Samsung EVO Plus SDXC 128 GB

tento produkt si práve pozerá 7 zákazníkov
predĺžená záruka na tento produkt je 10 mesiacov
10
Nové
CENA S DPH
15,90
Kód produktu: 452182

POPIS: Samsung EVO Plus SDXC 128 GB

Získajte viac miesta a vyššiu rýchlosť. Doprajte svojim zariadeniam najvyššiu kapacitu a najvyššiu rýchlosť čítania i zapisovania dát v porovnaní s pamäťovými kartami v rovnakej triede. Umožní uloženie záznamu vo vysokom rozlíšení, vďaka tomu budete mať k dispozícii kvalitnú nahrávku s čistými detailmi.. Vďaka výkonu a spoľahlivosti je dokonale stvorená, aby vám pomohla zachovať všetky vaše spomienky.

Prečo kúpiť pamätovú kartu Samsung ?

  • SD karta na každú príležitosť
    Rozšírte kapacitu vašich zariadení pomocou SD karty EVO Plus, ktorá poskytuje množstvo miesta pre všetky vaše obľúbené aktivity – počnúc digitálnymi zrkadlovkami, modernými kamerami či klasickými počítačmi. So svojou rýchlosťou čítania dát je navyše ideálna pre 4K videá vo vysokom FHD rozlíšení.
  • Stihnete všetko, čo vám život ponúka
    Užite si bleskovú rýchlosť 130 MB/s pri presúvaní veľkých súborov. Zaradením do kategórie U3 (UHS Speed Class 3) zvládne karta EVO Plus aj tie najnáročnejšie úlohy. Nielenže podporuje 4K videá a sériové snímanie, ale zároveň umožňuje jednotlivé zábery okamžite nahrať do počítača a následne zdieľať s priateľmi.
  • K vašim službám
    Osloboďte sa od bežných limitov a nájdite si svoju vysnívanú kapacitu pre všetky vaše spomienky. Na výber máte z rozličných možností – či už ide o 32 GB, 64 GB, 128 GB alebo 256 GB pamäťové karty. Prestaňte sa trápiť s nedostatkom priestoru a vyberte si takú, ktorá bude pre vás tá najvhodnejšia!
  • 7 spôsobov prvotriednej ochrany
    Exkluzívna SD karta EVO Plus je navrhnutá tak, aby prežila aj náročnejšie podmienky počas vašich dobrodružstiev. Nezáleží na tom, či ste v bezpečí domova, na potulkách vonku alebo na vzrušujúcich cestách – vaše zážitky si zaslúžia spoľahlivú ochranu za každých okolností. A to všetko navyše s unikátnou 10-ročnou zárukou.
  • Svetová jednotka na poli pamätí typu flash
    Ani extrémne počasie či dlhá prevádzka výkonu karty PRO Endurance neohrozí. Náročným testovaním a päťnásobnou odolnosťou obstojí voči magnetom, röntgenovému žiareniu, vode, pádu, opotrebovaniu a odolá prevádzkovým teplotám v rozsahu od -25 °C do 85 °C6.
  • Svetová jednotka medzi flash pamäťami
    Zažite špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje len svetová jednotka medzi pamäťovými diskami už od roku 2003. Firmvér i ďalšie komponenty, vrátane svetovo uznávaných DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo zaisťuje komplexnú integráciu kvality, ktorej môžete dôverovať.

Technická špecifikácia

Parametre
Typ pamäťovej karty: Micro SDXC
Trieda: U3, V30, Trieda 10
Kapacita: 128 GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 130 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania. Rýchlosť čítania/zápisu vyžaduje kompatibilné zariadenia schopné dosiahnuť takéto rýchlosti a môže sa líšiť medzi rôznymi hostiteľskými zariadeniami a testovacími podmienkami. Pre produkty nekompatibilné s rozhraním UHS-I sa môžu rýchlosti líšiť v závislosti od rôznych podmienok rozhrania.)
Rýchlosť zápisu: Neuvedené
Záruka: 10 rokov

Obsah predajného balenia:

  • Samsung EVO Plus SDXC 128 GB

Recenzia na Samsung EVO Plus SDXC 128 GB

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky