Lenovo Tab P12 Pro, 8/256GB, Storm Grey

+ Darček: Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 99€
Nové
Cena s DPH
829 €
749
Cena bez DPH: 624,17
Kód produktu: 438373

POPIS: Lenovo Tab P12 Pro, 8/256GB, Storm Grey

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
Prémiový tablet Lenovo s podporou Wifi sa od staršieho predošlého modelu Tab P11 Pro líši nielen konektivitou, ale aj veľkosťou displeja, výkonnejším procesorom, vyššou kapacitou pamätí a silnejšou batériou s rýchlejším nabíjaním.
tablet-lenovo-banner

Lenovo Tab P12 Pro prináša tenkú celokovovú konštrukciu s hrúbkou necelých šesť milimetrov a vzhľadom na veľkosť uhlopriečky aj nízku hmotnosť - len 565 gramov. Tablet je vybavený štyrmi reproduktormi JBL so surround efektom a podporou Dolby Atmos.
Lenovo Tab P12 Pro ponúka všetko, čo by ste od prémiového zariadenia očakávali – kvalitný 12,6-palcový AMOLED displej s 2K rozlíšením 1600 x 2560 bodov a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 10 200 mAh batériu s dlhou výdržou a rýchlym 45 W nabíjaním (so samostatne predajnou rýchlonabíjačkou) aj výkonný hardvér. Čipset Snapdragon 870 5G je doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a 256 GB úložiskom s možnosťou rozšírenia microSD kartami.
K tabletu môžete pripojiť hardvérovú klávesnicu s trackpadom (samostante predajná) a zvýšiť tak svoju produktivitu. Určite oceníte aj dotykové pero Lenovo Precision Pen 3, ktoré sa automaticky spáruje s tabletom a spustí špeciálnu aplikáciu Instant Memo – tá transformuje všetok obsah vytvorený perom na písaný text, takže si môžete písať a kresliť kdekoľvek sa vám zachce. Pero sa nabíja bezdrôtovo v magnetickom držiaku a ponúka aj funkciu diaľkového ovládania pomocou tlačidla – stačí kliknúť a prepnete si pesničku alebo urobíte fotku z prednej či zadnej kamery.
Vo vypínači je integrovaná čítačka odtlačkov. Na zabezpečenie obsahu môžete využiť aj rozpoznávanie tváre. Vpredu sú umiestnené dve 8 Mpix kamery, vzadu nájdeme hlavný 13 Mpix a 8 Mpix širokouhlý fotoaparát.

Kľúčové vlastnosti Lenovo Tab P12 Pro

  • Perfektný obraz
    O obraz sa stará 12,6-palcový AMOLED displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov a vylepšeným detailným rozvrhnutím subpixelov S-Stripe RGB pre zníženie zrnitosti. Displej pokrýva 107 % farebného spektra NTSC a vďaka jasu 600 nitov je pripravený aj na Dolby Vision obsah doplnený o HDR10+
  • Prvotriedny zvuk
    Ponorte sa do obľúbených skladieb, filmov a programov vďaka štyrom reproduktorom JBL so surround efektom a hlbším basovým efektom s podporou Dolby Atmos. Ocitnite sa v centre akcie, vychutnajte si filmový a pohyblivý zvuk, ktorý vás obklopí a poskytne pohlcujúci zážitok. Užite si maximálnu kvalitu zvuku bez ohľadu na to, kam tablet umiestnite.
  • Doplnková výbava
    Na tele tabletu možno vidieť aj magnetické POGO piny slúžiace na pripojenie klávesnice. Tú bude dopĺňať nové dotykové pero Precision Pen 3, ktoré sa automaticky spáruje s tabletom a spustí špeciálnu aplikáciu Instant Memo – tá transformuje všetok obsah vytvorený perom na písaný text. Pero sa nabíja bezdrôtovo v magnetickom držiaku a ponúka aj funkciu diaľkového ovládania pomocou tlačidla, ktoré slúži aj ako vzdialená spúšť fotoaparátu.
  • Výkon
    Qualcomm Snapdragon 870 sa postará o výkon počas všetkých aktivít.
  • Pamäť
    Tablet disponuje operačnou pamäťou až 8 GB, vnútornou pamäťou s veľkosťou 256 GB. Interné úložisko je možné rozšíriť pomocou microSD karty, či externého disku pripojeného cez USB-C port.
  • Pripojenie
    Lenovo Tab P12 Pro ponúka rýchle pripojenie prostredníctvom Wi-fi 6. Vďaka mobilnému systému Qualcomm FastConnect 6800, ktorý v závislosti od výberu modelu podporuje Wi-Fi 6 alebo aj 5G
  • Batéria a výdrž
    Tablet ponúka veľkú kapacitu batérie – 10 200 mAh s výdržou až 17 hodín. Výdrž batérie v standby režime je až 4.7 týždňa, pri prehrávaní online videí 14 hodín, pri hovoroch (WWAN model) 15 hodín, rovnako, ako pri prehrávaní hudby a v prípade surfovania na internete 10 hodín. Plne nabitý tablet máte pri tom za menej, ako 3 hodiny.
  • Spolupráca s ďalšími zariadeniami
    Pre prepojenie s PC môžete využiť bezdrôtové riešenie s názvom Project Unity. Táto aplikácia jednoducho premení Lenovo Tab P12 Pro na inteligentného spoločníka PC, ktorý sa rýchlo spáruje a rozšíri či zrkadlí plochu, keď treba. S Project Unity môžete mať napríklad na počítači spustený videohovor, zatiaľ čo plochu tabletu využijete na zdieľanie obrázkov či textov vo virtuálnom prostredí hovoru.
  • Zachyťte okamih
    Aj keď 89 % prednej strany zariadenia pokrýva displej, do rámu k nemu sa zmestil ešte 8 Mpx selfie fotoaparát. Vzadu má Lenovo Tab P12 Pro hlavný 13 Mpx a ultraširokouhlý 5 Mpx fotoaparát.
tablet-lenovo-banner-2

Technická špecifikácia

Veľkosť/Prevedenie
Rozmer285.6 x 5.63 x 184.5 mm
Hmotnosť565 g
Prevedeniecelokovové
Displej
Veľkosť12,6"
Rozlíšenie2560 x 1600 px
Jas400 nitov
Podpora stylusuáno
Systém/Procesor
Operačný systémAndroid 12
ChipsetQualcomm SoC Platform
CPUQualcomm Snapdragon 870 (8C, 8x Kryo 585 @3.2GHz)
GPUQualcomm Adreno 650
Pamäť
Vnútorná pamäť256 GB
Operačná pamäť (RAM)8 GB
Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 1TB, FAT32; 1TB, exFAT)
Fotoaparát/Kamera
Zadný Rear 13.0MP (Wide) + 5.0MP (Ultrawide)
Predný 8.0MP + ToF Sensor
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno, 4x, stereo
Mikrofónáno, 2x
OstatnéDolby Atmos
Komunikácia
WLANWi-Fi, 11ax, 2x2, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth5.2
NFCpre bezdrôtové nabíjanie a prenos dát z pera Lenovo Precision Pen 3
Infraportnie
KonektoryUSB-C 3.2 Gen 2, pogo pin
Senzory
Accelerometeráno
Ambient lightáno
e-Compassáno
Gyroscopeáno
Hall sensoráno
ToF Proximityáno
Ostatné
Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
Batéria
Kapacita10200 mAh
Typ článkovLi-Pol
Prevedenievstavaná
Rýchlonabíjanieáno, 45 W (so samostatne predajnou rýchlonabíjačkou)
tablet-lenovo-banner-1

Obsah predajného balenia:

  • tablet
  • adaptér
  • USB-C kábel
  • Lenovo Precision Pen 3
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Lenovo Tab P12 Pro, 8/256GB, Storm Grey

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky