LAMAX Street2, bezdrôtový reproduktor

Nové
CENA S DPH
49,99 €
27,99
Kód produktu: 404054

POPIS: LAMAX Street2, bezdrôtový reproduktor

LAMAX Street2 – Viac decibelov pre tvoje cesty

Kedykoľvek sa vydávaš na cesty, siahni po našom LAMAX Street2! Vo svojej kategórii nemá premožiteľa – aj napriek kompaktným rozmerom je pripravený odovzdať výkon až 15 W. S dlhou výdržou na baterku a odolnosťou proti striekajúcej vode nuda nehrozí ani v divočine, ani v mestskej džungli. Pripoj sa cez najnovšie Bluetooth 5.0, prenášanie ti uľahčí pevné oko a karabína. Kde si jeho sound užiješ ty?

Prečo kúpiť LAMAX Beat STREET2

  • napriek malým rozmerom ozvučí Street2 menšiu grilovačku, posedenie s priateľmi alebo výlet za dobrodružstvom
  • vďaka dvojici kvalitných meničov s výkonom 15 W hrá ostošesť – poradí si s každým playlistom a rozvibruje tvoj deň. Dva kvalitné meniče sú zárukou super počúvania a nič hlasnejšieho v tejto kategórii nenájdeš.
  • nová verzia Bluetooth 5.0 prenesie v sekunde dvakrát viac dát. Čo to znamená? Že tvoje songy budú hrať v maximálnej kvalite. Zároveň je ešte úspornejší, čo ocení baterka v telefóne.
  • s funkciou TWS môžeš k LAMAX Street2 pripojiť ďalší reproduktor rovnakého typu a urobiť si menšiu zostavu. Získaš tak dvojnásobný výkon bez meškania a so super zvukom.
  • nech si si svoj playlist priniesol na čomkoľvek, LAMAX Street2 si s tým poradí. Okrem Bluetooth 5.0 môžeš pripojiť klasickú flashku, Micro SD kartu alebo napríklad 3,5 mm jack.
  • došli ti songy? Nevadí – nalaď si FM rádio s digitálnym tunerom a počúvaj ďalej.
  • do kompaktného tela sme dali maximum energie – baterka s kapacitou 1 800 mAh prehrá na jeden záťah aj väčšiu hudobnú knižnicu. Na 50% hlasitosti vydrží celých 22 hodín, pri 80% potom 9 hodín. Svoju kapacitu doplní ani nie za 3 hodiny
  • Street2 sa chváli certifikáciou IP55, čo znamená, že vydrží striekajúcu vodu i prašné prostredie. Na potápanie to nie je, ale inak sa pri jeho používaní nemusíš obmedzovať.
  • tento reprák chceš mať stále pri sebe. Preto má priamo na tele praktické očko, za ktoré sa ľahko nosí. V balení nájdeš aj užitočnú karabínu – v sekunde ho tak môžeš pricvaknúť.

Technická špecifikácia

Parametre reproduktoru 2 × 7,5 W, ? 50 mm, 150 Hz – 20 kHz
Batéria Li-Ion 1800 mAh
Doba prehrávania Hlasitosť 50 % - 22 h, Hlasitosť 80 % - 9 h
Doba nabíjania 3 hodiny
Funkcie Bluetooth, AUX, Micro SD karta, USB, TWS, Handsfree
Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0
Vodeodolnosť IP55
Rozmery 195 × 70 × 50 mm
Hmotnosť 380 g

Obsah predajného balenia:

Reproduktor
Nabíjací USB kábel
3,5 mm audio kábel
Karabína
Manuál

Recenzia na LAMAX Street2, bezdrôtový reproduktor

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky