Microsoft Windows 11 Pro 64-bit OEM DVD, SK

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
179,99
Cena bez DPH: 149,99
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 453561

POPIS: Microsoft Windows 11 Pro 64-bit OEM DVD, SK

O produkte

  • Microsoft Windows 11 v modernom kabáte
    Windows 11 poskytuje pokojný a kreatívny priestor, kde môžete sledovať svoje vášne prostredníctvom sviežeho zážitku. Od prepracovanej ponuky Štart po nové spôsoby prepojenia s obľúbenými osobami, novinkami, hrami a obsahom - Windows 11 je miestom, kde môžete myslieť, vyjadriť sa a tvoriť prirodzeným spôsobom.

  • Maximalizujte svoju produktivitu
    Otvorte všetky potrebné aplikácie a ľahko multitaskingujte pomocou nástrojov ako prichytávanie rozloženie plochy a novými intuitívnejšími funkciami.

  • Nové spôsoby pripojenia
    Prepojte sa okamžite s osobami, na ktorých vám záleží priamo zo stolného počítača pomocou Microsoft Teams. Volajte alebo chatujte zadarmo - bez ohľadu na ich zariadenie.

  • Spravujte svoj obsah
    Pomocou Microsoft Edge a radu dostupných widgetov môžete rýchlo získať novinky, informácie a zábavu, ktorá má pre vás význam. Ľahko nájdite požadované aplikácie a obľúbené seriály na sledovanie v obchode Microsoft Store.

  • Predplatné s Game Pass
    Systém Windows 11 posúva hranie na úplne novú úroveň. Výnimočné schopnosti v oblasti grafiky umožňujú zobrazenie, ktoré konkuruje realite. Objavte svoju ďalšiu obľúbenú hru s predplatným Xbox Game Pass, ktoré vám dáva prístup k viac ako 100 vysoko kvalitným hrám (členstvo sa predáva samostatne).

  • Široká paleta kompatibilných zariadení pre každého
    Nový Windows prináša najnovšie inovácie v oblasti dotykového ovládania, ovládania perom a hlasom a uľahčujú nájdenie najlepších a najdostupnejších zariadení pre vás.


Jedná sa o verziu na DVD disku, licencia je určená pre 1 zariadenie, je neprenosná.

Recenzia na Microsoft Windows 11 Pro 64-bit OEM DVD, SK

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky