Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Nové
CENA S DPH
79,99 €
45
Kód produktu: 414717

POPIS: Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Chcete sa odpojiť od okolitého sveta? So slúchadlami HIVE Pins 2 ANC je to vďaka aktívnemu potlačeniu hluku (Active Noise Cancelling) samozrejmosť. Alebo beháte v meste, takže potrebujete počuť prevádzku v okolí? S ambient režimom to nie je problém. A do tretice všetko dobré: slúchadlá vydržia na jedno nabitie hrať celých 6 hodín a ak ste na cestách, s nabíjacím puzdrom máte vo vrecku celých 24 hodín počúvania.

Prečo kúpiť Niceboy HIVE Pins 2 ANC?

  • Okolité zvuky? Len na želanie! - Vďaka technológii ANC, teda aktívnemu potlačeniu ruchov, začujete len hudbu a nič viac. Žiadny hluk ani hovory v okolí nebudú rušiť vaše počúvanie. Pokiaľ ale napríklad radi beháte s hudbou v ušiach, a zároveň chcete behať bezpečne, stačí aktivovať ambient režim. Potom začujete aj zvuky dopravy alebo hlasy z okolia, takže vás nič počas tréningu nemôže prekvapiť.
  • Malé slúchadlá, veľká výdrž - Slúchadlá vydržia hrať celých 6 hodín. Pokiaľ si so sebou na cesty ale vezmete ešte vopred nabité puzdro, budete mať hneď spolu 24 hodín počúvania vo vrecku, pretože puzdro poslúži ako nabíjačka.
  • Dokonalý zvuk predovšetkým - Slúchadlá majú vyladený zvuk - basy sú hlboké, stredy jasné a výšky ostré. Vďaka dostatočne veľkým meničom (8 mm) je zvuk výrazný a za kvalitným prenosom hudby stojí okrem iného aj kodek AAC. Spolu s už spomínaným ANC sa tak môžete s týmito slúchadlami celkom ponoriť do hudby, ktorú máte radi.
  • Nabíjajte bezdrôtovo alebo cez USB-C - Bezdrôtové slúchadlá vám dajú slobodu pohybu, ich puzdro zas prináša moderné a pohodlné nabíjanie, a to aj vďaka USB-C konektoru, pri ktorého zapájaní nemusíte riešiť, kde je dole a kde hore. A nabíjanie ide aj bez káblov, energiu totiž rýchlo doplníte aj cez bezdrôtové nabíjanie.
  • Pre malé aj veľké uši - Nespadajú vaše ušnice do kategórie "štandard"? S týmito slúchadlami nebude počúvanie hudby problém - v balení totiž máte 3 veľkosti štupľov, takže si nájdete tú správnu, nech už máte uši akékoľvek. Dotykové ovládanie slúchadiel je potom jednoduché a intuitívne. A čo keď pobežíte v daždi? Nevadí, slúchadlá majú stupeň krytia IPX5, takže ich len tak niečo neohrozí.

Technická špecifikácia

Verzia Bluetooth: 5.0
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SPP
Podporované kodeky: AAC, SBC
Stupeň krytia: IPX5
Dosah prenosu: 10 m
Reproduktor: 8 mm
Impedancia: 32
Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
Frekvenčný rozsah Bluetooth: 2,4 GHz – 2,48 GHz
Citlivosť: 101 ± 1 dB
Čas prehrávania na jedno nabitie: až 6 hodín
Celkový čas prehrávania: až 24 hodín
Kapacita batérie slúchadiel: 50 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho boxu: 500 mAh
Hlasoví asistenti: Siri a Google Assistant

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • špunty do uší
  • USB-C kábel
  • dokumentácia


Recenzia na Niceboy HIVE Pins 2 ANC

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky