LAMAX Tips1, šedé

Nové
CENA S DPH
51,99 €
14,99
Kód produktu: 402275

POPIS: LAMAX Tips1, šedé

Dajte svojmu životu „play“

Vedie vaša cesta do práce? Na párty? Alebo chcete hudobný doprovod pre svoj ďalší beh? Spoľahnite sa na LAMAX Tips1. Sú to bezdrôtové slúchadlá, ktoré boli vytvorené pre aktívnych ľudí. Váš playlist naservírujú cez moderný Bluetooth 4.2. Ich vynikajúci zvuk si budete môcť užívať až 5 hodín nonstop. A okolie? Naň vďaka štupľom s kľudom zabudnite. Jedine snáď, že by vám niekto telefonoval. Handsfree tu našťastie takisto nechýba, takže svoj hovor vybavíte raz-dva.
LAMAX Tips1

O produkte

  • Playlist pod palcom - Vytiahnite volume doprava a užite si jazdu založenú na skvele vyváženom zvuku. Aj keď je vaša hudobná zbierka poriadne široká, LAMAX Tips1 si v pohode poradia s každým žánrom. Čo z toho plynie? Že kedykoľvek, keď cez deň potrebujete relax, hoďte nohy na stôl, zapnite svojich obľúbencov a užite si super vibes. Ovládanie nájdete priamo na slúchadlách - telefón tak kľudne nechajte vo vrecku.
  • Vydrží vaše tempo - LAMAX Tips1 sú presne tie slúchadlá, čo so sebou beriete neustále. Preto majú ultraľahkú konštrukciu, ktorá nebude vadiť ani pri športe. Štuple sú dodávané v troch rôznych veľkostiach, takže sa nemusíte báť, že by nesadli. Naopak. Vydržia od ranného budíka až do večerného tréningu.
  • Technológia k službám - Pripoj LAMAX Tips1 ku všetkým telefónom, notebookom a tabletom, čo máš. Vďaka multipoint technológii sú ready prehrávať songy z dvoch zariadení bez ďalšieho párovania. Pobežia až 5 hodín a nabitie zvládnu za hodinku a pol. Nechýba ani handsfree pre dlhé talks so šéfom alebo kamarátmi.
  • Bluetooth 4.2 - Modrý zub je dnes štandard. Verzia 4.2 má ale super vylepšenia, ktoré spríjemnia každodenné počúvanie. Dosah 10 metrov, vysoká stabilita a vysoká prenosová rýchlosť sú len začiatok.
  • Perfektne vyvážený zvuk - V Lamax zapracovali na vyváženosti zvuku. Po novom sú basy a výšky v harmónii a môžete si ich upraviť pomocou ekvalizéra napríklad v telefóne. Alebo ich ponechajte ako sú.
  • Ovládanie po ruke - Pauznúť, prehrať, prijať hovor – to všetko zvládnete priamo z ovládania na slúchadlách. Rovnako ako prepnúť na ďalší track alebo upraviť hlasitosť.
  • 2 zariadenia naraz - Multipoint párovanie vám dovolí mať k slúchadlám pripojené dve zariadenia naraz. Napríklad notebook a telefón. Tým pádom môžete prepnúť behom sekundy.
  • Ultraľahké telo - Konštrukcia ideálna pre šport aj celodenné nosenie. Štuple vážia 10 gramov, takže ich v ušiach ani neucítite.
  • Handsfree - Handsfree sa hodí nielen v aute. S kvalitným mikrofónom máte istotu, že budete počuť nahlas a zreteľne.
  • 3 veľkosti špuntov - V balení nájdete 3 veľkosti štupľov, aby ste si mohli vybrať a ihneď sa započúvať.
  • 5 hodín na baterku - Štuple vydržia hrať celých 5 hodín. A za hodinu a pol sú opäť pripravené hrať.
LAMAX Tips1

Technická špecifikácia

Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.2
Podpora profilov A2DP, HFP, HSP, AVRCP
Max. vzdialenosť spárovania Až 10 metrov
Batéria 60 mAh LiPo
Doba nabíjení sluchátek Asi 1,5 hodiny
Doba prehrávania Až 5 hodin
Doba pohotovostného režimu Až 100 hodin
Frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz
Impedance 16 Ohm ± 15 %
Režimy slúchadiel Bluetooth slúchadlá, handsfree zariadenie
Handsfree Integrovaný reproduktor i mikrofón. Ovládať handsfree možno tlačidlami na slúchadlách.
Funkcie tlačidiel slúchadiel Ovládanie hlasitosti, prepínanie skladieb, ovládanie handsfree, aktivácia Siri nebo Google Assistant
Veľkosť meniča 10 mm
Hmotnosť 10 g

Obsah predajného balenia:

Slúchadlá
Micro USB nabíjací kábel
3 veľkosti ušných štupľov
3 nálepky LAMAX
Návod na obsluhu

Recenzia na LAMAX Tips1, šedé

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky