Rýchlonabíjačka Samsung EP-TA20EWE s USB-C káblom, biela

tento produkt si práve pozerá 7 zákazníkov
Nové
CENA S DPH
17,99 €
13,99
Kód produktu: 371165

POPIS: Rýchlonabíjačka Samsung EP-TA20EWE s USB-C káblom, biela

Potrebujete Váš Samsung smartfón alebo tablet nabiť rýchlo a bezpečne? V tom prípade je táto nabíjačka určená práve pre Vás. Táto značková nabíjačka dobíja Váš tablet alebo smartfón prúdom 2A, ktorý sa postará o rýchle dobitie Vášho zariadenia.

Prečo kúpiť nabíjačku Samsung ?

  • Fast And Safe
    Potrebujete Váš smartfón alebo tablet nabiť rýchlo a zároveň bezpečne? V tom prípade je nabíjačka Samsung určená práve pre Vás. Táto značková nabíjačka dobíja Vaše zariadenie prúdom 2A, čo sa postará o rýchle dobitie Vášho zariadenia.
  • Sleek, Compact Design
    Vďaka nízko-profilovému dizajnu nabíjačku ľahko zapojíte do elektrickej siete, bez toho aby nejako narušovala okolie. Je kompaktná a dostatočne ľahká, aby sa zmestila do vrecka alebo kabelky.
  • Reliable Charging
    Samsung nabíjačky sú navrhnuté tak, aby chránili váš prístroj počas nabíjania. Inteligentné obvody automaticky upravujú výkon a zaistia tak, že Vaše zariadenie zostane v bezpečí v prípade neočakávaného prepätia.

Technická špecifikácia

Nabíjačka
Vstup: AC 100 - 240V, 50 / 60Hz
Výstup: 2A @ 5V
Dĺžka kábla: 1.5 m
Qualcomm QuickCharge kompatibilita: Presný zoznam kompatibilných zariadení nájdete TU

Obsah predajného balenia:

  • Rýchlonabíjačka Samsung EP-TA20EBE
  • USB-C kábel
Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy A7 (2017), Samsung Galaxy A8 (2018), Samsung Galaxy A8+ (2018), Samsung Galaxy C5 Pro, Samsung Galaxy C7 Pro, Samsung Galaxy C9 Pro, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Recenzia na Rýchlonabíjačka Samsung EP-TA20EWE s USB-C káblom, biela

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky