Ochranná fólia 3mk ARC Plus pre Samsung Galaxy S23 Ultra

Nové
CENA S DPH
11,99 €
7,69
Kód produktu: 458297

POPIS: Ochranná fólia 3mk ARC Plus pre Samsung Galaxy S23 Ultra




Ochranná fólia pre zaoblené obrazovky
Zakrivený displej je skutočnou výzvou pre dizajnérov fólií a ochranných skiel na smartphone. Stáva sa, že ochranný prvok sa odlupuje alebo trčí, čím je následne ochrana slabšia. Riešenie? Filmový dizajn ARC + ™ venuje osobitnú pozornosť zaobleným obrazovkám. Sedí presne od kraja ku okraju a chráni tak celý displej.






Polomokrá inštalácia
Prečo sme stavili na inštaláciu pomocou inštalačného gélu? Najskôr vám umožní dosiahnuť dokonalý vzhľad: film môžete ľahko nainštalovať, film dokonale priľne k zariadeniu, a to aj na okrajoch a neodlupuje sa. Počas inštalácie môžete tiež ľahko upraviť polohu filmu na displeji.







Obrazovka zosilnená o 150%
Ceníte si ochranu, ktorá zvýši silu zobrazenia, zatiaľ čo zostane neviditeľná? ARC + ™ je riešenie, ktoré spĺňa obe tieto podmienky. Vďaka hrúbke iba 0,17 mm a zosilneniu obrazovky až o 150% sa nebudete obávať škrabancov a nárazov.






Dokonalá priehľadnosť
Bojíte sa, že sa po inštalácii filmu zhorší sýtosť farieb alebo ostrosť? Vôbec to nie je potrebné! Štruktúra filmu zabezpečí zachovanie skutočných farieb zobrazeného obsahu. Film ARC ™ je zárukou dokonale reprodukovaných farieb na obrazovke a dokonalej priehľadnosti!







Self-Heal ™
Aby bol film ARC + ™ ešte praktickejší, použili sme poťah Self-heal ™. Film si samo zahojí malé škrabance a poškodenia do 24 hodín. Ochrana poskytuje maximálne pohodlie, pretože dokonale hladký dispej si užijete ešte dlhšie!






Kompatibilné s čítačkou
Hľadáte ochranu, ktorá podporí snímač odtlačkov prstov vo vašom telefóne? ARC + ™ je skvelá voľba: film má jednotný a hladký povrch citlivý na dotyk. Poskytuje efektívne odomykanie obrazovky a vynikajúcu odozvu. Výnimočné pohodlie na dosah ruky!

Obsah predajného balenia:

  • ochranné sklo 3mk
  • handrička na mokré čistenie
  • handrička na suché čistenie
  • inštalačný gél
  • Anti-Bubble Card ™

Produktové video

Recenzia na Ochranná fólia 3mk ARC Plus pre Samsung Galaxy S23 Ultra

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky