Marantz Melody X Media M-CR612 CD prehrávač, čierna

Nové
Cena s DPH
799 €
499
Cena bez DPH: 415,83
Kód produktu: 397470

POPIS: Marantz Melody X Media M-CR612 CD prehrávač, čierna


Skutočný Hi-Fi systém v elegantnom dizajne s prehrávaním CD, DAB+ a modernými zdrojmi streamovania hudby so zabudovaným HEOS.

V okamihu, keď uvidíte nový Melody X, budete vedieť, že táto najnovšia inkarnácia je čistá rafinovanosť. Nielen výborne vyzerá, ale je aj vynikajúci umelec. Elegantný sieťový CD prijímač podporuje takmer neobmedzené streamovacie platformy prostredníctvom pripojenia AirPlay 2, Bluetooth a HEOS WiFi. Pripojte svoje reproduktory k Melody X prostredníctvom štyroch vysoko efektívnych digitálnych audio zosilňovacích kanálov a vychutnajte si to najhudobnejšie audio Marantz. S dvomi optickými digitálnymi vstupmi môžete dokonca pripojiť televízor pre zvýšený zážitok zo zábavy. Vstavané tunery DAB+ a FM, ako aj TuneIn Internet Radio dopĺňajú sadu hudobných zdrojov. Ak vám záleží na hudbe, Melody X je hudobný systém ako voľba číslo jedna.
Model Melody X, ktorý bol navrhnutý a rozsiahle vyladený tímom, ktorý čerpá z viac ako 65 rokov skúseností s Hi-Fi technológiou, poskytuje výnimočný výkon pre vašu hudobnú zbierku. Či už digitálne alebo analógové, vychutnajte si najznámejší zvuk z akéhokoľvek zdroja.

So štyrmi kanálmi s vysoko účinnými digitálnymi zosilňovačmi s nízkym skreslením jednoducho nakonfigurujte Melody X tak, aby riadil dva páry reproduktorov s nezávislým ovládaním hlasitosti pre každý pár. Alebo ho nakonfigurujte tak, aby riadil jeden pár reproduktorov s dvojnásobným výstupným výkonom, s možnosťou pripojenia dvojice reproduktorov kompatibilných s audiofilským bi-amp pripojením.
Melody X kombinuje rafinovanú eleganciu a premyslený dizajn do kompaktného sieťového CD prijímača. Model Melody X je navrhnutý vo vysoko lesklom čiernom, alebo klasickom strieborno-zlatom prevedení a ponúka krásny vzhľad, ktorý dopĺňa jeho vynikajúci výkon. Luxusné vertikálne svetelné akcenty na prednom paneli dodávajú nádych extra kvality. Navrhnutý je s ohľadom na moderných audiofilov a vytvorený z vynikajúcich materiálov, ktoré zvyšujú kvalitu zvuku. Kompaktné signálové cesty, plne optimalizované na reprodukciu čo najlepšieho možného zvukového výkonu, redukujú skreslenie a zlepšujú zvuk. Prémiové pasívne a aktívne komponenty zosilňujú presnosť zvuku a audio kvality.
Nezastaví sa pri prehrávaní CD a FM / DAB+ rádia. Vďaka zabudovanej technológii HEOS si môžete vychutnať svoju obľúbenú digitálnu hudbu prostredníctvom najpohodlnejšej prevádzky aplikácií. Vychutnajte si hudbu zo služby Spotify, Internetového rádia TuneIn, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer alebo miestnych knižníc hudobných súborov. S ďalšími komponentmi HEOS, ako sú napríklad reproduktory HEOS, alebo iné prijímače s podporou HEOS, môžete jednoducho prehrávať všetku hudbu v jednej miestnosti alebo vo všetkých. AirPlay 2 a Bluetooth vám umožňujú jednoducho prenášať hudbu a obsah aplikácií priamo zo smartfónu.
Pripojte svoj digitálny televízor alebo káblový / satelitný set-top-box a Blu-ray, alebo DVD prehrávač k jednému z dvoch digitálnych audio vstupov, aby ste si mohli vychutnať plne dynamické digitálne prehrávanie vašich obľúbených filmov a televíznych relácií. Melody X sa môže automaticky zobudiť pri detekcii audio signálu z televízora a môže byť naprogramovaný tak, aby pracoval s diaľkovým ovládačom vášho TV prijímača pre nastavenie hlasitosti, stlmenia zvuku a výber zdroja.
Vychutnajte si jednoduché ovládanie hlasom a úplnú flexibilitu popredných hlasových agentov. Povedzte príkazy s Amazon Alexa, Google Assistant alebo Apple Siri. Požiadajte o prehrávanie obľúbenej hudby, zvýšenie hlasitosti, preskočenie na nasledujúcu skladbu, prepnutie vstupov a ďalšie možnosti. Prepínajte medzi hlasovými asistentmi, alebo si vyberte obľúbené používanie - máte možnosť voľby. Funkčnosť sa líši podľa hlasového asistenta.

  • 60W x 2 kanály (6 ohmov) alebo 4x 30 W pre reproduktory A / B s individuálnym nastavením hlasitosti
  • Prehráva CD, WMA / MP3 (CD-R / RW) a má tuner FM a DAB+
  • Prehrávajte skladby z internetového rádia, Spotify, Amazon Prime Music, TIDAL a z vášho smartfónu cez AirPlay 2 alebo Bluetooth
  • Podporuje hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri
  • Podporuje prehrávanie MP3 a bezstratové formáty WAV / FLAC / ALAC 192kHz / 24bit, DSD 2.8 / 5.6MHz
  • Vstavaný Bluetooth a Wi-Fi s podporou 2,4 GHz / 5GHz
  • Obsahuje dva digitálne optické vstupy s automatickým snímaním pre váš televízor alebo digitálne zariadenie
  • Pracuje s existujúcim diaľkovým ovládaním televízora
  • Počet kanálov: 2
  • Výkon: 60 W (6 ohm, 1 kHz)
  • Frekvenčná odozva: 5 Hz - 22 kHz
  • Pomer signál - šum: 90 dB
  • Celkové harmonické skreslenie (THD): 0,1%
  • Digitálny / optický vstup: áno

    Rozmery v mm (š x v x h): 280 x 303 x 111
    Hmotnosť v kg: 3,4
    Maximálna spotreba: 55 W

  • Recenzia na Marantz Melody X Media M-CR612 CD prehrávač, čierna

    Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
    možnosti platby - podporované platobné metódy a banky