Zadný kryt 3mk ArmorCase pre Samsung Galaxy S23 Ultra, transparentná

Nové
CENA S DPH
12,99 €
9,79
Kód produktu: 456782

POPIS: Zadný kryt 3mk ArmorCase pre Samsung Galaxy S23 Ultra, transparentná

Číry ochranný kryt 3mk Armor Case nadväzuje na kryt Clear Case a dodáva mu punc vyššej odolnosti v podobe Absorber175 a vojenským atestom. Transparentne číry kryt s drobnou štruktúrou je vyrobený z tvrdšieho TPU materiálu.

O produkte

  • Absorbuje energiu nárazu
    Puzdro Armor Case bolo testované veľmi prísne, aby bolo skutočne odolné. Štandard Military Grade nestačil, a tak bol telefón v puzdre zhodený z výšky 175 cm namiesto 122 cm. Test prebehol úspešne v Grant4com, nezávislom fínskom výskumnom centre!
  • Rohy, ktoré znesú veľa
    Nikto nevie, na ktorú stranu, či hranu dopadne pri páde telefón. Preto má puzdro ArmorCase zamerali vystužené rohy, ktoré ešte lepšie tlmia energiu nárazu a chránia rám telefónu pred ohnutím.
  • Myslí aj na hygienu
    Výskum spoločnosti Dscout ukázal, že priemerný používateľ drží telefón v ruke takmer 2,5 hodiny denne. Armor Case je schválený Národným inštitútom hygieny, čo zaručuje, že je bez škodlivých látok a bezpečný pre vaše zdravie – bez ohľadu na to, koľko času strávite na telefóne.
  • Zelená vlna
    Pri výrobe tohto puzdra sa bral ohľad aj na planétu. Armor Case úspešne prešiel certifikáciou RoHS v nezávislom laboratóriu – to znamená, že je šetrný k životnému prostrediu a spĺňa prísne smernice EÚ o ťažkých kovoch a nebezpečných látkach (vrátane olova, ortuti a kadmia).
  • Celý váš
    Nemusíte byť ako všetci ostatní. Ukážte svetu, čo máte radi alebo čo vás inšpiruje! Armor Case možno jednoducho personalizovať odolnou potlačou v sýtych farbách. Na puzdro môžete umiestniť čokoľvek chcete: grafiku, koláž alebo fotografiu. Áno, môže to byť vaša obľúbená fotka z dovolenky!
  • Precíznosť hodná medaily
    Pripojíte nabíjačku, slúchadlá, stíšite hudbu, zablokujete obrazovku, použite reproduktor. O to, aby všetky funkcie vášho telefónu v puzdre fungovali perfektne je postarané. EasyClick tlačidlá smartfónu sa jednoducho ovládajú. Už žiadne tvrdé, nevhodne prispôsobené plasty!
  • Odporúčané pre...
    Armor Case je nekompromisná bezpečnosť. Jeho zosilnená konštrukcia je pevná, no vyzerá elegantne a dobre sa drží v ruke. Nie je to nemotorné puzdro, ktoré sa ledva zmestí do vrecka. Hrúbka 1,5 mm je zlatou strednou cestou: vynikajúca ochrana a skvelý vzhľad.

Technická špecifikácia

Hrúbka puzdra: 1,5 mm
Materiál: termoplastický polyuretán a polykarbonát
Kompatibilita: okuliare 3mk
fólia 3mk Protection
Možnosť bezdrôtového nabíjania: áno
Zdravotná nezávadnosť: certifikát PZH
Vojenská norma MIL-STD-810G 516.7

Obsah predajného balenia:

  • puzdro 3mk ArmorCase

Produktové video


Recenzia na Zadný kryt 3mk ArmorCase pre Samsung Galaxy S23 Ultra, transparentná

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky