Lauben vákuovačka VS01

Nové
Cena s DPH
79.9 €
49,90
Cena bez DPH: 41,58
Kód produktu: 433233

POPIS: Lauben vákuovačka VS01

Situáciu, keď sa nám nepodarí včas spotrebovať všetko, čo máme v chladničke a musíme zbytočne vyhadzovať jedlo, poznáme asi všetci. Jednoduchým a zároveň veľmi efektívnym riešením je vákuovanie. Vďaka vákuovačke Lauben Vacuum Sealer VS01 až päťnásobne predĺžite trvanlivosť potravín.

Prečo kúpiť Lauben vákuovačku VS01

  • Predlžuje život potravinám: Urobte si z Lauben Vacuum Sealer VS01 svojho každodenného pomocníka na ceste v boji proti plytvaniu jedlom. Vákuovačka si poradí so všetkým, čo máte v chladničke. Zvláda vlhké, suché, mäkké aj tvrdé potraviny, stačí vopred zvoliť ten správny program pomocou príslušného tlačidla. Predĺžiť život tak môžete zelenine, mäsu alebo pečivu, ale aj napríklad polievkam alebo narodeninovej torte.
  • Ovládanie zvládne každý: Ovládanie Lauben Vacuum Sealer VS01 je veľmi jednoduché a zvládne ho každý. Na navolenie správneho procesu slúžia 4 tlačidlá a vy sami presne korigujete, aký druh potravín chcete zavákuovať. Na vytvorenie vákua slúži tlačidlo Vacuum. Fóliu, ktorá je súčasťou balenia, potom ľahko zatavíte pomocou tlačidla Seal. Prípadne môžete zvoliť možnosť automatického procesu. Nemusíte čítať zdĺhavé návody, súčasťou balenia je aj QR kód, ktorý naskenujete vo svojom telefóne, a prehrá sa vám jednoduchý video tutoriál.
  • All-in-one: S Vacuum Sealer VS01 máte všetko, čo na vákuovanie potravín potrebujete, nemusíte si obstarávať žiadne ďalšie zariadenia. V balení máte rovno pripravený aj plný päťmetrový kotúč vákuovacej fólie Lauben Sous Vide Foil 2805. Súčasťou vákuovačky je integrovaná rezačka fólie, pomocou ktorej odrežete potrebné množstvo fólie a vytvoríte si tak vákuovacie vrecúško priamo na mieru. Vákuovačka potom sama z vrecúška vysaje vzduch a fóliu zataví. Na vás zostane len uloženie zavákuovaných potravín na chladné miesto, kde vám vydržia, než ich budete chcieť spotrebovať.

Technická špecifikácia

Napájanie 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Príkon 125 W
Vákuum -50 ~ -60 kPa
Šírka zvaru 2.5 mm
Bezpečnostná poistka ÁNO
Maximálna šírka fólie 30 cm
Rozmer 370 × 120 × 55 mm
Hmotnosť 1,2 Kg

Obsah predajného balenia:

Lauben Vacuum Sealer VS01
Lauben Sous Vide Foil 2805
Hadička na odsávanie z externých nádob

Recenzia na Lauben vákuovačka VS01

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky