Samsung Galaxy Note 9 - N960F, Dual SIM, 512GB, Midnight Black - nový tovar, neotvorené balenie

Nové
CENA S DPH
539,99
Cena bez DPH: 539,99
Osobitný režim 0% DPH
Kód produktu: 387446
NOVÝ PRODUKT Z VÝKUPU

Všetky takto ponúkané produkty sú 100% funkčné a odskúšané

• telefón je z výkupu

• úplne nový, nerozbalený

• zmluvná záruka 24 mesiacov

• v pôvodnom originálnom balení

• neblokovaný na operátorov

• osobitný režim DPH, podľa §66 zákona č.222/2004 Z.z (0% DPH)

POPIS: Samsung Galaxy Note 9 - N960F, Dual SIM, 512GB, Midnight Black - nový tovar, neotvorené balenie

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • zariadenie je odblokované na všetky siete: Telekom, Orange, O2 ...
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu

Nový supervýkonný Note

Samsung Galaxy Note 9 - N960F

Prečo kúpiť Samsung Galaxy Note 9 - N960F ?

  • Dokážete nepredstaviteľné
    Galaxy Note je známy tým, že je určený pre fanúšikov výkonných technológií. Pre tých, ktorí očakávajú viac. Nový Galaxy Note9 teraz prekonáva aj tie najvyššie očakávania. Vychádza z faktorov, ktoré sú pre mobilné telefóny súčasnosti najdôležitejšie.
  • Telefón, ktorý vydrží celý deň
    Powerbanky a káble nechajte pokojne doma. Batéria s kapacitou 4 000 mAh vám poskytne dostatok energie po celý deň bez nutnosti nabíjania. S celodennou výdržou batérie Galaxy Note9 vás nič nezastaví.
  • Nenechajte sa zviazať káblami
    Po vyčerpaní kapacity batérie, dosiahne váš Galaxy Note9 sto percent bez nutnosti zapájania káblov. Využíva totiž pokročilú a praktickú technológiu rýchleho bezdrôtového nabíjania. Jednoducho svoj telefón položte - a začne sa nabíjať.
  • Výnimočne vysoká rýchlosť pripojenia
    Zaraďte vyššiu rýchlosť pri sťahovaní súborov a ich nahrávaní. Sledujte streamované video odkiaľkoľvek bez prerušenia. Vďaka integrovanej podpore gigabitového LTE, Wi-Fi modulu a 4x4 MIMO anténe dosiahnete s Galaxy Note9 mimoriadnu rýchlosť pripojenia až 1,2 Gbps.
  • Mimoriadna rýchlosť prvotriedneho procesora
    Zoznámte sa s možnosťami hardvéru Galaxy Note9. Keď budete hrať, sledovať online stream alebo pracovať s viacerými aplikáciami súčasne, 10nm procesor a 6 GB RAM vám vždy zaručia mimoriadny výkon. V kombinácii s vysokou rýchlosťou sieťového pripojenia zvládnete všetko behom okamihu.
  • Nemažte svoje spomienky. Miesta budete mať dosť
    Galaxy Note9 so 128 GB úložiskom určuje nový štandard medzi smartfónmi. Základné úložisko môžete navýšiť pomocou microSD karty až o pol terabajtu. V porovnaní s inými mobilnými telefónmi tak získate skutočne revolučnú kapacitu. Dôležité súbory a fotografie budú vždy tam, kde ich potrebujete - vo vašom telefóne.
  • Dve čísla v jednom telefóne
    Galaxy Note9 podporuje vloženie dvoch SIM kariet, vďaka čomu môžete v jednom zariadení používať dve rôzne telefónne čísla a sieťové pripojenia. Súčasne tak vo svojom telefóne môžete mať pracovnú aj súkromnú SIM kartu. Alebo si pri ceste do zahraničia zaobstarajte miestnu SIM kartu pre výhodnejšie podmienky mobilného internetu. A ak nepotrebujete druhý slot, využijete ho pre vloženie microSD karty a navýšenie kapacity interného úložiska.
  • Vychutnajte si zvuk, ktorý mení pravidlá hry
    Stereo reproduktory kalibrované expertmi zo spoločnosti AKG vám poskytnú ešte realistickejší zvuk a vyššiu hlasitosť. Technológia Dolby Atmos vytvorí pohlcujúce priestorové audio so štyrmi prednastavenými režimami, ktoré pri počúvaní a sledovaní filmov vytvoria zážitok ako z koncertnej siene alebo z kinosály.
  • Stíha aj tú najrýchlejšiu akciu
    Inovatívne chladenie Galaxy Note9 účinne rozptýli teplo generované hardvérom telefónu. A funkcia Smart Performance Adjuster sa postará o inteligentnú optimalizáciu herného výkonu. Výsledkom je skutočne plynulý zážitok z mobilných hier bez lagov a zasekávania. Pri hraní sa vám navyše zobrazujú špeciálne upravené notifikácie, ktoré vašu hru neprerušia. Alebo ich jednoducho môžete vypnúť úplne.
  • Vo vode vydrží až 30 minút
    Pre väčšinu telefónov je voda kryptonitom. Ale Galaxy Note9 s perom S Pen neohrozí ani hĺbka jeden a pol metra. Sú špeciálne utesnené a môžu sa pochváliť certifikáciou IP68, ktorá zaručuje ich odolnosť proti vniknutiu vody a čiastočkám prachu.
  • Ochrana od hardvérovej úrovne
    Samsung Knox chráni váš telefón od okamihu, kedy ho zapnete. Na rozdiel od čisto softvérových riešení však Knox pracuje aj na hardvérovej úrovni. Vášmu smartfónu tak skutočne poskytuje niekoľko vrstiev ochrany pred nebezpečnými hrozbami ako neautorizované vniknutie alebo nebezpečný malware.
  • Odomknite okamžite kedykoľvek a kdekoľvek
    Svoj Galaxy Note9 s funkciou inteligentného rozpoznania tváre odomknete v ostrom slnečnom svetle a aj pri jeho nedostatku. Využíva inovatívnu kombináciu skeneru dúhovky a identifikácie tváre, vďaka ktorej vás spozná v rôznych podmienkach. 9 Môžete tiež použiť odtlačok prsta, heslo, PIN alebo ďalšie spôsoby zabezpečenia telefónu pred neautorizovaným prístupom.
  • Nechajte sa pohltiť zážitkom ako z kinosály
    Vychutnajte si ničím nerušený pohľad na širokú Quad HD+ Super AMOLED obrazovku Infinity displeja. Skener očnej dúhovky a senzory sú ukryté a nič vás teda nebude vizuálne rozptyľovať.
  • Veľké plátno pre vaše nápady a inšpiráciu
    Jedinečné pero S Pen si zaslúži rovnako elegantný písací povrch. Galaxy Note9 je preto vybavený 6,4-palcovým, takpovediac bezrámovým displejom, ktorý ponúka priestor v rozmeroch vašej fantázie.
  • Doprajte si perfektne detailný pohľad na vaše fotografie aj pri jasnom svetle
    Vychutnávajte si výrazné farby a živú akciu na jasnej obrazovke Galaxy Note9. Inteligentne prispôsobuje kontrast na základe svetla, vďaka čomu si vychutnáte čisté detaily nielen v interiéri, ale aj v exteriéri pri ostrom slnku.
  • Fantastický z každej strany
    Galaxy Note9 je nielen inovatívny, ale aj krásny. Štýlový kovový rám sa vyznačuje detailným spracovaním, ktoré ho odlišuje od ostatných smartfónov. Zadný fotoaparát je elegantnou súčasťou zariadenia a nijak nenarúša jeho dizajn. Vďaka tomu je telefón skvelý nielen na dotyk, ale aj na pohľad.
  • S-Pen zdokonalený pre absolútnu kontrolu
    Po prvýkrát sa z dotykového pera S Pen stáva vďaka technológii Bluetooth diaľkový ovládač pre Galaxy Note9. Môžete ho použiť ako spúšť fotoaparátu, na prepínanie slajdov prezentácie alebo na ovládanie videí na YouTube. A to len pomocou stlačenia jediného tlačidla - alebo si jeho funkcie nastavíte sami. Pre nabitie pera S Pen ho stačí zasunúť späť do Galaxy Note9. Postačí mu len 40 sekúnd a bude opäť pripravený na 30 minút práce.
  • Prirodzenejší spôsob komunikácie
    Premeňte svoje nápady na skutočnosť pomocou dotykového pera S Pen. Jeho len 0,7 mm tenký hrot rozpozná až 4 096 úrovní prítlaku, vďaka čomu bude písanie aj kreslenie celkom presné a prirodzené ako pri použití pera a papiera.
  • Zachyťte okamih tak, ako nikto iný
    Objavte novú úroveň fotografovania. Pero S Pen môžete použiť ako diaľkovú spúšť. Už sa nemusíte báť, že nestihnete časovač alebo nenájdete ten správny uhol pre zachytenie všetkých úsmevov na hromadnej selfie.
  • Ovládajte svoju prezentáciu bez telefónu v ruke
    Prepojte svoj Galaxy Note9 so Samsung DeX a spustite prezentáciu. Na prepínanie medzi jednotlivými slajdmi vám postačí S Pen. Zanecháte veľký dojem, a pritom stačí maličkosť. Stlačenie tlačidla.
  • Ovládnite aplikácie originálne
    Využite dotykové pero S Pen v bohatej ponuke aplikácií. S Pen využijete pri prehliadaní fotografií a pri ovládaní videa na YouTube. Prepínajte medzi obrázkami a spustite alebo zastavte prehrávanie jediným stlačením tlačidla na vzdialenosť až 10 metrov. Alebo si môžete nastaviť vlastné funkcie pre viac možností ovládania.
  • Prispôsobí sa vám
    Tlačidlo pera S Pen si môžete jednoducho nastaviť podľa svojich potrieb v nastavení telefónu. Dlhým stlačením napríklad aktivujete fotoaparát, dvojitým môžete prepínať medzi predným a zadným fotoaparátom.
  • Vždy pripravený
    Keď vytiahnete S Pen zo zamknutého Galaxy Note9, váš telefón sa premení na inteligentný poznámkový blok. Umožní vám vytvárať poznámky vo farbe vášho pera aj na vypnutom displeji. Funkcia je vám kedykoľvek k dispozícii, či už potrebujete napísať nákupný zoznam, alebo si utriediť myšlienky. Následne môžete svoju poznámku pripnúť na Always On Display alebo uložiť do aplikácie Samsung Notes.
  • Vyššia produktivita na dosah
    Objavte jednoduchší spôsob organizácie práce. Aplikácia Samsung Notes je ideálna pre zaznamenávanie myšlienok a nápadov. Sú do nej ukladané poznámky, ktoré napíšete na vypnutý displej. A s jej pomocou jednoducho utriedite náčrty a zápisy z jednania a ďalšie dôležité informácie.
  • Dodajte komunikácii svoj jedinečný rukopis
    Vdýchnite nový život chatovaniu s priateľmi pomocou dotykového pera S Pen a animovaných emoji. Pridajte k svojmu emoji kresbu alebo potešte priateľov ručne napísanou správou.
  • Osloboďte svoju predstavivosť
    Staňte sa členom komunity PENUP a pochváľte sa svojou nespútanou kreativitou. Podeľte sa pomocou PENUP o svoje umelecké diela alebo si dotykovým perom S Pen obkreslite svoje obľúbené fotografie.
  • Skvelé snímky v akýchkoľvek svetelných podmienkach
    Inovatívna variabilná clona sa inteligentne prispôsobí svetelným podmienkam tak ako ľudské oko - pracuje pritom s dvomi režimami svetelnosti. Svetelnosť F/1,5 zachytí dostatok svetla v tme a F/2,4 je zas zárukou skutočne ostrých fotografií pri bežnom svetle.
  • Žiarivé farby zachytíte aj v tme
    Fotoaparát, ktorý sa nebojí tmy. Zachyťte s Galaxy Note9 ostré snímky plné živých farieb a detailov vo dne v noci. Funkcia HDR sa postará o redukciu šumu, jasné detaily a bohaté farebné odtiene bez nežiaduceho prepálenia.
  • Dva objektívy, nekonečné možnosti
    Zvýšte úroveň vašich fotografií s duálnym 12Mpx fotoaparátom Galaxy Note9 s dvojnásobným optickým zoomom. Teleobjektív spolupracuje so širokouhlým objektívom, vďaka čomu zachytíte celú scénu v plnej kráse. Alebo môžete v režime Dynamického zaostrenia vytvoriť jedinečné portrétne fotografie. Duálna optická stabilizácia obrazu zas zaručí ostrosť vašich záberov aj v prípade, ak sa vám trasú ruky. Zachytíte to, čo je pre iných nemožné.
  • Portréty, ktoré rozjasnia noc
    S funkciou Dynamické zaostrenie vytvoríte dychberúce fotografie aj v tme. Funkcia umožňuje zaostriť na vašich blízkych a rozostriť pozadie. Fotoaparát Galaxy Note9 rozpozná množstvo okolitého svetla a v prípade potreby zachytí niekoľko záberov súčasne, ktoré zlúči do jedného ostrého výsledku. Pre ešte väčšiu jedinečnosť vašich záberov môžete svetlo v pozadí premeniť na rôzne tvary.
  • Tajomstvo perfektných záberov bez námahy
    Na vytvorenie skvelej fotografie vám odteraz bude stačiť jediný pokus. Funkcia Optimalizácia scény na zadnom fotoaparáte dokáže inteligentne rozpoznať subjekt, na ktorý ste namierili. A podľa obsahu scény vyberie z dvadsiatich rozmanitých režimov ten najvhodnejší
  • Zabudnite na nevydarené fotografie
    Portréty so zatvorenými očami či rozmazané snímky sa stanú minulosťou. Systém detekcie chýb fotoaparátu Galaxy Note9 dokáže inteligentne rozpoznať žmurknutie, rozmazanie, znečistenie objektívu či zlé protisvetlo. Vďaka upozorneniu nedostatok jednoducho opravíte a zachytíte skutočne skvelú fotografiu. Funguje to presne tak, ako keby ste mali po ruke šikovného pomocníka.
  • Vytvorte si super selfie
    So zdokonaleným perom S Pen s Bluetooth konektivitou objavíte nový spôsob zachytenia selfie. Stačí ak stlačíte tlačidlo a dokážete vytvoriť fotografiu do vzdialenosti 10 metrov.5 Predný fotoaparát Galaxy Note9 s rozlíšením 8 Mpx dokáže vďaka presnému zaostreniu automaticky rozpoznať tvár, a tak budete mať istotu, že vaše selfie budú vyzerať skvele.
  • Premeňte každý okamih na zážitok
    Predveďte svetu svoje režisérske schopnosti so superspomalenými zábermi. Fotoaparát Galaxy Note9 dokáže natočiť video v rýchlosti 960 záberov za sekundu, vďaka čomu uvidíte každý detail akéhokoľvek momentu.
  • Vytvorte si svoje 3D ja
    Objavte úplne nový spôsob zábavnej komunikácie. S animovanými emoji sa môžete premeniť do trojrozmernej podoby a svoj vzhľad upravovať podľa nálady. So svojím animovaným dvojníkom si môžete urobiť selfie alebo natočiť video - vaše 3D ja odkopíruje vaše pohyby a výrazy.7 Pre ešte viac zábavy pridajte k svojmu emoji vhodné pozadie. Alebo si vyberte z bohatej ponuky nálepiek. A o svoje dielo sa nezabudnite podeliť s priateľmi.
Samsung Galaxy Note 9 - N960F

Technická špecifikácia

Siete/SIM
2GGSM 850, 900, 1800, 1900
3GHSDPA 850, 900, 1900, 2100
4GLTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28 (Cat18)
InéGPRS, EDGE
SIMDual SIM (nano-SIM)
Veľkosť/Prevedenie
Rozmer161.9 x 76.4 x 8.8 mm
Hmotnosť201 g
Zadný panelGorilla Glass 5 (zvýšená ochrana proti škrabancom)
Zvýšená odolnosťCertifikácia IP68 (odolné voči prachu a vode v hĺbke 1.5 metra po dobu 30 min)
Displej
Veľkosť6.4''
Rozlíšenie2960 x 1440 px
Hustota px516 ppi
TechnológiaSuper AMOLED
OchranaGorilla Glass 5 (zvýšená ochrana proti škrabancom)
Inémultidotykový, kapacitný, 3D Touch, Always-on
Systém/Procesor
Operačný systémAndroid 8.1 (Oreo)
ChipsetExynos 9810
CPUMongoose M3 Quad-Core 2.7 GHz + Cortex-A55 Quad-Core 1.8 GHz
GPUMali-G72 MP18
Pamäť
Vnútorná pamäť512 GB
Operačná pamäť (RAM)8 GB
Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 512 GB), používa SIM2 slot
Fotoaparát/Kamera
Zadný12 Mpx (f/1.5 - f/2.4, FOV 77°, 26mm, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS, autofocus) + 12 Mpx (f/2.4, 52mm, 1/3.6", 1µm, OIS, autofocus, 2x optický zoom), dual-LED blesk
Video2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@960fps, HDR
Predný8 Mpx, f/1.7, 25mm, 1/3.6", 1.22µm, autofocus
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno
Mikrofónáno
3.5 mm audio jackáno
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band
Bluetooth5.0, EDR, LE
NFCáno
GPSáno, s A-GPS, GLONASS
Infraportnie
FM rádionie
KonektoryUSB-C 1.0 (USB 3.1, OTG)
Senzory
Accelerometerzabezpečuje pretáčanie displeja horizontálne/vertikálne
Gyroscopezabezpečuje ovládanie nakláňaním, využitie napr. pri hrách
Proximity Sensorzabezpečuje vypnutie obrazovky počas telefonovania
Light Sensorsenzor úrovne okolitého osvetlenia
E-Compassumožňuje orientovať sa podľa svetových strán
Barometerumožňuje sledovať úroveň atmosferického tlaku
Heart Rate Sensormerač tepu vhodný pre športovo založených ľudí
SpO2 Sensorsenzor na meranie saturácie krvi kyslíkom
IRIS Sensorskener očnej dúhovky zvyšuje bezpečnosť
Fingerprint Sensorskener odtlačkov prstov zvyšuje bezpečnosť
Ostatné
Podpora DeXpripojenie k monitoru, myši, klávesnici...
Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
Batéria
Kapacita4000 mAh
Typ článkovLi-Ion
Prevedenievstavaná
Rýchlonabíjanieáno
Bezdrôtové nabíjanieáno
Výdržstand-by do - hod
doba hovoru do - hod
Samsung Galaxy Note 9 - N960F

Obsah predajného balenia:

  • mobilný telefón
  • pero S Pen + náhradné koncovky a nástroj pre ich odstránenie
  • slúchadlá + náhradné štuple
  • nabíjací/dátový kábel
  • adaptér USB-A na USB-C
  • nabíjačka
  • dokumentácia

Produktové video

  • telefón je z výkupu
  • úplne nový, nerozbalený
  • zmluvná záruka 24 mesiacov
  • v pôvodnom originálnom balení
  • neblokovaný na operátorov
  • Recenzia na Samsung Galaxy Note 9 - N960F, Dual SIM, 512GB, Midnight Black - nový tovar, neotvorené balenie

    Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
    možnosti platby - podporované platobné metódy a banky