Puzdro Note View Cover pre Samsung Galaxy Tab S8, čierna

Nové
Cena s DPH
59.9 €
49,99
Cena bez DPH: 41,66
Kód produktu: 445446

POPIS: Puzdro Note View Cover pre Samsung Galaxy Tab S8, čierna

O produkte

  • Rozohrá vašu kreativitu
    Svoj papierový zápisník nechajte doma. Ak si radi robíte poznámky alebo kreslíte na klasický papier, priehľadné puzdro Note View Cover vás určite poteší. Stačí ho len jemne prichytiť pomocou šikovného magnetického mechanizmu a máte pripravený digitálny skicár či poznámkový blok. S pomocou citlivého dotykového pera S Pen bude zapisovanie poznámok, skicovanie alebo štúdium omnoho príjemnejšie a navyše si so sebou nemusíte zbytočne nosiť zošity, diáre a písacie potreby.
  • Nechá vyniknúť krásu displeja
    Futuristický vzhľad puzdra s transparentnou prednou časťou spoľahlivo ochráni displej pred škrabancami či poškodením a zároveň vám dovolí jeho bleskové použitie bez potreby otvárať obal. Miesto si v ňom nájde aj stylus S Pen, pre ktorý je vyhradená špeciálna priehradka, kde sa bez problémov automaticky nabíja a vy sa tak nemusíte báť o jeho prípadnú stratu.
  • Antimikrobiálna vrstva pre väčšiu ochranu
    Počas celého dňa sa naše ruky dotýkajú rôznych povrchov a plôch. Preto je dôležité dodržiavať pravidelnú hygienu. Pomôže vám s tým aj špeciálna antimikrobiálna vrstva priehľadného puzdra Note View na váš tablet, ktorá dokáže obmedziť rast až 99,9 % baktérií. Vy tak nebudete musieť neustále riešiť nečistoty a môžete sa namiesto toho viac sústrediť na prácu či zábavu.

Technická špecifikácia

Všeobecné funkcie
Polohovateľnénie
KompatibilitaGalaxy Tab S8
Ostatné
Rozmery177,8 x 255 x 10,8 mm
Hmotnosť190 g

Obsah predajného balenia:

  • puzdro
  • dokumentácia

Recenzia na Puzdro Note View Cover pre Samsung Galaxy Tab S8, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky