SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rýchlosť 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN)

predĺžená záruka na tento produkt je 30 mesiacov
30
Nové
CENA S DPH
26 €
14,99
Kód produktu: 378996

POPIS: SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rýchlosť 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN)

Moderná a rýchla pamäťová karta formátu Secure Digital High Capacity, ktorá vyniká nízkou spotrebou a dosahuje vysoké prenosové rýchlosti s minimálnou garantovanou rýchlosťou zápisu 40 MB/s. Kartu možno použiť do prístrojov podporujúcich karty typu SDXC a SDHC ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, PDA zariadenia, tablety, video kamery a pod... Kapacita pamäte poskytuje užívateľovi nadštandardný priestor pre uloženie veľkého množstva fotografií, videa, hudby a ďalších súborov.

Prečo kúpiť SanDisk Extreme Secure Digital ?

  • EXTREME WRITE SPEEDS OF UP TO 40MB/S
    Nasnímajte rýchlo zábery so zápisom až 40MB/s. SanDisk Extreme karta umožňuje zachytiť viac snímkov za sekundu, čo je ideálna voľba pre rýchle fotografovanie alebo nepretržití fotografovanie v režime burst.
  • MAXIMIZE EFFICIENCY WITH UP TO 90MB/S READ SPEEDS
    Vďaka extrémne rýchlej rýchlosti čítania až 90 MB/s Vám táto pamäťová karta umožňuje bez problémov prenášať obrázky alebo 4K UHD videá vo vysokom rozlíšení do počítača.
  • 4K UHD READY
    Vďaka technológii UHS Video Speed Class 30 (V30) pre karty 32 GB-256 GB a UHS Speed Class 3 (U3) Vám karty SanDisk Extreme SDHC a SDXC UHS-I umožňujú zachytiť neprerušované 4K UHD a Full HD video. Vďaka tomu sú ideálne pre nahrávanie outdoorových dobrodružstiev, víkendových výletov alebo športových podujatí bez toho, aby ste zaznamenali pokles fps.
  • EASY FILE RECOVERY WITH RESCUEPRO DELUXE SOFTWARE
    Karta je dodávaná s ponukou na obnovu softvéru na obnovu dát RescuePRO Deluxe5. Tento softvér uľahčuje obnovu súborov, ktoré boli omylom odstránené (vyžaduje sa sťahovanie).
  • DESIGNED TO WITHSTAND EXTREME ENVIRONMENTS
    SanDisk Extreme Karty SDHC a SDXC UHS-I sú odolné voči nárazom, odolné voči teplotám, nepremokavé a odolné voči röntgenovému žiareniu, takže si môžete vychutnať svoje dobrodružstvá bez obáv o trvanlivosť pamäťovej karty.

Technická špecifikácia

Typ pamäťovej karty: Secure Digital High Capacity - SDHC
Trieda: Class 10, UHS-I U3, V30
Kapacita: 32GB (Skutočná využiteľná kapacita môže byť nižšia v závislosti na formátovaní, operačnom systéme, aplikáciách a ďalších faktoroch)
Rýchlosť čítania: 90 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Rýchlosť zápisu: 40 MB/s (Rýchlosť je uvedená na základe testovania v špecifických podmienkach a môže sa líšiť v závislosti na spôsobe a podmienkach používania)
Záruka: 40 rokov

Obsah predajného balenia:

  • SanDisk Extreme Secure Digital SDHC 32GB

Recenzia na SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rýchlosť 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN)

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky