Millennium eONE šachový počítač M841

Nové
CENA S DPH
199,99
Cena bez DPH: 166,66
Kód produktu: 446457

POPIS: Millennium eONE šachový počítač M841

Autentický herný zážitok

MILLENNIUM eONE je elektronická šachovnica špeciálne navrhnutá pre hráčov, ktorí radi hrajú online šach a chcú opäť skutočný, autentický herný zážitok. Ťahy sa pohodlne zadávajú na elektronickej senzorovej doske so skutočnými číslami. Ťahy sa prenášajú v reálnom čase cez Bluetooth® alebo USB do kompatibilných aplikácií, online platforiem alebo šachových programov. Súperov ťah sa zobrazuje priamo na šachovnici pomocou 81 LED diód (4 na pole).

Kľúčové vlastnosti

  • Navrhnuté v Mníchove
    Dizajn dosky bol vyvinutý v Mníchove, vrátane unikátnych a moderných šachových figúrok. Sú klasicky elegantné, štýlové a spájajú tradíciu a modernosť. Figúrky sú na nohe zaťažené protišmykovou spodnou stranou. Štíhly, ergonomický tvar zaisťuje dobrý úchop a výborný prehľad o doske.
  • Perfektná veľkosť pre kedykoľvek a kdekoľvek
    Millennium eONE má rozmery 31 x 31 cm a je veľmi plochý s hrúbkou 2,2 cm. Doska váži 932 g a je pevne postavená. Zmestí sa do každého vrecka a veľmi ľahko sa čistí. Výška kráľa je 5,5 cm, veľkosť poľa je 3 x 3 cm.
  • Nastavte, zapnite, začnite hrať
    eONE má priamo integrované všetko, čo potrebujete na hranie: Bluetooth® a USB prenos dát, senzory na detekciu pohybov a samozrejme výkonnú lítiovú batériu, ktorá poskytuje energiu na minimálne 18 hodín hrania. Je teda čas ho nastaviť, zapnúť a začať hrať, bez akýchkoľvek káblov. V priebehu niekoľkých sekúnd je eONE pripravený hrať. Rozhranie USB typu C slúži na nabíjanie batérie, inštaláciu aktualizácií, ale aj na prepojenie eONE s Windows PC alebo Mac. To znamená, že aplikácie bez podpory Bluetooth® môžu dosku využívať aj cez USB. Po zapnutí sa na displeji stavu nabitia krátko zobrazí aktuálna kapacita batérie. A ak by sa batéria po niekoľkých rokoch vybila, môžete dosku otvoriť a batériu jednoducho vymeniť.
  • Hranie šachu online
    S eONE môžete hrať proti miliónom ďalších šachistov na celom svete pomocou tých najväčších šachových platforiem. Hneď ako sa nájde súper a hra sa začne, môžete mobil alebo tablet odložiť a plne sa sústrediť na hru na hracej ploche. Nezáleží na tom, či súper hrá cez webového klienta, aplikáciu alebo aj na eBoarde!
  • Chess.com
    S verziou aplikácie chess.com pre Android môžete eONE použiť aj na hranie proti iným používateľom chess.com. Časové režimy sú voľne voliteľné, pre hráčov dosky neexistujú žiadne obmedzenia.
  • Tornelo.com
    Tornelo je meradlom všetkých serióznych turnajov: každý sa tu cíti ako doma, či už organizátor, rozhodca alebo hráč. Platforma, navrhnutá ako všestranný bezstarostný balík zahŕňajúci žrebovanie párov hráčov, možnosti vysielania a korekcie pre rozhodcov, prichádza do hry predovšetkým na serióznych športových podujatiach. Aj keď sa tu bežne používajú dosky turnajovej veľkosti – eONE je kompatibilný. Možno to skúsiť na najbližšom klubovom večeri?

Technická špecifikácia
Počet LED: 81
Rozmery dosky: 31 x 31 x 2,2 cm
Hmotnosť dosky: 932 g
Hmotnosť figúrok: 220 g
Vstavaná lítiová batéria: Áno
USB pripojenie: Typ C
Bluetooth pripojenie: Bluetooth Classic a Bluetooth Low Energy
Výdrž batérie: do 18 hodín

Obsah balenia:

  • Elektronická šachovnica
  • Sada šachových figúrok vrátane 2 ďalších dám
  • USB kábel (nabíjanie a prenos dát)
  • Návod na použitie

Produktové video

Recenzia na Millennium eONE šachový počítač M841

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky