Music Hero TWS twin earphones, čierne

Nové
CENA S DPH
20,99
Kód produktu: 442763

POPIS: Music Hero TWS twin earphones, čierne

Bezdrôtové slúchadlá Music Hero spoločnosti SBS vybavené praktickým nabíjacím puzdrom a multifunkčnými tlačidlami pre ovládanie hudby a vybavovanie telefonických hovorov.

Prečo kúpiť slúchadlá Music Hero TWS ?

  • Bezdrôtové pripojenie
    Bezdrôtové slúchadlá Style sú vybavené technológiami Autopairing a TWS (True Wireless Stereo). Vďaka tomu sa navzájom párujú bez potreby káblového pripojenia a zároveň sa pripájajú aj k vášmu telefónu. Prostredníctvom technológie Bluetooth sa zas zaisťuje optimálna kompatibilita s rôznymi zariadeniami.
  • Nabíjanie
    Pokiaľ je slúchadlá potrebné nabiť, alebo ich len jednoducho práve nepotrebujete používať, stačí ich uložiť do praktického nabíjacieho puzdra, kde má každé slúchadlo vyhradený svoj vlastný príslušný slot. Nabíjacie puzdro má kapacitu 300 mAh a nabíja sa pomocou Micro USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.
  • Automatické zapínanie
    Slúchadlá Style sú vždy pripravené na používanie. Stačí ich jednoducho vybrať z puzdra a vložiť do uší. Slúchadlá sa ihneď zapnú automaticky.
  • Hudba a telefonické hovory
    Slúchadlá sú vybavené multifunkčným tlačidlom na ovládanie hudby alebo vybavovanie telefonických hovorov. Vďaka tomu môžete bez problémov prehrávať a pozastaviť skladbu, prijať alebo odmietnuť hovor a znovu vytočiť posledné číslo. Môžete tiež aktivovať funkciu hlasového asistenta. Slúchadlá tak vďaka tejto funkcií tvoria základné príslušenstvo pre každého moderného človeka, ktorý je neustále v pohybe.
  • Komfort
    Slúchadlá Style disponujú moderným, ergonomickým dizajnom s extrémne nízkou hmotnosťou. Vďaka týmto vlastnostiam sú veľmi príjemné a pohodlné aj počas celodenného používania.

Technická špecifikácia

Bluetooth: v 5.0
Mikrofón: Integrovaný duálny mikrofón
Technológia: TWS, Autopairing
Ovládanie: Dotykové ovládanie hudby a hovorov
Doba používania: 2,5 hod
Doba nabíjania: 1,5 hod
Pohotovostný režim: 24 hod
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra: 300 mAh
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 16 Ohm
Senzitivita: 90 dB

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá Music Hero
  • kábel Micro USB

Recenzia na Music Hero TWS twin earphones, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky