Netatmo Smart Pro vnútorná kamera

predĺžená záruka na tento produkt je 4 mesiacov
4
Nové
CENA S DPH
220
Cena bez DPH: 183,33
Kód produktu: 395696

POPIS: Netatmo Smart Pro vnútorná kamera

Bezpečnostná kamera Netatmo Pro Smart Indoor Camera zaistí bezpečnosť vášho domova. Zaujme vás svojou funkciou, ktorá zaznamenáva video len po detekovaní nežiadúceho pohybu a zvuku senzora. Disponuje inteligentnou technológiou rozpoznávania tváre, ktorá umožňuje nenahrávať záznam a dopraje vašim rodinným príslušníkom súkromie. Dokáže vytvárať video vo Full HD kvalite a počas noci vďaka infračervenej vízii. Podporuje nahrávanie do Cloudu zadarmo.

Prečo kúpiť Netatmo Pro Smart Indoor Camera?

  • Jednoduché nastavenie a ovládanie
    Nastavenie uvítania Netatmo Welcome je mimoriadne ľahké. Umiestnite kameru do interiéru, otočte ju smerom ku vchodu, zapojte a stiahnite aplikáciu. Identifikujte svojich blízkych jediným kliknutím. To je všetko. Sledujte živé vysielanie v aplikácii 24 hodín denne 7 dni v týždni na akomkoľvek zariadení. Prejdite si minulosť a stiahnite si svoje obľúbené videá.
  • Rýchle upozornenia
    Ak kamera Netatmo Pro Smart Indoor Camera počuje alarm, či už ide o dymový, CO, bezpečnostný alarm alebo sirénu, pošle upozornenie a zaznamená video. Zabráňte falošným upozorneniam spôsobeným pohybmi vášho domáceho zvieratka. Jedinečná funkcia ignoruje upozornenia spôsobené pohybom zvierat. Oznámi to len vtedy, keď dôjde k skutočnému narušeniu.
  • Priestor na súkromie
    Bezpečnostná kamera Netatmo disponuje funkciou, ktorá umožní zakázať nahrávanie videa a zasielaní upozornení potom, ako zaznamená známu tvár. Vaši blízky si môžu odpočinúť v pokoji a súkromí domova, pretože vedia, že nie sú sledovaní ani zaznamenávaní. Chráni váš dom a aj súkromie vašej rodiny.
  • Video vo vysokej kvalite
    V mimoriadne širokom zornom uhle 130° uvidíte všetko, čo sa deje. Full HD poskytuje vysokú kvalitu obrazu, takže môžete vidieť jasne, čo sa deje doma. Ochraňuje deň a noc s infračervenou nočnou víziou pre zreteľné videá v tme. Zaznamenáva len vtedy, keď sa niečo stane, čím zabráni hodinám prázdnych záberov. Vyznačuje sa jedinečným a čistým dizajnom, ktorý skvele zapadne do interiéru vášho domova.
  • Jednoduchá inštalácia
    Termostat Netatmo pre smartfóny je rovnako jednoduchý ako A-B-C. K dispozícii sú inštalačné manuály a rovnako aj videá.
  • Jedinečný dizajn
    Vďaka minimalistickému dizajnu legendárneho dizajnéra Philippe Starck si môžete byť istí, že termostat sa perfektne hodí do interiéru vášho domova.
  • Technická špecifikácia

    Rozmery 45 x 45 x 155 mm
    Použité matériály a dizajn Jeden kus odolného hliníkového krytu
    Kamera 4MPx senzorom
    Rozlíšenie < 1920x1080
    Pripojenie Ethernet RJ-45 port 10/100 Mbits a Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4G)
    Aplikácia Aplikácia zadarmo pre iOS a Android zariadenia
    Ukladanie dát MicroSD karta do 32GB (8GB class 10 MicroSD karta zabalená)

    Obsah predajného balenia:

    • Kamera Welcome
    • Dobíjací adaptér
    • USB kábel
    • SD karta 8 GB

    Produktové video

Recenzia na Netatmo Smart Pro vnútorná kamera

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky