Samsung smart bluetooth klávesnica Trio 500, white

Nové
CENA S DPH
39,99 €
27,99
Kód produktu: 447127

POPIS: Samsung smart bluetooth klávesnica Trio 500, white

Zariadenie bolo vystavené na predajni, platí naň skrátená záruka 12 mesiacov a v prípade, že vám nebude vyhovovať môžete ho vrámci zákonnej lehoty vrátiť.
Spárujte viacero zariadení a preklikávajte medzi nimi. Pripojte ju súčasne k trom rôznym zariadeniam. Vychutnajte si širokú kompatibilitu a ľahké párovanie. Jediným kliknutím môžete prepínať medzi smartfónmi, tabletmi a inými zariadeniami spárovanými s klávesnicou Samsung Smart Keyboard Trio 500.

O produkte

  • Bezdrôtová klávesnica na vaše cesty
    Buďte vždy pripravení na skvelé výkony. Kompaktnú, štíhlu a vkusne navrhnutú klávesnicu so špeciálnymi funkciami a vyšším výkonom Samsung Smart Keyboard Trio 500 je možné pripojiť bezdrôtovo. Poskytuje pohodlné písanie, nech ste kdekoľvek.
  • Priraďte svojim obľúbeným aplikáciám vlastné klávesové skratky
    Vytvorte si skratky k aplikáciám, ktoré najčastejšie používate, a užívajte si prístup jedným kliknutím s 3 klávesovými skratkami. Či už je to vaša obľúbená aplikácia pre streamovanie obsahu alebo najčastejšie používaná pracovná aplikácia, od ich spustenia vás delí len jedna klávesová skratka.
  • Vstúpte do DeX pre produktivitu
    Prístupom k DeX prostredníctvom klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 sa dosiahnutie výkonu a produktivity ako na pracovnom stole stáva realitou, ktorú môžete zažiť kdekoľvek. Pracujte s viacerými oknami naraz, efektívne reagujte na správy a e-maily na jednej obrazovke a spoznajte hranice svojich zariadení.
  • Ako na to ?
    Krok 1. Pripojte sa cez Bluetooth - Spárovanie s mobilným telefónom, tabletom alebo inými zariadeniami vyžaduje len pár jednoduchých krokov. Najskôr stlačte tlačidlo zapnutia a pre okamžité rozpoznanie dlhšie podržte kláves Bluetooth.
    Krok 2. Kliknite na vyskakovacie okno - Keď sa na obrazovke vášho zariadenia zobrazí vyskakovacie okno pre jednoduché párovanie, jednoducho na neho kliknite. Môžete spárovať až tri zariadenia naraz.
    Krok 3. Zadajte 6-ciferné heslo - Zadajte 6-ciferné heslo z vyskakovacieho okna pre jednoduché párovanie. Týmto sa bezpečne dokončí párovanie vášho zariadenia s klávesnicou.
    Krok 4. Toto je klávesnica pre vás - A to je všetko! Klávesnica Samsung Smart Keyboard Trio 500 je pripravená pomôcť vám zvýšiť produktivitu.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Typ batérieAlkalické (AAA 2ea)
RozhranieBluetooth 5.0
Počet klávesov78
Rozmery280,4 × 127,4 × 15,4 mm @ 412,3 g

Obsah predajného balenia:

  • klávesnica
  • dokumentácia

Recenzia na Samsung smart bluetooth klávesnica Trio 500, white

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky