Netatmo Pro Kamera Presence so sirénou, čierna

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
379.99 €
364,90
Cena bez DPH: 304,08
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 439248

POPIS: Netatmo Pro Kamera Presence so sirénou, čierna

Netatmo Presence je vonkajšia kamera s reflektorom, ktorá dokáže inteligentne rozpoznať osoby, zvieratá a vozidlá. Na všetko, čo budete chcieť, vás dokáže upozorniť a reagovať rozsvietením reflektora - napríklad tak, aby sa vám príjemnejšie parkovalo po príchode z práce.

Prečo kúpiť Netatmo Presence?

  • Integrovaná siréna
    Táto verzia je vylepšená o integrovanú sirénu, ktorá dokáže vystrašiť zlodejov, keď sa zvláda rozoznieť na váš povel hlasitosťou až 105 dB.
  • Luxusná kamera pre moderné domy
    Kamera sa navyše jednoducho inštaluje a je 100% odolná voči poveternostným vplyvom na používanie vonku. Ponúka rôzne možnosti ukladania vytvorených materiálov a za samozrejmosť je u nej považovaná špičková kvalita zhotovených videí a luxusný dizajn, ktorý dokonale korešponduje s modernými domami.
  • Ochrana pred vlámaním a škodami na majetku
    Kamera vás dokáže okamžite upozorniť na aktuálne dianie a vy sa tak môžete prostredníctvom živého obrazu ihneď presvedčiť, či je všetko v poriadku.
  • Vidí vo dne aj v noci
    Kamera perfektne vidí nielen cez deň, ale aj v noci zásluhou technológie infračerveného nočného videnia a tiež silného osvetlenia, ktoré je možné aktivovať manuálne v aplikácii aj nastaviť automatické zapnutie v prípade detekcie osoby, auta alebo zvieraťa.
  • Odolná voči poveternostným vplyvom
    Kamera je navrhnutá tak, aby bola odolná voči vonkajším vplyvom a hodila sa na použitie vonku. Tomu napomáha technológia HZO v podobe tenkého filmu odolného voči dažďu, snehu, vlhkosti, prachu a nečistotám.
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia a ukladanie videí
    Výrobca si dal záležať aj na tom, aby sa kamera s reflektorom ľahko inštalovala. Inštalácia je tak otázkou pár minút. Ponúka sa niekoľko bezplatných možností, kam ukladať svoje videá. Môžete využiť priloženú microSD kartu, automaticky nahrávať do vášho Dropboxu, alebo materiály zálohovať na váš FTP server.
  • Inteligentné upozornenia a podpora Apple HomeKit
    Kamera s reflektorom vás dokáže upozorniť kedykoľvek je potrebné, čomu napomáha aj funkcia Alert-Zones s výberom konkrétneho miesta, o ktorom chcete byť informovaní. Aplikácia potom navyše prináša prehľadnú časozbernú funkciu, ktorá vám v okamihu poskytne prehľad o dianí počas celého dňa. Vďaka podpore Apple HomeKit sa ponúkajú pokročilé funkcie - napríklad možnosť ovládať kameru hlasom prostredníctvom Siri.
  • Aplikácie pre vaše zariadenia
    Vďaka aplikáciám pre všetky vaše zariadenia môžete sledovať dianie nielen na smartfónoch, ale aj na tabletoch, inteligentných hodinkách či počítači a ďalších prístrojoch.

Technická špecifikácia

Rozmery: 50 x 200 x 110 mm
Rozlíšenie: 1920 x 1080
Obrazový senzor: 4 mpx
Zorný uhol: 100°
Odolnosť: HZO
Batéria: vstavaná
Prevádzková teplota: -20 ° C - 50 ° C
Pripojiteľnosť: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
Poplach: 105 dB

Obsah predajného balenia:

Presence kamera
Sada na upevnenie na stenu
8 GB Micro SD karta


Recenzia na Netatmo Pro Kamera Presence so sirénou, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky