Púzdro na karty/bankovky pre mobilný telefón, čierne

Nové
CENA S DPH
4,99
Kód produktu: 391450

POPIS: Púzdro na karty/bankovky pre mobilný telefón, čierne

S filozofiou zjednoduchšovania života prinášame túto praktickú "peňaženku" na zadnej strane telefónu. Pasuje na Váš iPhone, Samsung alebo iný telefón. Užívateľsky prívetivé a funkčné. Majte svoju kartu, vodičský preukaz alebo hotovosť vždy pri sebe. Ideálne pri návšteve obchodu, koncertu, posilovne alebo klubu, keď potrebujete mať so sebou len tie najpodstatnejšie veci. Je to konečné riešenie pre tých, ktorí vždy zabúdajú na svoje peňaženky.
puzdro


puzdro

Prečo kúpiť toto púzdro?

  • Skvelé na cestovanie: nemusíte zbytočne nosiť peňaženku. Stačí si vytiahnuť potrebné karty, hotovosť a občiansky preukaz a môžete vyraziť.
  • Univerzálna veľkosť: do púzdra vložíte až 4 karty, napríklad občiansky preukaz, kreditná/debetná karta, vodičák, kartičku poistenca, zľavové kartičky atď.
  • Alternatívne použitie: púzdro môžete použiť taktiež aj na úschovu iných vecí, ako napríklad bankoviek, bločkov, slúchadiel, žuvačiek, zapaľovača atď.
  • Silikón: púzdro je vyrobené z vysoko kvalitného, protišmykového silikónového materiálu. Tento silný a trvanlivý materiál udržiava svoj tvar a karty nevypadnú. Rozmer je : 86 x 57 x 0.35 mm
  • Jednoduchá aplikácia: Púzdro má z vnútornej strany lepiacu stranu, stačí odstrániť fóliu a nalepiť ho opatrne na zadný kryt telefónu.

Recenzia na Púzdro na karty/bankovky pre mobilný telefón, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky