetooth 5.0 máš k dispozícii Micro SD kartu alebo klasický 3,5 mm jack.
  • 15 hodín hudby - Vďaka veľkej batérii s kapacitou 6 600 mAh môžeš počúvať bez prestávky až 15 hodín. Ideálne na výlety, kde nemáš po ruke zásuvku. Nabíjanie zaberie ani nie 3 hodiny
  • Hall a super bass režim - Vyber si z troch režimov podľa situácie. Hall režim sa hodí pre ozvučenie celého priestoru, super bass zosilní hĺbky a vyvážený mód nechá vyniknúť hudbu bez skreslenia.
  • Praktické USB-C a NFC - S obojstranným USB-C konektorom už nemusíš riešiť, ako ho zapojiť – nikdy neurobíš chybu. NFC urýchli párovanie. Stačí telefón k reproduktoru priblížiť a je to.
LAMAX Storm1

Technická špecifikácia

Parametre reproduktoru 2 × 20 W, ? 53 mm, 80 Hz – 18 kHz
Batéria Li-Ion 6600 mAh
Doba prehrávania Hlasitosť 50 % - 15 h
Hlasitosť 80 % - 7 h
Doba nabíjania 3 hodiny
Funkcie Bluetooth, AUX, Micro SD karta, TWS, NFC, Hall Sound, Handsfree, Aktivácia mobilného asistenta
Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0
Vodeodolnosť IP67
Rozmery 204 × 64 × 80 mm
Hmotnosť 800 g
LAMAX Storm1

Obsah predajného balenia:

Reproduktor
Nabíjací USB-C kábel
3,5 mm audio kábel
Manuál

Recenzia na LAMAX Storm1, bezdrôtový reproduktor, tyrkysový

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky