Razer Kraken X Lite

Nové
CENA S DPH
39,99 €
32,99
Kód produktu: 444912

POPIS: Razer Kraken X Lite


Posuňte vašu hru na novú úroveň so špičkovými slúchadlami s mikrofónom a krištáľovo čistým virtuálnym 7.1 priestorovým zvukom, ktorý vás vtiahne do hry a umocní váš posluchový zážitok. Nechajte sa preniesť na bojisko a získajte výhodu oproti súperom, pretože výborne budete počuť odkiaľ prichádzajú výstrely, lepšie môžete určiť ich polohu a dostatočne sa tak pripraviť na súboj.


Najlepšia kvalita

Herný headset ponúka používateľom vysoký komfort pri používaní, ľahká konštrukcia je doplnená koženkovými pohodlnými náušníkmi. Kardioidný mikrofón s potlačením šumu redukuje pozadie a okolité zvuky pre čistú komunikáciu. Flexibilný rám je vyrobený tak, aby dlho vydržal každodenné používanie.
Krištáľový zvuk

O veľmi verné podanie zvuku sa starajú extra veľké 40 mm dynamické zvukové meniče, ktoré dodajú zvuku dynamiku a silu. Pripravte sa na nový a exkluzívny herný zážitok s luxusnými zvukovými efektmi. 7.1 priestorový zvuk s jasným, širokým akustickým podpisom vám zaručí vysoko čisté a vyvážené ozvučenie.
Kľúčové vlastnosti

Náhlavná herná súprava Razer Kraken X Lite je vybavená kvalitnými zvukovými meničmi so znelými basmi a objemným zvukom pre hry. Odolná ľahká konštrukcia s pohodlnými náušníkmi ponúka vysoký komfort aj pri dlhodobom nosení. Zabudovaný mikrofón je vybavený funkciou potlačenia okolitého šumu a je zaistený kvalitný prenos hlasu. Ovládanie je uložené priamo na slúchadlách, ktoré pripojíte konektorom 3,5mm jack na kábli dlhom 1,3m. Navrhnutá pre PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch a mobilné zariadenia.

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Typ Over-Ear - okolo uší (cirkumaurálne)
Typ slúchadiel s obrúčkou cez hlavu
Citlivosť slúchadiel 109 dB
Impedancia 32 Ohm
Kmitočtový rozsah od 12 Hz
Kmitočtový rozsah do 28000 Hz
Citlivosť mikrofónu 45 dB (-)
Konštrukcia mikrofónu Sklápacia
Typ pripojenia jack 3,5 mm
Dĺžka prívodného kábla 1.3 m
Rozmery balenia 27,1x12,0x19,8cm
Hmotnosť výrobku 0.5 kg

Recenzia na Razer Kraken X Lite

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky