Samsung Galaxy Buds2 Pro, graphite

Nové
Cena s DPH
229 €
209
Cena bez DPH: 174,17
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 448911

POPIS: Samsung Galaxy Buds2 Pro, graphite

Galaxy Buds2 Pro sú vždy pripravené vykročiť s vami kdekoľvek za znejúcich tónov vašej obľúbenej hudby do sveta plného zážitkov so špičkovým Hi-Fi zvukom, jedinečným komfortom, unikátnym dizajnom, a praktickými funkciami, ako sú potlačenie hluku, či Voice Detect. Jednoduché pripojenie vám uľahčí párovanie slúchadiel s hodinkami, či mobilom. Zjednodušené ovládanie a lepšia odozva vám umožnia ponoriť sa do zážitku počas cvičenia, hrania hier či džemovania do rytmu.

O produkte

  • Pohlcujúce audio
    Cesta rytmického a čistého akustického zvuku začína priamo v zdroji vášho obľúbeného zariadenia Galaxy. Exkluzívny Samsung Seamless Codec prenáša totižto vysokokvalitný 24-bitový zvuk rovno do vašich uší.
  • Zameria sa na vašu obľúbenú hudbu
    Aktívne potlačenie hluku (ANC) je lepšie než kedykoľvek predtým. So systémom troch mikrofónov s vysokým SNR (pomer odstupu signálu k šumu), Galaxy Buds2 Pro eliminujú omnoho viac vonkajšieho hluku – dokonca aj tak jemného, ako je vietor.
  • Praktická funkcia Voice Detect
    Začnite hovoriť a Voice Detect vypne Aktívne potlačenie hluku (Aktívne potlačenie hluku (ANC)), zatiaľ čo aktivuje Funkcia Ambient Sound. To vám umožní počuť konverzáciu jasnejšie bez nutného vyňatia Buds2 Pro z uší.
  • Ako v hudobnom videoklipe
    Vďaka inteligentnému 360-stupňovému riešeniu je zvuk oveľa realistickejší. Algoritmy 360° priestoru s priamym viackanálovým (5,1-kanálovým/7,1-kanálovým/Dolby Atmos) a vylepšeným mapovaním Dolby Head Tracking zaisťujú, že každý pohyb zostáva synchronizovaný. Navyše 360° Audio dokáže dokonca presne určiť smer zvuku počas toho, ako pohybujete hlavou, čím získate neskutočný zážitok.
  • Stačí len jedno klepnutie
    Galaxy Buds2 Pro sa automaticky objavia na vašich zariadeniach Samsung, vďaka čomu sú vždy pripravené na pripojenie jediným klepnutím.
  • Okamžité párovanie
    Prvotriedna funkcia Auto Switch na Samsung Galaxy Buds2 Pro inteligentne deteguje mobilnú aktivitu a plynule presúva svoje pripojenie k telefónu, tabletu alebo hodinkám Galaxy. Prepínanie na prijímanie hovorov funguje aj vtedy, keď ste pripojení k televízoru Samsung. Keď sú Galaxy Buds2 Pro pripojené k Samsung TV cez Bluetooth, nie je potrebné vyberať slúchadlá, aby ste mohli prijať hovor. Prichádzajúce hovory môžete jednoducho prijať dvojitým klepnutím na Galaxy Buds2 Pro.
  • Kto hľadá, nájde
    Obávate sa, že stratíte svoje slúchadlá Buds2 Pro? Už nemusíte! S funkciou SmartThings Find môžete sledovať svoje vytúžené Galaxy Buds2 Pro pomocou funkcie detekcie polohy. Dokonca to zvládnete aj bez puzdra.
  • Pohodlné na nosenie
    Užite si ešte väčší komfort s vylepšeným dizajnom ergonomicky navrhnutých slúchadiel. Inovatívna technológia prúdenia vzduchu pomáha znižovať tlak vo zvukovode a minimalizuje hluk, čo prináša skutočne famózny zážitok z počúvania.
  • Farby udávajúce tón
    Slúchadlá spoločne s puzdrom sú dostupné v rade prémiových farieb s výrazným leskom, matným vnútrom a materiálom príjemným na dotyk.
  • Pripravené na najväčšie hity
    Získajte až 5 hodín nepretržitého prehrávania so zapnutou technológiou Aktívne potlačenie hluku (Aktívne potlačenie hluku (ANC)) a ďalších 18 hodín v puzdre. Bluetooth 5.3 je aktuálne k dispozícii a LE Audio bude časom podporované. Slnko ani dážď im nevadí. Galaxy Buds2 Pro sú odolné voči vode, poliatiu, ba dokonca i potu.

Technická špecifikácia

Základné parametre
Typ nosenia:in-ear
Technológia ANC:áno
Rýchle nabíjanie:nie
Dotykové ovládanie:áno
Senzor nosenia:áno
Bluetooth:5.3
Počet mikrofónov:3
Zvuk:360-stupňový, 4-bitový Hi-Fi
Napájanie a výdrž
Batéria:61 / 515 mAH
Čas nabíjania: neuvedené
Čas prehrávania: na 1 nabitie: 8 hodiny (s deaktivovaným ANC)
na 1 nabitie: 5 hodín (s povoleným ANC)
s nabíjacím puzdrom: 29 (s deaktivovaným ANC)
s nabíjacím puzdrom: 18 hodín (s povoleným ANC)
Rozmery
Každé slúchadlo:neuvedené
Nabíjacie puzdro:neuvedené
Ostatné
Chipset:neuvedené
Menič:dynamický 2 pásmový - basový a výškový
Bluetooth profily:HFP, A2DP, AVRCP
Kodeky:Scalable, AAC, SBC
Auto Switch:áno
Senzory: akcelometer
gyroskop
senzor prilblíženia
Hallov senzor
dotykový senzor
VPU (Voice Pickup Unit)
Kompatibilita:Android 7.0 a vyšší
Ovládanie: dvojité poklepanie
stlačenie a podržanie

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • USB kábel
  • nástavce do uší (S, M, L)
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Samsung Galaxy Buds2 Pro, graphite

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky