SBS Powerbank 10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, čierna

Nové
CENA S DPH
28,99
Kód produktu: 449068

POPIS: SBS Powerbank 10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, čierna

Záložný zdroj spoločnosti SBS s bezpečným uchopením, elegantným povrchom a vynikajúcim nabíjacím výkonom.

Info o produkte?

  • Nabíjačka, ktorú potrebujete: 10000 mAh powerbanka s technológiou Power Delivery a výkonom 20 W je dokonalou kombináciou štýlu, praktickosti a výkonu. Povrchová úprava a použité technológie z nej robia univerzálne príslušenstvo, ktoré bez zaváhania čelí malým každodenným potrebám.
  • Rýchle nabíjanie: Powerbanka ponúka dva výstupy – USB-C s technológiou Power Delivery, ktorý dokáže poskytnúť až 20 W energie a USB s technológiou inteligentného nabíjania a výkonom 10 W. Pomocou portu USB-C môžete bezpečne nabiť smartfón za 30 minút a tablet za 60 minút. Štandardné USB bude stále poskytovať rýchle napájanie bez toho, aby sa nabíjané zariadenia preťažili alebo skratovali.
  • Prenosná nabíjačka: Powerbanka je kompaktná a môže sa pochváliť elegantným matným povrchom, ktorý zvýrazňuje jej štýlový dizajn. Telo powerbanky je vrúbkované. Ide o dizajnové riešenie, ktoré zabezpečuje dobré uchopenie a zabraňuje neúmyselnému vykĺznutiu nabíjačky z vrecka.
  • Nabíjajte dve zariadenia súčasne: Na napájanie dvoch zariadení je možné použiť oba výstupy súčasne, ale v takom prípade nebudete môcť využiť výhody rýchleho nabíjania a technológie Power Delivery. Nabíjačku si môžete vziať so sebou do auta, kancelárie alebo do lietadla, pričom sa nemusíte obmedzovať pri nabíjaní akýchkoľvek zariadení. Powerbanka je tak ideálna pre nabíjanie smartfónov so systémom Android alebo iPhone, tabletov, slúchadiel, bezdrôtových headsetov alebo iných zariadení.
  • Nabíjanie powerbanky: Powerbanku je možné po vyčerpaní energie nabiť pomocou Micro-USB vstupu. Úroveň nabitia batérie skontrolujte pomocou 4 LED diód.

Technická špecifikácia

Kapacita: 10000 mAh
Výkon: 20 W
Technológia: Power Delivery
Nabíjanie: Inteligentné nabíjanie
Vstup: Micro-USB na nabíjanie powerbanky
Výstup 1: USB 2,1 A
Výstup 2: USB-C 2,1 A
Úroveň nabitia smartfónu : po 30 minútach s USB-C: 100 %
Úroveň nabitia tabletu: po 60 minútach s USB-C: 100 %
Batéria: Lítium-polymérová
Možno vziať na palubu lietadla

Recenzia na SBS Powerbank 10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky