Lenovo Tab M10 Plus Gen.3, 4/128GB, Storm Grey

+ Darček: Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 39€
Tento týždeň objednal 1 zákazník
Nové
Cena s DPH
239 €
179
Cena bez DPH: 149,17
Kód produktu: 453347

POPIS: Lenovo Tab M10 Plus Gen.3, 4/128GB, Storm Grey

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
Bavte sa dlhšie. Študujte efektívnejšie. Prenosný tablet pre prvotriednu zábavu, ktorý je tiež perfektný pre študentov. Ponúka vynikajúci výkon s osemjadrovým procesorom a celodennou výdržou batérie, videá v rozlíšení až 1080p na 10,6" displeji s rozlíšením 2K a technológiou IPS. Osadený je špeciálnym čítacím režimom a certifikátom Low Blue Light pre dlhšie používanie bez námahy očí. Dokonalý zvuk vydávajú štyri pohlcujúce reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

O produkte

  • Prvotriedna zábava
    Užite si ohromujúci 10,6" 2K displej s technológiou IPS na Tab M10 Plus Gen 3. Pozrite sa na Netflix, Disney+ a ďalšie v rozlíšení až 1080p, čo je maximálne rozlíšenie videa dostupné pre mobilné zariadenia. A s certifikáciou TÜV Low Blue Light si môžete užívať dlhé hodiny pri obrazovke – navyše so štyrmi reproduktormi, ktoré vás obklopia pohlcujúcim zvukom.
  • Pracujte múdro — nie zložito
    Ľahký prenosný tablet, ako je Tab M10 Plus Gen 3, je tiež skvelý pre študentské výskumy a projekty. Spolupracuje s aplikáciou Lenovo Instant Memo, vďaka ktorej je interakcia s obrazovkou hračka, od ručne písaných poznámok a náčrtov cez označovanie dokumentov až po preťahovanie textu. A pre maximálnu rýchlosť a pohodlie môžete pridať voliteľný stylus Lenovo Precision Pen 2 (nie je súčasťou balenia).
  • Sústreďte sa s režimom čítania
    Pohlcujúci režim čítania šetrí vaše oči pri dlhom používaní tabletu. Zlepšuje čitateľnosť tým, že simuluje farebnosť stránok v tlačenej knihe, takže imituje čítanie na papieri. Použite stlmené nastavenie chromatiky alebo prepnite na mono/stupne šedej, aby ste sa mohli lepšie sústrediť a znížili námahu očí, či už čítate e-knihu, upravujete dlhý dokument, alebo čokoľvek iné.
  • Vždy v obraze
    Tablet Tab M10 Plus Gen 3 je poháňaný operačným systémom Android 12. Získate všetky najnovšie funkcie systému Android 12 a užijete si skvelé zabezpečenie a ďalšie vylepšenia - s ešte novšou verziou, Android 13, ktorá sa očakáva v roku 2023.
  • Skvelý výkon a dlhá výdrž batérie
    Prehrávajte filmy, študujte a robte multitasking aj bez pripojenia k zásuvke. Vďaka kvalitným osemjadrovým procesorom ponúka Tab M10 Plus Gen 3 skutočný výkon. A s celodennou výdržou batérie môžete vziať tablet so sebou kamkoľvek.
  • Urobte dojem
    Tab M10 Plus Gen 3 disponuje odvážnym a moderným dizajnom so skvelými funkciami. Je veľmi tenký – iba 7,45 mm – a jeho hmotnosť začína na 465 g. Vďaka hliníkovému šasi je ľahký a zároveň odolný. A s možnosťou dvoch farebných prevedení Storm Grey a Frost Blue vystúpite z davu.
  • Ideálny aj pre deti
    Google Kids Space – predinštalovaný na tabletoch Lenovo – pomáha deťom objavovať, tvoriť a rásť vďaka knižnici s kvalitným obsahom, ktorý im otvára nové cesty, ako sa vyvíjať. Pomocou rodičovskej kontroly aplikácie Family Link môžete spravovať dostupný obsah zo svojho vlastného zariadenia a nastavovať časové limity doby strávenej pri zariadení atď. (*Google Kids Space vyžaduje pre vaše dieťa účet Google. Rodičovská kontrola vyžaduje program Family Link na podporovanom zariadení Android, Chromebook alebo iOS. Knihy a videoobsah nie sú k dispozícii vo všetkých oblastiach. Videoobsah závisí od dostupnosti aplikácie YouTube Kids. Obsah kníh vyžaduje aplikáciu Google Play Books. Dostupnosť aplikácií, kníh a videoobsahu sa môže bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť. Google Assistant nie je v Google Kids Space k dispozícii.)
  • Tie najužitočnejšie aplikácie od Google
    Máte radi fotografie? Astronómiu? Hľadáte nové spôsoby, ako byť v spojení s priateľmi? Google Play ponúka aplikácie pre všetko a ešte viac. Google Play Protect navyše udržuje vaše zariadenie čisté a vaše dáta v bezpečí. Skenuje viac ako 100 miliónov aplikácií denne, dokonca aj tie, ktoré ste ešte nenainštalovali, aby ste mohli zabezpečiť svoje dáta pred všetkými zle fungujúcimi aplikáciami.

Technická špecifikácia

Veľkosť/Prevedenie
Rozmer251.2 x 158.8 x 7.45 mm
Hmotnosť465 g
Prevedeniekovový rám, kovový kryt
Displej
Veľkosť10.61"
Rozlíšenie2000 x 1200 px
Frekvenčná odozva60 Hz
Hustota px220 ppi
Jas400 nitov
TechnológiaIPS
Inémultidotykový, kapacitný
Systém/Procesor
Operačný systémAndroid 12
ChipsetMediatek Helio G80
CPUOcta-core (2x2.0 GHz Cortex-A75 & 6x1.8 GHz Cortex-A55)
GPUMali-G52 MC2
Pamäť
Vnútorná pamäť128 GB
Operačná pamäť (RAM)4 GB
Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Zadný 8 Mpx, AF, 1080p@30fps
Predný 8 Mpx
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno, stereo 4x
Mikrofónáno
3.5mm jackáno
OstatnéDolby Atmos
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth5.0, LE
NFCnie
GPSáno
Infraportnie
FM rádioáno
KonektoryUSB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometerzabezpečuje pretáčanie displeja horizontálne/vertikálne
Proximityzabezpečuje vypnutie obrazovky počas telefonovania
Ambient Lightzabezpečuje automatickú úpravu jasu podľa okolitého svetla
Ostatné
Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
Batéria
Kapacita7700 mAh
Typ článkovLi-Pol
Prevedenievstavaná

Obsah predajného balenia:

  • tablet
  • nabíjačka
  • dátový kábel
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Lenovo Tab M10 Plus Gen.3, 4/128GB, Storm Grey

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky