Kitchenaid rýchlovarná kanvica 5KEK1722, 1,7 l, kráľovská červená

Nové
Cena s DPH
189 €
172
Cena bez DPH: 143,33
Kód produktu: 447110

POPIS: Kitchenaid rýchlovarná kanvica 5KEK1722, 1,7 l, kráľovská červená

Rýchlovarná kanvica americkej značky KitchenAid je vhodná na rýchle ohrievanie veľkého objemu vody, a to až do 1,7 litra. Jej dizajn je hladký a zaoblený, konštrukcia jednostenná, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Kanvica je vybavená veľkou mäkkou rukoväťou pre pohodlnú manipuláciu.

Prečo kúpiť rýchlovarnú kanvicu KitchenAid ?

  • Praktickosť kanvice:
    Okrem výkonnostných vlastností kanvica vyniká aj mnohými praktickými vlastnosťami. Jednou z nich je napríklad plne otočná základňa s pogumovaným povrchom, ktorý zabráni prípadnému pádu. Vďaka širokému plniacemu otvoru už nikdy nebude problém s naliatím vody do kanvice. Výlevka kanvice je dokonca navrhnutá tak, že nedochádza k nepríjemnému odkvapkávaniu vody z kanvice.
  • Elegantná, retro a odolná:
    Neopozeraný dizajn kanvičky KitchenAid v podobe oblých tvarov, širokého lievika, odnímateľného veka a robustnej rukoväte nám pripomína klasickú retro kanvicu.Tradičný zaoblený retro design s kvalitou spracovania KitchenAid vám doslova učaruje. Vyrobená je z kvalinej nehrdzavejúcej ocele je dokonale odolná.
  • Digitálne nastavenie teploty:
    Digitálne nastavenie požadovanej teploty v rozmedzí 50°C-100°C je ideálne na prípravu rôznych druhov čaju, keď každý vyžaduje inú teplotu vody - pre zelený čaj je optimálna horúca, nie vriaca voda, čierny čaj naopak vyžaduje vyššiu teplotu vody. Funkcia udržania prednastavenej teploty po dobu až 30 minút. Ak svoju domácnosť radi oživujete štýlovými a zároveň plne funkčnými pomocníkmi, bude pre vás kanvica KitchenAid tá pravá.
  • Oddelená základňa:
    Manipulácia s kanvicou ani nemôže byť jednoduchšia. Základňa prístroja zostáva vždy stabilne umiestnená na mieste, kde ju necháte. Kanvica je tak ľahšie a lepšie manipulovateľná. Pre ešte lepšiu prácu s ňou máte možnosť na základni kanvicu otáčať o plných 360°, rukoväť tak budete mať vždy po ruke.

Technická špecifikácia

Výkon 2 400 W
Napätie 220 - 240 V
Regulácia teploty Áno - nastaviteľná teplota od 50 °C až 100 °C
Materiál Nehrdzavejúca oceľ
Farba Kráľovská červená
Rozmery 25,7 x 21,8 x 15 cm
Objem 1,7 l
Dĺžka prívodového kábla 91,4 cm l

Obsah predajného balenia:

Rýchlovarná kanvica KitchenAid
Napájací podstavec
Návod na použitie

Recenzia na Kitchenaid rýchlovarná kanvica 5KEK1722, 1,7 l, kráľovská červená

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky